Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.10.1990

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Castigarea unei stele Michelin .

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2019 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: chef de cuisine

Responsabilitati:

Bucătar șef la restaurant Tamara din Paris,axat pe produse locale de la ferme locale din Paris cu un meniu de degustare de 4 feluri.

01.09.2019 - 30.09.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: pop up

Responsabilitati:

Cina pop up organizata de WeDine

01.02.2019 - 28.02.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: chef

Responsabilitati:

Pop up in restaurantul Fulgurances,din Paris pentru o seara,cu un meniu cu produse locale de inspiratie romaneasca,ca parte a serie de evenimente "Les seconds sont les premiers"

https://mailchi.mp/fulgurances/httpswwwweezeventcomles-seconds-sont-les-premiers-alban-chanteloup-2527917?e=[UNIQID&fbclid=IwAR0qKzywG6jQDlOV91-9Lci_3noPzjSvKsd3zneNZ8BOvBIECwIDPuRv48w

01.01.2019 - 31.01.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: chef

Responsabilitati:

Pop up cu un meniu vegetarian in Bruxelles,accentul fiind pus pe food waste si gatirea cu food waste.

http://www.culinaryinnovators.com/nl/masterchef-monday-radu-iliescu?fbclid=IwAR2XN5Gy3m9s2fRTxcCmqICO0mNf-ahWN7pCE97xhckQEA2SZ0aSKuQ-blo

01.01.2018 - 30.09.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: head chef

Responsabilitati:

Restaurantul Souvenir din Gent,Belgia 1 stea Michelin
cu 15.5/20 in Gault Millau,inclus in ghidul Michelin si locul 64 in top 100 Europe 2019 OAD/Cel mai bun nou restaurant din Belgia Gault Millau.

Urmeaza sa fac un pop up in luna Iulie,in care preiau restaurantul Souvenir.Mai multe detalii in articol:

https://www.foodandwinegazette.com/10930

01.08.2017 - 31.01.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous-chef

Responsabilitati:

Sous-chef in restaurantul Toya,al chef-ului owner Loic Villemin.Restaurant cu o stea Michelin,16.5/20 in Gault Millau si castigator pe 2017 al premiului Gault Millau,cel mai bun restaurant din Estul Frantei.

01.06.2017 - 31.08.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

Stagiar la Auberge du Vert Mont-o stea Michelin,cu chef-owner Florent Ladeyn,chef-ul anului 2017 acordat de Omnivore la Paris.

01.05.2017 - 31.05.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: freelancer

Responsabilitati:

Organizat cine pop up cu WeDine in Bucuresti.

01.05.2016 - 31.05.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous chef

Responsabilitati:

Sous chef in restaurantul Souvenir din Ieper,situat langa granita Belgia-Franta.
Restaurantul este recomandat de ghidul Michelin,nominalizat ca unul din cel mai bune noi restaurante din Europa de OAD si pe locul 95 in topul european facut anual de OAD.De asemenea are un scor de 15.5/20 de la ghidul Gault Millau.

01.01.2016 - 31.05.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: chef de partie

Responsabilitati:

Chef de partie in De Vitrine,bistro detinut de In de Wulf.30 de locuri cu meniu fix de 4-5 courses.Restaurant inclus in ghidul Michelin

01.10.2015 - 31.01.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

Stagiar la restaurantul In De Wulf cu 1 stea michelin,Dranouter,Belgia.Cel mai bun restaurant din Europa in 2014

01.02.2015 - 30.09.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous-chef

Responsabilitati:

Deschiderea restaurantului cu functia de sous-chef.Crearea meniului de a la carte,lunch si de evenimente impreuna cu executive chef.
-contactul cu furnizorii si comenzile de aprovizionare
-completarea inventarului saptamanal/lunar
-tinerea sub control a food waste-lui
-verificarea retetelor
-completarea fiselor de haccp/siguranta alimentara din bucatarie
-instruirea echipei din bucatarie

01.01.2014 - 28.02.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: chef de partie

Responsabilitati:

Restaurant de fine dining si bucatarie moleculara.Inclus in top 25 cele mai bune restaurante de fine dining in Europa,locul 19.

01.06.2012 - 30.09.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Bucatar in restaurantul JW Steakhouse,din cadrul hotelului.
-A la carte (toate statiile)
-Pregatirea bufetelor din cadrul restaurantului
-Pregatirea brunch-ului in fiecare duminica

01.06.2010 - 30.06.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

-Banqueting
-A la carte (cald)

studii

 

Facultati:

2012 - 2012 Colegiu / Studii postliceale: Curs Bucatar la Compania Pentru Investitii in Turism din Bucuresti.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica la Liceul Teoretic "Ion Barbu" din Pitesti.

Premii

Conferinte
Jun 2017 - Jun 2017: Congresul de Gastronomie si Vin 2017 Bucuresti
Am participat ca unul dintre speakeri,vorbind despre gastronomia romaneasca,agricultura,gastronomia moderna si viitorul gastronomiei romanesti in cadrul modernului.
Proiecte
Feb 2017 - Feb 2017: Omnivore Paris
Participat la festivalul gastronomic Omnivore Paris 2017,unde am facut o cina pop up impreuna cu Herton Jag( 3 stele Michelin).



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close