Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.09.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.10.2009

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu este acela de a profesa ca si consilier juridic si de a pleda in instanta, indiferent de ramura dreptului, cu dorinta de a aplica si dezvolta cat mai mult cunostintele juridice dobandite pana in prezent.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Beneficii: Masina, loc de cazare, loc de munca

Tip job: Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2017 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: case manager

01.12.2016 - 30.06.2017

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Redactarea tuturor actelor aferente dosarelor de insolventa. Reprezentarea societatilor in relatiile cu creditorii sau alte institutii. Sustinerea cauzelor in instanta. Intocmirea tuturor rapoartelor aferente procedurii de insolventa. Pregatirea dosarelor pentru licitatiile organizate de catre DGRFP pentru selectarea unui practician in insolventa. Indeplinirea oricaror atributii solicitate de catre superior.

01.07.2016 - 31.12.2016

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Sustinerea cauzelor in fata instantelor de judecata. Reprezentarea societatii in fata autoritatilor, institutiilor sau organe ale statului. Pastrarea lagaturii cu executorii judecatoresti pentru a fi la zi cu informatiile din dosarele de executare silita. Avizarea dosarelor. Informarea colegilor/superiorilor despre modificarile legislative. Redactarea oricarui tip de act/actiune, motivarea si sustinerea acesteia.

01.03.2015 - 31.07.2016

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Pregatirea/verificarea dosarelor care urmeaza a fi puse in executare silita. Redactarea intampinarilor si a oricaror alte tipuri de actiuni strans legate de obiectul de activitate al societatii. Contactarea executorilor judecatoresti pentru a afla stadiul dosarelor de executare silita. Actualizarea informatiilor referitoare la dosarele de executare silita. Contactarea debitorilor aflati in executare silita/in procedura prealabila. Intocmirea, la sfarsit de luna, unor rapoarte lunare.

01.11.2010 - 31.03.2015

Departament: juridic

Titlu Job: asistent avocat

Responsabilitati:

Redactarea oricarui tip de act. Inregistrarea actiunilor la instantele de judecata. Asistarea la unele sedinte de judecata, atat in civil, cat si in penal. Consultanta juridica. Asistarea avocatului in fata diferitelor institutii. Pregatirea agendei cu cauze. Pregatirea dosarelor pentru instanta. Contactarea clientilor, oferindu-le acestora informatii despre stadiu cauzei. Completarea chitantierului/facturierului.

studii

 

Facultati:

2014 - 2015 Masterat: Drept Civil si Procedura Civila la Facultatea de Drept Oradea din Oradea.
2010 - 2014 Facultate: Drept la Facultatea de Drept - Oradea din Oradea.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Real la Liceul Industrial Tasnad din Tasnad.

Facultati in straiatate

niciuna

Premii

Certificari
Jul 2019 - Sep 2019: Finance Essentials
ICBS002: Finance Essentials
Mar 2019 - Mar 2019: Fundamentals of Macroeconomics
ECO.2x: Fundamentals of Macroeconomics
Hobby-uri
Fotbal, Baschet, Alergat, Ciclism, CititPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close