Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.07.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.05.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Vreau sa lucrez intr-un mediu profesional, pe o pozitie cu noi responsabilitati si provocari, in cadrul careia sa pun in practica expertiza si cunostintele profesionale dobandite pana in prezent.

Salariu: nespecificat

Beneficii: in functie de realizari

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Imobiliare, Vanzari, Juridic, Marketing, Farmacie, Telecomunicatii, Import - export, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2013 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: credit control analyst

Responsabilitati:

-Implementarea politicilor si procedurilor de credit.

-Coordonarea activitatii de recuperare creante.

-Evidenta si monitorizeaza incasarilor de la clienti.

-Evidenta si introducerea la plata a a instrumentelor de plata CEC-uri/Bilete la ordin etc.

-Coordonarea proceselor de executare silita pe contracte si garantiile inregistrate ( CEC-uri, bilete la ordin,licente, diferite ipoteci inscrise in AEGRM etc )

-Coordonarea procesului de asigurare creante, verificarea eligibilitatii / scadentelor etc a.i. expunerea companiei sa fie reglementata prin asigurarea creditului comercial.

-Furnizeazarea si intocmirea rapoartelor - EXCEL ( baze mari de date , vlookup,pivot table,functii complexe etc ) ,situatii interne de clienti, produse, dar si raportari catre institutiile de credit ( banci ) /ANAF / CASMB -

-Urmarirea proceselor de insolventa/reorganizare/faliment si asigurarea legaturii cu casele de avocatura si tot ce decurge din legea 85 / 2006 .

-Supravegherea fluxului de documente - verificarea si avizarea contractelor incheiate cu clientii a.i acestea sa reglementele corect si complet drepturile si obligatiile partilor implicate.

-Analiza si pregatirea propunerilor de provizionare ale companiei conform politicii de credit.
-Asigurarea comunicarii și managementului relațiilor cu clienții și instituțiile finanțatoare pe parcursul implementării proiectelor.

-Verificarea si reconcilierea in contabilitate, partiala sau integrala a rapoartele financiare periodice (lunare, trimestriale, semestriale, anuale) pentru management . Verificari situatii contabile ( fise de cont, balante etc ) . Reglari operatii / plati gresite , rectificari situatii contabile

-Colaborarea cu departamentul comercial pentru a asigura cresterea constanta a afacerii.

-Intocmirea assesmentului financiar, analiza de risc / indicatori si garantare in vederea acordarii unei limite de credit corespunzatoare.
- Blocarea la facturare unde este cazul ( in functie de intarzieri la plata, deprecierea datelor financiare , litigii in instanta etc ).

-Verificarea clientilor din portofoliu pe Portalul Instantelor de Judecata in vederea identificarii eventualelor litigii cu impact ( executari , ordonante de plata , insolventa ).
-Verificarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa ( BPI ).
-Verificari RECOM ONLINE.
-Verificarea inscrierilor punctuale in AEGRM in vederea identificarii activelor deja constituite garantie a.i sa se poata identifica rangul unor inscrieri ulterioare. Verificare in ROMARHIVA.

-Identificarea si analizarea principalelor riscuri asumate de societate prin relatia de creditare.

01.04.2008 - 30.09.2013

Departament: banci

Titlu Job: senior collection specialist - collection/insolvency/reporting

Responsabilitati:

In cadrul acestei companii principalele mele responsabilitati sunt:

• Coordonarea activitatii echipei de recuperare de pe teren in vederea reposedarii/achitarii bunurilor contractuale finantate in sistem leasing(masini,utilaje,imobile etc) atat din tara cat si repatrierea acestora

• Intalniri cu clientii in vederea vanzarii de contracte noi si conditiile de finantare si acordare ale acestora.

• Intalniri cu clientii in vederea negocierii termenilor contractuali,a platilor,a situatiei contractului .

•Elaborarea rapoartelor privind clientii,incasarile,restantele,rapoarte excel,precum si calcularea ratelor de rentabilitate aferente fiecarui portofoliu pentru a studia evolutia si performantele acestora.

• Colectarea debitelor restante de la utilizatorii cu intarzieri la plata(persoane juridice-90% si fizice-10%).

• Consilierea clientilor in vederea identificarii solutiei optime de finantare / refinantare.

• Introducerea la plata si executarea garantiilor (cecuri, bilete la ordin, ipoteci, buyback, scrisori de cautiune).

• Negocierea platilor/termene, perioade de gratie sau diverse facilitati de plata necesare in vederea unei colaborari in parametri optimi.

•Reconcilierea soldurilor, alocari de sume in contabilitate cu explicatiile aferente, identificarea si rectificarea acestor sume/facturi etc.

•Controlul relatiei cu firmele de avocatura colaboratoare privind plangerile penale, insolventa sau executarea silita demarata impotriva societatilor cu intarzieri la plata.

• Pregatirea dosarelor si urmarirea acestora in cadrul procesului de insolventa/reorganizare judiciara/faliment si toate procedeele ce decurg din legea 85/2006.

• Formularea plangerilor penale impotriva clientilor in cazurile de frauda(furt,inselaciune,disparitie bunuri,inmatriculari frauduloase,dezmembrari etc)

• Demararea si urmarirea procesului de executare silita impotriva clientilor, acest procedeu include dar nu se rezuma la:executare CEC-uri,biletelor la ordin,ipoteci,executarea garantorilor,a avalistilor etc.

• Intalniri cu case de avocatura,firme de recuperare si alti colaboratori in vederea negocierii contractelor si in vederea gasirii variantelor optime de colaborare in vederea maximizarii rezultatelor.

01.03.2006 - 30.04.2008

Departament: banci

Titlu Job: collection specialist

Responsabilitati:

Principalele mele responsabilitati sunt:

• Colectarea de creante din portofoliul alocat pe cale amiabila – notificare debitorilor, incheierea de angajamente de plata, expunerea consecintelor legale pentru nerespectarea clauzelor contractuale.

• Intocmirea de raportari lunare/saptamanale catre clientii din portofoliu.

• Solutionarea cererilor venite din partea clientilor

• Gestionarea bazelor de date

• Participarea la intalniri si mentinerea legaturilor cu clientii

20.02.2004 - 24.05.2004

Departament: banci

Titlu Job: practicant

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Facultate: FINANTE ASIGURARI BANCI SI BURSE DE VALORI la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din BUCURESTI.
1997 - 2001 Liceu / Școală profesională: MATEMATICA FIZICA la COLEGIUL NATIONAL B.P. HASDEU din BUZAU.

Premii

-Diploma obtinuta dupa un training pe - Comunicare si Negociere
-Cursuri de engleza
-Cursuri banking
-Cursuri Comunicarea Internă în Firmă
-Cursuri Dezvoltare Personală. Dezvoltarea Relaţiilor Interumane etc

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close