Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.01.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.11.2009

obiectiv

 

Imi doresc sa lucrez intr-o firma dinamica, prospera, moderna; sa ocup un post care sa imi permita valorificarea aptitudinilor, a trasaturilor de caracter si personalitate.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Renumerare pe masura performantelor, mediu activ de lucru orientat pe satisfactii profesionale.

Tip job: Full time

Oras de lucru: Brasov

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2020 - prezent

Departament: management

Titlu Job: coordonator receptii

Responsabilitati:

Elaborarea și implementarea strategiilor de dezvoltare comerciala a companiei, pe termen scurt, mediu și lung, stabilirea obiectivelor generale, cât și a oportunităților de creștere a cifrei de afaceri. Coordonarea și supervizarea personalului din subordine, în vederea optimizării serviciilor și a deficientelor operaționale. Implementare de strategii de dezvoltare și operare, valorificare canalelor de marketing. Instruirea și reinstruirea personalului, conform procedurilor de lucru și biosiguranta. Efectuarea procesului de angajare, selectare personal, instruire și integrarea în echipa. Identificarea și planificarea obiectivelor săptămânale și lunare și analizarea gradului de îndeplinire.

01.03.2017 - 30.09.2020

Departament: vanzari

Titlu Job: specialist marketing si vanzari

Responsabilitati:

Gestionarea si dezvoltarea unei relatii optime cu clientii din segmentul de piata aferent zonei arondate, in sistemul B&B. Punerea in aplicare a politicii companiei de orientare catre client prin: comunicare activa, strategii de abordare, negociere cu clientii si imbunatatirea calitatii serviciilor, crearea de campanii de promovare a produselor urmarind astfel atingerea scopurilor exprimate in venituri, profitabilitate si dezvoltare. Organizarea si promovarea de seminarii si webinarii de prezentare a serviciilor si produselor companiei asigurand astfel cresterea numarului de clienti. Operarea si raportarea in timp real in CRM. Analizarea activitatii lunii anteriooare, setarea unor obiective smart, intocmirea rapoartelor lunare de activitate cat si de concurenta.

01.06.2015 - 31.03.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant vanzari

Responsabilitati:

Contactarea clientilor alocati conform procedurilor si standardelor interne ale companiei si dezvoltarea relatiilor cu acestia. Respectarea planificarii privind contactarea telefonica a clientilor si oferirea de solutii specifice nevoilor lor. Elaborarea si implementarea strategiei de marketing prin promovarea produselor aflate in portofoliu, identificand oportunitatile din piata. Calcului discount-ului pe produs in parte, sau a discount-ului mediu pe comanda, pe baza de marja, respectand anumite valori minime de marja. Monitorizarea permanenta a pietei si a concurentei in vedea actualizarii sau a modificarii strategieie de marketing. Intocmirea rapoartelor necesare privind rezultatele actiunii de promovare si de vanzare, solicitate de catre superiori.

01.11.2012 - 30.06.2015

Departament: marketing

Titlu Job: specialist marketing

Responsabilitati:

Administrarea si elaborarea campaniilor comerciale prin calculul si evidenta discount-ului pe baza marjei . Mentinerea relatiei cu producatorii din piata, urmarirea si negocierea ofertelor acordate cat si a sumelor decontate. Realizarea pachetelor de discount-uri in functie de conditiile fiecarui producator si conditiile comerciale ale companiei. Informarea si coordonarea echipelor vizate , in ceea ce priveste politicile de acordarea a discount-urilor si a campaniilor comerciale.

01.09.2008 - 30.11.2012

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: referent secretariat, gestionar

Responsabilitati:

Intocmirea si actualizarea bazei de date; asigurarea repartizarii informatiilor catre celelalte departamente ale firmei, precum si in sens invers; sortarea si inregistrarea corespondentei primita in registrul de intrari-iesiri (numar, data, denumirea firmei, telefon, continutul mesajului, alte informatii considerate necesare). Asigurarea gestiunii stocului de materiale necesare lucrarilor de canalizare, cat si comenzile materialelor, evidenta avizelor de marfa si a facturilor aferente. Efectuarea documentatiei necesare pentru diferite proiecte, avize si autorizatii. Mentinerea legaturii atat cu distribuitorii cat si cu clientii si efectuarea comenzilor catre acestia, verificare zilnica a site-urilor de licitatii on-line, intocmirea contractelor de colaborare si de vanzare cumparare, asigurarea serviciilor de ofertare - cerere si oferte de pret si de produse.

studii

 

Facultati:

2003 - 2007 Facultate: Geografia Turismului la UNIVERSITATEA BABES BOLYAI din Cluj-Napoca.

Premii

decembrie2007-februarie2008 curs de contabilitate aplicata pe calculator,
2007 Certificat de competenta lingvistica in Limba Engleza

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close