Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.06.1976

obiectiv

 

Fiind o persoana bine organizata si obisnuita sa lucrez sub presiune, avind calitati de comunicare, automotivata si cu o puternica determinare de a reusi, imi doresc sa lucrez intr-o companie care sa-mi ofere posibilitatea de a lucra intr-un mediu profesionist si unde calitatile mele sa fie puse mai mult in valoare.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Beneficii: -tichete de masa -in functie de munca prestata si de nevoie,telefon de serviciu -bonusuri meritate -cursuri de perfectionare cind este cazul

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Medicina umana, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, ONG / Voluntariat, Functii publice, Protectia muncii, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Slatina

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2010 - 31.10.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: coordonator proiect

Responsabilitati:

16/11/2010-25/02/2011- ASISTENT MANAGER - in proiectul Piata muncii de la A la Z- regiunea Sud-Vest Oltenia- program prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
RESPONSABILITATI: Atributii administrative,coordonarea activitatilor, furnizare informatii si acordare suport in orice problema indicata de managerul de proiect, sarcini conexe, coordonarea contactelor, gestionare. Tinerea evidentei documentelor, contractelor, centralizare acestora, corespondenta cu partenerii de afaceri, activitati de traducere, primirea si redirectionarea telefoanelor, faxurilor si a mesajelor electronice, activitati de relatii publice, planificarea activitatii proprii si a departamentelor din subordine. Verificarea documentelor partenerilor si a beneficiarului in vederea raportarilor catre minister. Completarea evidentelor financiare si introducerea acestora pe platforma ministerului, numita Action Web. Trimiterea acestora in vederea auditarii. Am mentinut legatura cu expertul contabil si auditorul pentru raporatrile proiectului.

15/11/2010-31/05/2013- ASISITENT MANAGER in proiectul CORE-Corelarea fortei de munca cu cerintele pietei in Regiunile Sud Vest Oltenia si Nord-Vest-proiect prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
RESPONSABILITATI: Atributii administrative, activitatilor de administratie indicate de conducere, furnizare informatii si acordare suport in orice problema indicata de managerul de proiect, sarcini conexe, coordonarea contacetlor, gestionare. Tinerea evidentei documentelor, contractelor, centralizare acestora, corespondenta cu partenerii de afaceri, activitati de traducere, primirea si redirectionarea telefoanelor, faxurilor si a mesajelor electronice, activitati de relatii publice, planificarea activitatii proprii si a departamentelor din subordine catre conducere, cercetare de piata pe diferite segmente. Completarea evidentelor financiare, care insemna introducerea tuturor cheltuielilor efectuate pe proiect. Incarcarea acestora in Action Web. Verificarea cheltuielilor in conexiune cu efectuarea activitatilor tehnice, trimiterea acestora la auditat si verificarea expertului contabil.

Februarie 2011- iunie 2013- VOLUNTAR in cadrul proiectului Common Strategy for sustainable territorial development of the Cross-Border Area Romania-Bulgaria, MIS-ETC 171.
RESPONSABILITATI: • De a prelua sarcinile specifice activitatilor din proiect prezentand stadiul fiecarei activitati desfasurate in proiect;
• A mentine actualizat graficul cu activitatile planificate si cu persoanele implicate in realizarea acestora;
• Redactarea corespondentei necesara desfasurarii activitatlor din cadrul proiectului
• Elaborarea si redactarea documentelor si situatiilor cerute de managerul de proiect;
• Am ajutat la pregatirea activitatilor de consultanta si traininguri
• Am asigurat buna desfasurare a derularii proiectuluiin parametrii normali
• Am participat la realizarea activitatilor de raportare a proiectului
• De a gestiona si a arhiva documentele hard si softy aferente proiectului
• Actualizarea bazei de date
• Asigurarea legaturi dintre membri echipei de proiect ai beneficiarului si cei ai partenerului
• De a participa la promovarea si diseminarea rezultatelor proiectului;
• De a asigura suportul administrativ pentru membrii echipei de implementare a proiectului;
• De a asigura rezervarile la hotel pentru membrii echipei de implementare si pentru parteneri in cazul deplasarilor;
• Am urmarit respectarea tuturor procedurilor prevazute in contractul de finantare si in desfasurarea proiectului;
• Propunerea de masuri de imbunatatire a activitatilor administrative si implementeaza schimbarile aprobate de managerul de proiect
• Facilitarea comunicari interne in cadrul echipei de implementare a proiectului
• Gestionarea comunicari formala din echipa de proiect

01/02/2013-28/02/2013- EXPERT DE CERCETARE in proiectul Common Strategy for sustainable territorial development of the Cross-Border Area Romania-Bulgaria, MIS-ETC 171.
RESPONSABILITATI: • Activitati de cercetare si culegere de date
• Explicarea continutului si necesitatea studiului respondentilor
• Realizarea tuturor activitatilor de pregatire si aplicare a chestionarelor
• Revizuirea chestionarelor si inregistrarilor finalizate pentru a se asigura ca sunt complete si eligibile.
• Transmiterea catre managerul de proiect a tuturor documentelor care au facut obiectul cercetarii de teren.
• Indeplinirea oricarei alte sarcini solicitata de Managerul de Proiect si Presedintele CCMP Europroject.
• Traduceri ale documentelor ce au insotit raporatrile si e-mailuri catre partenerii bulgari si romani.

01/06/2013-03/12/2013- ASISTENT PROIECT in cadrul proiectului Caravana Antreprenoriatului Rural- proiect prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
RESPONSABILITATI: Implicarea in implementarea activitatilor stabilite a fi desfasurate in cadrul proiectului.
Mentinerea legaturii cu partenerii proiectului.
Promovarea mesajului proiectului in vederea recrutarii membrilor grupului tinta.
Verificarea cheltuielilor din proiect, atat ale beneficiarului, cat si ale partenerului. Verificarea realizarii activitatilor tehnice. Realizarea anexelor financiare necesare raportarilor, trimiterea acestora la auditat insotite de documentele suport atat tehnice cat si financiare. Introducerea cheltuielilor avizate de auditor in Action Web. Mentinerea legatirii cu organismele de control. Participarea la controalele, vizitele de monitorizare si de sustenabilitate efectuate de organismele de control.

01/08/2013-06/01/2014- ASISTENT PROIECT in cadrul proiectului Internship Sud Vest Oltenia- Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
RESPONSABILITATI: Implicarea in implementarea activitatilor stabilite a fi desfasurate in cadrul proiectului.
Recrutarea membrielor grupului tinta.
Centralizarea documentelor justificative cu privire la grupul tinta, realizarea si gestionarea dosarelor de grup tinta in vederea pregatirii materialelor necesare raportarilor;
Mentinerea contactului cu partenerii din proiect si CNDIPT-ul, organismul de control.
Verificarea documentelor atat tehnice cat si financiare in vederea raporatarilor proiectului. Realizarea anexelor si a evidentelor financiare, inclusiv a Cererilor de rambursare. Trimiterea la auditat in vederea realizari raportului de audit. Introducerea in Action Web a cheltuielilor. Intocmirea dosarelor financiare, scanarea acestora pentru a fi trimise la CNDIPT.

05/05/2014-14/10/2015- ASISTENT MANAGER in proiectul Start la calificarea Vopsitorilor din toata tara-proiect prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
RESPONSABILITATI: Studierea in detaliu a Cererii de Finantare si a Contractului de Finantare a proiectului.
Studierea bugetului si a Graficului de activitati
Realizarea Planului de achizitii
Realizarea Graficului estimativ de depunerea Cererilor de Rambursare si a Cererilor de Plata din cadrul proiectului.
Completarea Declaratiilor si Anexelor necesare raportarilor periodice si finale.
Completarea Evidentei cheltuilelior si trimiterea acesteia impreuna cu documentele tehnice si financiare la audit.
Scanarea documentelor financiare pentru a fi incarcate in sistemul Action Web.
Introducerea cheltuielilor si a livrabilelor acestora in sistemul Action Web.
Solutionarea clarificarilor solicitate de CNDIPT, dar si a contestatiilor catre acestia.
Solutionarea oricaror probleme aparute pe parcursul derularii implementarii proiectului.
Mentinerea legaturii permanente cu partenerii din proiect, dar si cu expertul contabil si auditorul proiectului.
Realizarea executiei bugetare a proiectului la finalizarea acestuia.
Atributii administrative ale activitatilor indicate de conducere.
Planificarea activitatii proprii, dar si a celorlalte departamente, atat in cadrul organizatiei, dar si impreuna cu partenerii in vederea raportarilor conform graficului.

05/05/2014-04/09/2015- COORDONATOR CENTRU DE OCUPARE in proiectul CORE- Corelarea competentelor si abilitatilor capitalului uman cu potentialul local de ocupare in regiunile Sud-Vest si Nord Vest-proiect prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 .
RESPONSABILITATI: Am participat la activitatile din cadrul proiectului, la supraveghearea desfasurari zilnice a proiectului in cadrul Centrului de Ocupare; am gestionat echipa care isi desfasoara activitatea in cadrul Centrului de Ocupare; am participat la diferite sedinte in cadrul proiectului impreuna cu echipa de management; am pastrat legatura cu partenerii din proiect; am participat la toate evenimentele proiectului, asigurand pregatirea adecvata a acestora; am coordonat realizarea activitatilor Centrului; am participat la toate raportarile proiectului privind verificarea eligibilitatii proiectului; am coordonat activitatile din cadrul Centrului unde grupul tinta a beneficiat de informare, consiliere si mediere;am participat activ la desfasurarea cursurilor; am participat la activitatile privind instruirea/specializarea/calificarea somerilor; am intocmit rapoarte lunare privind activitatea; am colaborat cu Autoritatea Contractanta si cu Oraganismele Regionale de Control- OIR.
Studierea in detaliu a Cererii de Finantare si a Contractului de Finantare a proiectului.
Studierea bugetului si a Graficului de activitati.
Realizarea Planului de achizitii.
Realizarea Graficului estimativ de depunerea Cererilor de Rambursare si a Cererilor de Plata din cadrul proiectului.
Completarea Declaratiilor si Anexelor necesare raportarilor periodice si finale.
Completarea Evidentei cheltuilelior si trimiterea acesteia impreuna cu documentele tehnice si financiare la audit.
Scanarea documentelor financiare pentru a fi incarcate in sistemul Action Web.
Introducerea cheltuielilor si a livrabilelor acestora in sistemul Action Web.
Solutionarea clarificarilor solicitate de CNDIPT, dar si a contestatiilor catre acestia.
Solutionarea oricaror probleme aparute pe parcursul derularii implementarii proiectului.
Mentinerea legaturii permanente cu partenerii din proiect, dar si cu expertul contabil si auditorul proiectului.
Realizarea executiei bugetare a proiectului la finalizarea acestuia.
Atributii administrative ale activitatilor indicate de conducere.
Planificarea activitatii proprii, dar si a celorlalte departamente, atat in cadrul organizatiei, dar si impreuna cu partenerii in vederea raportarilor conform graficului.

10/12/2014-26/09/2015- EXPERT IN ECONOMIE SOCIALA in proiectul Femei pentru frumusetea femeilor-proiect prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
RESPONSABILITATI: Am participat la realizarea continutul ghidului practic „Combaterea discriminarii- Solutii comune in integrarea socio-profesionala a femeilor”, realizarea de articole, continut informativ pentru platforma web si materiale de informare si promovare;moderarea evenimentelor de tip „Masa rotunda”; oferirea de suport femeilor in vederea integrarii socio- profesionale, asistenta in cautarea uiui loc de munca.
Studierea in detaliu a Cererii de Finantare si a Contractului de Finantare a proiectului.
Studierea bugetului si a Graficului de activitati.
Realizarea Planului de achizitii.
Realizarea Graficului estimativ de depunerea Cererilor de Rambursare si a Cererilor de Plata din cadrul proiectului.
Completarea Declaratiilor si Anexelor necesare raportarilor periodice si finale.
Completarea Evidentei cheltuilelior si a Cererii de rambursare si trimiterea acestora impreuna cu documentele tehnice si financiare la audit.
Scanarea documentelor financiare pentru a fi incarcate in sistemul Action Web.
Introducerea cheltuielilor si a livrabilelor acestora in sistemul Action Web.
Solutionarea clarificarilor solicitate de CNDIPT, dar si a contestatiilor catre acestia.
Solutionarea oricaror probleme aparute pe parcursul derularii implementarii proiectului.
Mentinerea legaturii permanente cu partenerii din proiect, dar si cu expertul contabil si auditorul proiectului.
Realizarea executiei bugetare a proiectului la finalizarea acestuia.
Atributii administrative ale activitatilor indicate de conducere.
Planificarea activitatii proprii, dar si a celorlalte departamente, atat in cadrul organizatiei, dar si impreuna cu partenerii in vederea raportarilor conform graficului.

01.06.2003 - 30.11.2010

Departament: management

Titlu Job: supervizor, shop manager si coordonator puncte de lucru

Responsabilitati:

Participarea la diverse cursuri de vanzare si management si instruirea colegilor din magazinele din subordine, verificarea periodica a acestora pentru testarea nivelului de cunostine si activitaea lor,verificarea actelor contabile ale magazinelor, organizarea marfurilor, vanzarea de servicii si produse catre clienti, informarea clientilor despre noile oferte si ajutarea lor pentru a gasi produsele si serviciile potrivite bugetului si nevoilor lor, efectuarea de stocuri si comenzi de marfa, informarea zilnica a managerului despre activitatea celor trei magazine din subordine.
Participarea la interviurile organizate de societatea in vederea angajari personalului nou, monitorizarea si sustinerea programului de training pentru acestia.
Am venit in repetate randuri cu idei de marketing care au fost puse in aplicare de catre cei de la Fonomat, compania la care am lucrat- idei de promovare a produselor in magazin, dar si in reclama audio-video.
Am venit cu propuneri pentru modul de prezentare al cursurilor de vanzari si comunicare, participand activ la sedintele organizate de companie.

01.08.2000 - 31.05.2003

Departament: management

Titlu Job: coordonator centru slatina

Responsabilitati:

Comunicare directa cu clientii Orange pentru identificarea nevoilor personale in achizitionarea unui produs si serviciu Orange, contabilitatea primara, stocuri, comenzi de produse. Alte atributii:
-coordonarea și asigurarea bunei funcționări a magazinului
- gestionarea scriptică și faptică a produselor Orange
- coordonarea şi motivarea echipei de vanzări
- optimizarea vînzărilor la nivelul magazinului
- implementarea politicilor companiei la nivel local
- dezvoltarea potențialului companiei
- stiu sa-mi organizez foarte bine timpul pentru a imi atinge targetele impuse de companie si pentru a mobiliza echipa cu care lucrez.
- am venit cu propuneri pentru modul de prezentare al cursurilor de vanzari si comunicare, participand activ la sedintele organizate de companie.
Echipa mea este formata doar dintr-un angajat,dar colaboram strans cu celelalte magazine din teritoriu ca si cum am fi unul singur.

De cind lucrez in aceasta firma vinzarile au crescut semnificativ,intotdeauna am incercat sa-mi ating target-ul si chiar sa-l depasesc chiar si atunci cind acest lucru parea imposibil.
Sub atenta mea observatie,niciodata nu am avut cazuri in care stocul sau banii din vinzari sa nu fie in concordanta cu vinzarile.

Intotdeauna clientii au fost multumiti de serviciile pe care le-am oferit si nu am avut niciodata plingeri.
La orice control inopinat in magazin,sau la verificarea de catre mistery shoping,intotdeauna caracterizarile au fost foarte bune.

01.02.2000 - 31.07.2000

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: prezentator stiri si redactor stiri

Responsabilitati:

Reporter de teren pentru culegerea zilnica a stirilor, contactarea telefonica a institutiilor publice pentru informarea corecta a locuitorilor orasului Slatina despre principalele evenimente, schimbari survenite in cadrul serviciilor publice si comunitare (Politie, Spital, Inspectoratul Scolar, Salvare, Pompieri).
Redactarea corecta si coerenta a stirilor si perzentarea acestora pe parcursul a trei buletine de stiri.

01.06.1996 - 31.03.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: shop assistent

Responsabilitati:

Vanzarea cu amanuntul, calcularea preturilor, intocmirea actelor si registrelor privind activitatea comerciala, verificarea stocului, lunar, prin inventare.

studii

 

Facultati:

2002 - 2007 Facultate / Colegiu: Asistenta sociala la UNIVERSITATEA BUCURESTI FACULTATEA DE SOCIOLOGIE SI ASISTENTA SOCIALA SECTIA DE ASISTENTA SOCIALA din BUCURESTI. Licenţiat în asistenta sociala- Studii universitare de lungă durată

Premii

Certificari
Mar 2016 - Apr 2016: INSPECTOR SSM
Competente dobandite:
1. Dezvoltarea profesionala

2. Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în munca și în domeniul situațiilor de urgență

3. Aplicarea normelor de protecție a mediului

4. Organizarea activității de prevenire și protecție

5. Promovarea unei culturi pozitive de securitate și sănătate

6. Stabilirea semnalizărilor de securitate și sănătate

7. Instruirea personalului pe probleme de securitate și sănătate în muncă

8. Asigurarea echipamentelor individuale de protecție

9. Prevenirea accidentelor de munca și menținerea stării de sănătate a personalului

10. Investigarea cauzelor producerii accidentelor de munca și îmbolnăvirilor profesionale

11. Monitorizarea aspectelor de securitate și sănătate în muncă

12. Coordonarea activităților de evacuare și intervenție în caz de necesitate.
Jul 2013 - Aug 2013: MANAGER DE PROIECT
Competente profesionale dobandite:
- stabilirea scopului proiectului; stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului; planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului; gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect; realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect; managementul riscurilor; managementul echipei de proiect; managementul comunicarii in cadrul proiectului; managementul calitatii proiectului.
Jul 2013 - Aug 2013: MANAGER DE PROIECT
Competente profesionale dobandite:
- stabilirea scopului proiectului; stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului; planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului; gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect; realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect; managementul riscurilor; managementul echipei de proiect; managementul comunicarii in cadrul proiectului; managementul calitatii proiectului.
May 2013 - May 2013: formator
Conpetente profesionale dobandite:
-pregatirea formarii; realizarea activitatilor de formare; evaluarea participantilor la formare; aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare; marketing-ul formarii; proiectarea programelor de formare; organizarea programelor si a stagiilor de formare; evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a strategiilor de formare.
Dec 2012 - Dec 2012: INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE
Competente dobandite:
- intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului; organizarea recrutarii si selectiei personalului; intocmirea dosarului de pensionare; intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat; oferirea informatiilor privind problemele de personal; planificarea activitatii proprii; administrarea bazei de date de evidenta a personalului utilizand PC-ul; lucrul in echipa; dezvoltarea profesionala proprie.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close