Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.02.1977

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Perfectionarea carierei.

Tip job: Part time, Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

19.05.2008 - 07.07.2008

Departament: transport / distributie

Titlu Job: coordonator parc auto

Responsabilitati:

gestionarea unui parc de aproximativ 150 de autovehicule, evidenta asigurarilor RCA si CASCO,eliberarea si controlul bonurilor de combustibil,monitorizarea starii tehnice a parcului auto,realizarea legaturii cu unitatile service agreate,monitorizarea computerizata a diferitelor costuri ce privesc parcul auto(inregistrarea costurilor devizelor de reparatie,a costurilor asigurarilor,ITP-urilor,gestionarea foilor de parcurs),intocmirea FAZ-ului si gestionarea foilor de parcurs,intocmirea diferitelor rapoarte privind costurile de intretinere si exploatare ale parcului auto.

07.04.2008 - 08.05.2008

Departament: service / reparatii

Titlu Job: consilier inginer mecanica electrica

Responsabilitati:

consilierea din punct de vedere tehnic a clientiilor,deschiderea comenzii de reparatie,luarea in primire a autovehiculului(efectuarea turului autovehiculului impreuna cu clientul),stabilirea preturilor devizelor estimative si finale si negocierea impreuna cu clientul a datei de predare a autovehiculului,urmarirea autovehiculului pe toata durata reparatiei,comandarea pieselor necesare pentru realizarea interventiilor tehnice,anuntarea clientilor pentru acordul de reparatie a defectiunilor nesemnalate la constatarea tehnica,inchiderea ordinului de reparatie,predarea autovehiculului catre client.

10.01.2007 - 03.04.2008

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: sef de tura control radiatii x

Responsabilitati:

coordonarea si supervizarea bunei desfasurari a activitatii din cadrul obiectivului control RX si organizarea activitatilor zilnice ale personalului operativ,gestionarea situatiilor limita aparute in activitatea profesionala,intretinerea si monitorizarea aparaturii tehnice aflate in dotarea posturilor de lucru,intocmirea diferitelor rapoarte privind activitatea zilnica,asigurarea legaturii cu organele de control specializate,raportarea pe linie ierarhica a incidentelor aparute,transmiterea informatiilor si evenimentelor catre omologii din celelalte ture,predarea-primirea serviciului.

20.08.2004 - 01.10.2006

Departament: service / reparatii

Titlu Job: inginer auto

Responsabilitati:

receptioner service (preluarea automobilului, deschiderea comenzilor de reparatie si asigurarea suportului tehnic necesar stabilirii efectelor reclamate de client , transmiterea informatiilor catre atelierul mecanic, negocierea costurilor de reparatie,comenzile de piese necesare, normarea timpilor de manopera in devizul de lucru, informarea clientului si asigurarea acceptului acestuia,inchiderea comenzilor de reparatie si facturarea acestora, predarea autovehiculului), inspector ITP, contabilitatea primara a firmei (facturarea serviciilor, casierie, registru de casa).

studii

 

Activitati extracurriculare

Calitati: punctual, constiincios, organizat, capabil de a lucra in echipa.
Hobby: calculatoare/Internet, muzica, literatura, sport

Premii

Martie 2007 - Curs pentru autorizare operatori raze X - Institutul de Fizica Atomica Bucuresti - personalul care isi desfasoara activitatea in acest domeniu este autorizat de COMISIA NATIONALA de CONTROL a ACTIVITATILOR NUCLEARE (C.N.C.A.N.) si poate desfasura activitati de operator Raze X precum si coordonator si conducator a activitatii de control cu Raze X.

20-23 martie 2006 - Curs pentru autorizarea ca Inspector Tehnic - Registrul Auto Roman - absolvit si obtinut autorizatie Inspector ITP

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close