Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.02.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.12.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

PERFECTIONAREA CARIEREI.

Tip job: Part time, Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

19.05.2008 - 07.07.2008

Departament: transport / distributie

Titlu Job: coordonator parc auto

Responsabilitati:

gestionarea unui parc auto format din aproximativ 150 autovehicule incluzand autoturisme,autoutilitare frigorifice,TIR-uri,coordonarea si monitorizarea activitatii soferilor,eliberarea si controlul bonurilor de combustibil,monitorizarea starii tehnice a parcului auto,asigurarea legaturii cu unitatile service agreate,monitorizarea computerizata a diferitelor costuri ce privesc parcul auto(devize service,consumuri de combustibil,kilometrii parcursi in luna respectiva,costuri ITP,costuri cu anvelopele,cu uleiul si consumabilele etc.),gestionarea foilor de parcurs,intocmirea de rapoarte privitoare la costurile de intretinere si exploatare a parcului auto.

Realizari:

Am avut in subordine 25 soferi.

07.04.2008 - 08.05.2008

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: consilier inginer mecanic

Responsabilitati:

programarea si alocarea cererilor de reparatie in functie de incarcarea atelierului mecanic,deschiderea comenzilor de reparatie,efectuarea turului autovehiculului impreuna cu clientul in vederea luarii in primire a masinii,stabilirea costurilor devizelor estimative si finale si negocierea de comun acord cu clientul a datei de predare a autovehiculului,urmarirea stadiului lucrarilor din atelier,informarea clientului si cererea acordului acestuia in legatura cu defectiunile nesemnalate la constatarea preliminara,normarea realizarilor efectuate de service,inchiderea comenzilor de reparatie si predarea autovehiculului catre client.

10.01.2007 - 03.04.2008

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: sef de tura control radiatii x

Responsabilitati:

coordonarea si supervizarea bunei desfasurari a activitatii din cadrul obiectivului control RX si organizarea activitatilor zilnice ale personalului operativ,gestionarea situatiilor limita aparute in activitatea profesionala,intretinerea si monitorizarea aparaturii tehnice aflate in dotarea posturilor de lucru,intocmirea diferitelor rapoarte privind activitatea zilnica,asigurarea legaturii cu organele de control specializate,raportarea pe linie ierarhica a incidentelor aparute,transmiterea informatiilor si evenimentelor catre omologii din celelalte ture,predarea-primirea serviciului.
Am condus colective formate in general din 10 oameni,activitatea desfasurandu-se in 4 schimburi iar rotatia sefilor de tura se realiza periodic.

20.08.2004 - 01.10.2006

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: inginer auto

Responsabilitati:

receptioner service (preluarea automobilului, deschiderea comenzilor de reparatie si asigurarea suportului tehnic necesar stabilirii efectelor reclamate de client , transmiterea informatiilor catre atelierul mecanic, negocierea costurilor de reparatie,comenzile de piese necesare, normarea timpilor de manopera in devizul de lucru, informarea clientului si asigurarea acceptului acestuia,inchiderea comenzilor de reparatie si facturarea acestora, predarea autovehiculului), inspector ITP, contabilitatea primara a firmei (facturarea serviciilor, casierie, registru de casa).

Realizari:

Am avut subordonati 2 mecanici auto si un electrician.

studii

 

Activitati extracurriculare

punctual, constiincios, organizat, capabil de a lucra in echipa.

Premii

Martie 2007 - Curs pentru autorizare operatori raze X - Institutul de Fizica Atomica Bucuresti - personalul care isi desfasoara activitatea in acest domeniu este autorizat de COMISIA NATIONALA de CONTROL a ACTIVITATILOR NUCLEARE (C.N.C.A.N.) si poate desfasura activitati de operator Raze X precum si coordonator si conducator a activitatii de control cu Raze X.

20-23 martie 2006 - Curs pentru autorizarea ca Inspector Tehnic - Registrul Auto Roman - absolvit si obtinut autorizatie Inspector ITP

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close