Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.07.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.05.1993

obiectiv

 

Salariu: 300,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Galati

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

10.09.2001 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil sef

Responsabilitati:

: conduce si coordoneazã activitatea financiar contabilã; întocmeste dãrile de seamã trimestriale, bugetul de venituri si cheltuieli anuale, cont de executie, urmaresc angajamentele bugetare si incadrarea acestora in creditele aprobate.

22.06.2001 - 22.09.2001

Departament: achizitii

Titlu Job: sef compartiment control financi

Responsabilitati:

-Analizã si control asupra activitãtii financiar-contabile
-Prognozarea si eficientizarea cheltuielilor, bugete de venituri si cheltuieli

20.02.2001 - 09.09.2001

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

-coordonare activitate financiar contabila
-management

15.09.1999 - 19.02.2001

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist controler

Responsabilitati:

- Verificarea respectãrii normelor legale cu privire la existenta ,integritatea, pãstrarea si paza bunurilor si valorilor de orice fel si detinute cu orice titlu .
-Verificarea respectãrii normelor legale cu privire la utilizarea valorilor materiale de orice fel , declasarea si casarea de bunuri.
-Verificarea respectãrii normelor legale cu privire la efectuarea în numerar sau prin cont, a încasãrilor si plãtilor ,în lei si valutã , de orice naturã , inclusiv a salariilor si a retinerilor din acestea si a altor obligatii fatã de salariati.
-Verificarea respectãrii normelor legale cu privire la întocmirea si circulatia documentelor primare , documentelor tehnic operative si contabile.
-Verificarea utilizãrii fondurilor de investitii
-Verificarea realitãtii datelor înscrise în bilantul contabil si în conturile de executie.

21.08.1988 - 19.02.2001

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidenta contabila; Evidenta analitica conturi;calcul si evidenta salarii( concedii de odihna, concedii medicale, alte drepturi salariale, retineri din salarii / 1% somaj, CAS, CASS, impozit etc.; conduc si urmaresc realizarea inchiderii financiare si realizare centralizatoare finale, situatia fiselor fiscale, CAS, remediez deficiente le aparute in derularea promamului de salarii, contabilitate.Analizeaza si rezolva neconcordantele logice aparute pe parcursul inchiderii financiare; intocmire note contabile, balanta de verificare, bilant

studii

 

Premii

Contabil autorizat-filiala CECCAR Galati-1995

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,mediu,mediu)

(avansat,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close