Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.10.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.09.2008

obiectiv

 

Sunt o persoana energica si ambitioasa, in ascensiune profesionala si imi doresc un mediu de lucru placut si motivant in care pot sa-mi exersez si perfectionez abilitatile specifice vocatiei (meseriei de contabil aleasa).

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: 10.08.2015

experienta profesionala

 

01.09.2019 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

-Supervizarea inregistrarilor contabile primare a angajatilor punctelor de lucru: verificarea corectitudinii facturilor emise, a incasarilor (cash, card- prin pos-uri sau credit cetelem), a registrelor de casa, a bonurilor fiscale de cheluieli introduse, a depunerilor de numerar si platilor salariale cash.
-Participarea activa in implementarea noului soft ERP- Expert Accounts, prin efectuarea de configurari specifice activitatii societatii (crearea conturilor analitice, crearea articolelor din stoc, introducerea soldurilor initiale din balanta, suport pt crearea machetelor de operatii specifice punctelor de lucru si adaptarea permanenta a tuturor setarilor softului cu ajutorul echipei tehnice alocate)
-Inregistrarea zilnica a extraselor de cont in lei si valuta (conturi curente, conturi de credit, conturi de cheltuieli card si vanzarile prin pos)
-Inregistrarea tuturor facturilor de servicii si de bunuri cumparate de punctele de lucru
-Emiterea facturilor de chirii si utilitati conform contractelor si consumurilor aferente fiecarui spatiu inchiriat
-Contabilitatea avansurilor spre decontare si a deconturilor angajatilor/asociatilor
-Inregistrarea lunara a notelor de salarii si a notelor contabile specifice amortizarilor
-Verificarea si inchiderea furnizorilor debitori (avansuri)
-Inregistrarea facturilor de furnizori leasing, de servicii si marfa (furnizori interni si externi), suport pt raportarile intrastat, intracomunitare
-Verificarea incasarilor clientilor online si inchiderea corespunzatoare a facturilor din site si emag (prin platforme si desfasuratoare dedicate-marketplace Dante, Dragon Star Curier, Netopia)
-Analiza si inchiderea lunara a conturilor 581, 473, 5125.pos
-Alte rapoarte extracontabile solicitate de administrator.

01.09.2015 - 31.10.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Printre sarcinile atribuite mie se numără:
-Operarea tuturor documentelor in programul WinMentor : facturi furnizori interni si externi (Turcia și China), incasari si plati prin registrul de casa, extrasele bancare (cu toate tranzacțiile aferente-op-uri, schimburi valutare, cec-uri, deconturile de cheltuieli ale asociatilor)
-facturarea produselor vândute clienților pe baza avizelor de expediție emise de depozit.
-intocmirea de nir-uri (marfa de la punctele de lucru și din importuri)
-participarea la inventarierea periodica a magaziei și depozitului
-intocmirea de rapoarte lunare pentru manager, privind vanzarile, cheltuielile fixe administrative si cele variabile-pe fiecare punct de lucru
- operatiuni de trezorerie si internet banking
- verificare scadente clienti si furnizori, efectuarea de rapoarte saptamanele in excel si evidenta biletelor la ordin.

01.03.2011 - 31.08.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

-Operarea documentelor primare in programul de contabilitate Saga Software, sub supravegherea contabilului sef: registrul de casa, salarii si contributii sociale, avansuri de trezorarie si deconturi, extrase bancare, vanzarile cu pos-uri, facturi furnizori si facturi clienti, suport pt declaratii
-Mentinerea relatiilor cu institutiile publice si bancile (cu operatiile aferente)
-Internet banking si mentinerea corespondentei comerciale cu furnizorii externi (in engleza).
-Rapoarte periodice de vanzari, cheltuieli pentru directorul general si evidente primare extracontabile solicitate (excel).
- Centralizarea incasarilor din magazine si verificarea scadentelor facturilor emise
- Verificarea tuturor documentelor justificative ale punctelor de lucru (facturi emise, rapoarte Z, chitante pos, inchideri zilnice pos)
-Activitati ocazionale de secretariat si administrative.

01.04.2007 - 28.02.2011

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: asistent manager/ contabilitate primara

Responsabilitati:

Responsabil cu intocmirea rarpoartelor zilnice si periodice : incasari , plati , comenzi clienti si comenzi furnizori, analiza comparativa a datelor in Excel.
Operatii de control fizic al functionalitatii departamentelor operationale (depozit- cartare marfa, transport si distributie, receptie /operare retur).
Evidenta stocurilor (a publicatilor din chioscurile de difuzare presa),inventariere periodica ,confirmare solduri clienti, esalonari la plata pentru clientii mai mari.
Facturare si intocmirea tuturor documentelor primare necesare desfasurarii activitatii de comert- distributie presa.
Responsabil in relatia cu bancile (retrageri de numerar si depuneri) , precum si cu institutiile publice (pentru avize de functionare, plati taxe)
Activitati de secretariat (intocmire decizii interne si corespondenta comerciala)

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Facultate: Contabilitate si Informatica de Gestiune la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din BUCURESTI.
2014 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: Contabil-COR 331302 la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale din Bucuresti.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close