Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.03.1959

obiectiv

 

sunt o persoana calma, sociabila , punctuala , organizata .

Salariu: nespecificat

Beneficii: tichete de masa ,transport asigurat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2013 - 31.05.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Evidenta contabila a firmei , de la contabilitate primara pana la balanta inclusiv in programul Saga si anume :
- intocmirea registrului de casa in lei si valuta, inregistrarea tuturor facturilor primite de la furnizorii interni si externi,intocmirea receptiilor pentru acestea , inregistrarea extraselor primite de la banci in lei si valuta ,contabilizarea productiei obtinute ( bonuri de consum,note de predare,stabilirea diferentelor de pret ),intocmirea facturilor externe si a documentelor de transport (C M R ), intocmirea bonurilor de consum , evidenta mijloacelor fixe ,obiectelor de inventar,a stocurilor, contabilizarea deconturlor , ordine de plata pentru furnizori si buget .
- intocmirea statelor de salarii in conformitate de fisele de pontaj , virarea pe card a drepturilor salariale ,adeverinte , calcul concedii medicale
-evidenta comenzilor primite de la clienti , evidenta livrarilor efectuate si intocmirea facturilor.
- intocmirea comenzilor pentru materiale, transporturi , sau alte comenzi
- evidenta furnizorilor si clientilor , efectuarea platilor catre furnizori conform scadentarelor, urmarirea incasarii clientilor la data scadentei
- efectuarea inchiderilor, intocmirea declaratiilor lunare ,calcularea diferentelor de curs ,a impozitului pe profit,
- activitati de secretariat inregistrare corespondenta, raspundere la e-mailuri , trimiterea de emailuri.
-Sunt preocupata de cunoasterea schimbarilor legislative din domeniul contabilitatii
Cunosc foarte bine programul saga., in care lucrez de peste 15 ani. Pe langa acest program mai in lucrat si in programul winmentor .

21.05.2009 - 08.03.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Tinerea contabilitatii firmei de la contabilitate primara pana la bilant ,inclusiv,in programul Saga si anume :
- intocmirea registrului de casa in lei si valuta, inregistrarea tuturor facturilor primite de la furnizorii interni si externi,intocmirea receptiilor pentru acestea , inregistrarea extraselor primite de la banci in lei si valuta ,contabilizarea productiei obtinute ( bonuri de consum,note de predare,stabilirea diferentelor de pret ),intocmirea facturilor externe si a documentelor de transport , intocmirea bonurilor de consum , inregistrarea salariilor , evidenta mijloacelor fixe ,obiectelor de inventar,a stocurilor, calcularea impozitului pe profit ,intocmirea declaratiilor 100,101,112,300,390,392,394, intrastat , evidenta analitica a furnizorilor si clientilor,calcularea diferentelor de curs la finele fiecarei luni,verificarea facturilor pentru transporturile externe ,intocmirea si depunerea documentatie pentru rambursare tva cand situatia o cere ,intocmire ordine de plata ,foi de varsamant , verificarea si valorificarea inventarelor, efectuarea inchiderilor lunare si intocmirea balantei de verificare ,calcularea si inregistrarea impozitului pe profit la sfarsitul fiecarui trimestru ,intocmirea bilantului si a notelor explicative,intocmirea statelor de plata, adeverinte ,rezolvarea corespondentei etc.

Realizari:

La acest capitol as putea aminti faptul ca la controalele din partea finantelor pentru rambursarea de tva nu am avut nici odata probleme cu sume neacceptate sau alte probleme .

15.06.2007 - 10.02.2009

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

- inregistrarea productiei ,stabilirea consumurilor,inregistrarea diferentelor de pret ,a notelor de predare
-contabilizarea extraselor de cont in lei si in valuta primite de la banci ,inregistrarea salariilor ,verificarea actelor primare primite de la depozite, verificarea jurnalor de vanzari si cumparari intocmirea decontului de tva si a declaratiilor 100 si 102,390,101 si intrastat
- completarea extraselor de cont primite de la clienti si furnizori
- stabilirea si inregistrarea impozitului pe profit la sfarsitul fiecarui trimestru
- inregistrarea facturilor de cheltuieli , intocmirea bilantului si a notelor explicative

Realizari:

incepand cu luna februarie 2008 dupa plecarea directorului economic am preluat si sarcinile acestuia.

02.06.1995 - 15.06.2007

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

-contabilitate primara
-contabilitate sintetica si analitica
- declaratii salarii,decont tva,declaratii finante
-intocmirea statelor de plata ,contractelor de munca ,actelor aditionale
- intocmirea si depunrea situatiilor financiare semestriale si anuale

15.09.1994 - 02.06.1995

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil sef

Responsabilitati:

intocmirea balantei de verificare,a executiei bugetare,urmarirea incadrarii in cheltuielile aprobate prin buget ,intocmirea actelor pentru banca pentru control salarii,intocmirea si depunerea raportarilor trimestriale

10.09.1982 - 14.09.1994

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

intocmirea balanţei sintetice şi analitice, a statelor de plată urmarirea cheltuielilor şi a veniturilor intocmirea raportărilor trimestriale şi depunerea acestora. Verificarea listelor de alimente ,verificarea meniului zilnic ,urmarirea incadrarii consumului de alimente in alocatia zilnica aprobata , verificarea documentelor din punctul de vedere al necesitatii,oportunitatii ,legalitatii si economicitatii,punerea vizei de control financiar preventiv ,intocmirea documentelor de plata a obligatiilor catre buget si a altor plati .
Mentionez ca in aceasta perioada unitatea a funtionat ca si centru de executie bugetara si a avut arondate urmatoarele gradinite: Gradinita nr. 31 in totalitate si Gradinitele nr. 27, 38, 44 cu salariile cadrelor didactice.

01.11.1978 - 09.09.1982

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: statistician

Responsabilitati:

Primirea, inregistrarea, distribuirea si rezolvarea corespondentei, eliberarea de adeverinte locuitorilor comunei care solicitau acest lucru, eliberarea de certificate de proprietate pentru animalele detinute, intocmirea de anchete sociale persoanelor care solicitau acest lucru, secretar la comisia de judecata care functiona in cadrul comunei, completarea registrului agricol, participarea la recensămntul animalelor, intocmirea si trimiterea raportarilor solicitate in acea perioadă.

studii

 

Facultati:

1975 - 1978 Liceu / Școală profesională: contabilitate si comert la liceul economic de contabilitate si Comert Oradea din oradea.

Premii

nu

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close