Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.10.1987

Permis conducere:  Cat.B

obiectiv

 

Sa ating nivelul maxim in domeniul practicat.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Salariu si bonusuri motivante, decont transport in cazuri speciale

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Medicina umana, Farmacie, Administrativ / Logistica, Achizitii, Protectia muncii, Medicina alternativa

Oras de lucru: Bucuresti, Voluntari, Ilfov

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2016 - 31.10.2016

Departament: farmacie

Titlu Job: consultant vanzari cosmetice

Responsabilitati:

Din postul de consultantul am avut responsabilitati clare in ceea ce priveste recomandarea produselor cosmetice. Am participat la formarea imaginii Sensiblu prin atitudine pozitiva si deschisa, profesionalism si tinuta ingrijita.
Am promovat si vandut produse cosmetice prin identificarea nevoilor clientilor si consilierea acestora prin realizarea de recomandari individualizate;
Am realizat activitati administrative: aprovizionarea rafturilor, actualizarea preturilor la raft etc.

01.08.2015 - 31.10.2015

Departament: medicina umana

Titlu Job: operator pc

Responsabilitati:

Redactarea rapoartelor medicale si introducerea de date

01.01.2013 - 31.10.2014

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: secretara

Responsabilitati:

In cadrul acestui post am avut de indeplinit urmatoarele activitati:
- Intocmirea si actualizarea bazei de clienti;
- Am acordat asistenta d.p.d.v. comercial clientilor si potentialilor clienti;
- Tineam evidenta stocurilor;
- Intretinerea relatiilor cu clientii din portofoliu;
- Primirea vizitatorilor;
- Asigurarea protocolului;
- Asigurarea fluxului informatial intre firma si clienti;
- Tehnoredactare.

01.03.2011 - 23.06.2012

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: operator interviu

Responsabilitati:

- Activitatea a constat in intervievarea respondentilor in cadrul unui studiu de piata, telefonic, stradal, la domiciliul acestora, culegerea datelor pentru studii ce au ca scop testarea unor produse, ambalaje, concepte, reclame, recrutarea respondentilor pentru aceste testari din fata unei locatii situate intr-o zona centrala urmand ca acestia sa fie invitati in respectiva locatie pentru a ne raspunde la un chestionar si testarea noului produs.
- Client misterios: acest job presupune ca acea persoana care, in timpul unei vizite, evalueaza intr-un mod obiectiv si discret calitatea serviciilor oferite de angajatii unei companii. Clientul misterios evalueaza intr-o maniera obiectiva si se comporta ca un client obisnuit, fara sa isi divulge adevarata identitate. La sfarsitul evaluarii, acesta va completa un chestionar cu propriile observatii facute in timpul vizitei.

Realizari:

Din pozitia de Operator interviu, din cadrul Companiei Synovate ce activeaza in domeniul cercetarilor de piata am contribuit impreuna cu echipa, cu succes la finalizarea proiectelor si task-urilor asignate la timp astfel incat sa se poata derula si alte proiecte.

04.08.2008 - 29.05.2009

Departament: marketing

Titlu Job: agent telesales

Responsabilitati:

Activitatea a constat in comunicare directa si activitate de pre-sales cu posibili clienti, punerea in valoare prin contact telefonic a serviciilor companiei, colaborare stransa cu membri echipei si atingerea target-ului.

Realizari:

Din postul de agent telesales am capatat experienta in activitatea de pre-sales, mi-am indeplinit sarcinile prevazute din fisa postului la timp si mi-am atins target-ul care a dus la cresterea profitului firmei.

27.03.2008 - 29.03.2008

Departament: relatii publice

Titlu Job: stagiu de practica

Responsabilitati:

Contacte cu expozanti pentru promovarea serviciilor, stabilirea intalnirilor cu ziaristii, colectare materiale promotionale ale firmelor pentru reprezentanti mass-media, inregistrarea noutatilor fiecarei firme participante .

Realizari:

Am participat alaturi de echipa la buna functionare a firmei si la rezolvarea problemelor ei.

studii

 

Facultati:

2013 - prezent Colegiu / Studii postliceale: Asistent medical de Farmacie la Scoala Postliceala Sanitara Fundeni din Bucuresti.
2009 - 2011 Masterat: Facultatea de Administratie Publica la Scoala Nationala de Studii Politice Administrative din Bucuresti.
2006 - 2009 Facultate: Finante si Banci. la Universitatea Spiru Haret, Facultatea Finante si Banci din Bucuresti.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Filiera tehnologica la 2002-2006 - Liceul Grup Scolar Industrial Sf. Pantelimon din Bucuresti.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close