Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.05.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.01.2004

obiectiv

 

Orientarea catre obtinerea de rezultate,satisfactie profesionala in urma prestarii unei munci de foarte buna calitate,lucrul in cadrul unei companii mari intr- un colectiv dinamic.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Siguranta locului de munca,trainning de specialitate

Tip job: Full time

Departament: Achizitii

Oras de lucru: Craiova

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2008 - 27.05.2009

Departament: achizitii

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Incasarea si gestionarea banilor obtinuti in urma vanzarilor de catre agentii de vanzari,intocmirea fiselor de monetar si depunerea banilor la banca.

10.09.2002 - 10.09.2007

Departament: achizitii

Titlu Job: supervizor,agent comercial

Responsabilitati:

Receptia marfii,gestionarea stocurilor,coordonarea si verificarea activitatii personalului din subordine,asigurarea necesarului de marfa,efectuarea de plati,comenzi si incasari,etichetarea,verificarea ,prezentarea si inventarierea produselor comercializate,mentinerea la standarde ridicate a relatiilor cu clientii si furnizorii,organizarea actiunilor promotionale.Am tinut contabilitatea si evidenta primara.

Realizari:

Am condus un colectiv format din 10 persoane ,am incheiat relatii de foarte buna colaborare cu firmele distribuitoare reusind sa obtin discounturi si beneficii pentru firma,implicit aceasta ducand la cresterea profitului firmei.

studii

 

Facultati:

1999-2003 Universitatea din Craiova -Facultatea de Litere
1994-1998Grupul Scolar Industrial Energetic-Craiova

Activitati extracurriculare

Atitudine proactiva,abilitati de comunicare,receptivitate la nou,atentie la detalii,consecventa,punctualitate,perseverenta,corectitudine,putere de decizie si convingere,capacitatea de a lucra sub termene limita.

Premii

-Atestat de analist-programator(1998)
-Cursuri de igiena(27.02.2005)
-Cursuri PR(in cadrul ELSA)-aprilie 2006
-Trainning de vanzari (in cadrul ELSA)-aprilie 2006
-Trainning de vanzari in cadrul Companiei Omar-Fadi Impex SRL

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

spaniolă(mediu,mediu,mediu)

germană(avansat,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20