Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.12.1985

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Fetesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2014 - 31.07.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Am asigurat buna desfasurare a procesului de vanzare din magazin prin operarea directa a caselor de marcat.
Am preluat in gestiune, prin numarare, banii marunti, la intrarea in tura de lucru pe casa de marcat si am asigurat securitatea acestora in timpul programului de lucru.
Am verificat, in timpul procesului de scanare, corectitudinea codurilor si cantitatilor introduse si m-am asigurat ca eticheta corespunde cu continutul produsului.
Am predat, la iesirea din tura, pe baza de monetar si semnatura, toate valorile incasate pe casa de marcat, plus fondul din sertar primit la intrarea in tura.
Am participat la mercantizarea magazinului si la inventare.
Am realizat target-ul lunar pe vanzari la casa de marcat si am contribuit la realizarea target-ului lunar pe magazin.

01.06.2012 - 30.09.2014

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Am indeplinit sarcinile din receptia hotelului utilizand programul de gestiune hoteliera.
Am incasat contravaloarea serviciilor neincluse in facturile clientilor, respectand normele privind incasarile cash in valuta si lei, cu carti de credit si alte documente de plata agreate.
Am verificat tarifele inscrise in BOT/ voucher si am transmis Dispeceratului de Cazare orice abatere in acest sens.
Am incasat facturile clientilor cu contravaloarea serviciilor care nu sunt inregistrate direct, prin sistemul computerizat.
Am depus incasarile in lei pe baza Monetarului.
Am tinut evidenta pe calculator a clientilor, respectiv, sosiri, plecari si rezervari, si am raspuns de intocmirea planning-ului.
Am adus la cunostinta schimbului urmator informatiile sau evenimentele din timpul de lucru.
Am intocmit balanta incasarilor zilnice.
Am urmarit permanent, prin documentele operative, camerele libere si ocupate.
Am primit comenzi pentru retineri de locuri din tara si strainatate pe care le-am inregistrat in evidentele destinate acestui scop.
Am tinut legatura permanenta cu clientul in ceea ce priveste respectarea de catre acesta a sejurului dinainte stabilit si am luat masuri pentru respectarea inchirierilor conditionate.
Am preluat de la fiecare turist fisa de anuntare a sosirii si plecarii impreuna cu actul de identitate si am confruntat corectitudinea respectarii datelor din fisa cu cele de pe actul de identitate.
Am informat clietul despre existenta serviciilor asigurate de hotel, precum si asupra programului manifestatiilor artistice, mersul trenurilor, statii de parcare si adrese utile.
Am preluat toate indicatiile date de client privind corespondenta sa sau mesajele ce vin la adresa sa

01.10.2011 - 30.11.2011

Departament: statistica / matematica

Titlu Job: recenzor

Responsabilitati:

Recesamantul populatiei si a locuintelor.
Inregistrarea datelor in formularele de recesamant, pentru intreaga populatie, pentru locuintele si cladirile din cuprinsul sectorului de recesamant atribuit.
Raportarea catre recenzorul sef a situatiei efectuate.
Efectuarea codificarii datelor, predarea mapei si a continutului acesteia recenzorului sef, la data stabilita.

01.09.2010 - 30.06.2011

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: invatator - suplinitor

Responsabilitati:

Dirijarea activitatii de predare- invatare in vederea dezvoltarii capacitatii cognitive, de intelegere, analiza, sinteza, comparatie, generalizare a elevilor si dobandirea de noi cunostinte.
Strategii de lucru: explicatie, conversatie, dialog, comparatie, organizare frontala si individuala.
Atingerea feedback-ului, fixarea cunostintelor invatate, analiza raspunsurilor si stimularea elevilor.

01.07.2007 - 30.09.2007

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Indeplinirea sarcinilor din receptia hotelului utilizand programul de gestiune hoteliera. Primirea turistilor, oferirea de informatii si prestarea de servicii suplimentare, facurare de servicii de cazare si alimentatie publica pentru turistii si agentii de turism, rezervari, intretinerea relatiilor cu delegatii agentiilor de turism, night-audit.

studii

 

Facultati:

2012 - prezent Facultate / Colegiu: Contabilitate si Informatica de Gestiune la Universitatea "Andrei Saguna" din Constanta.
2006 - 2009 Facultate / Colegiu: Litere la Universitatea " Ovidius" din Constanta.

Premii

Premii si Distinctii
May 2014: Premiul III in cadrul Sesiunii de Comunicari Stiintifice a studentilor, masteranzilor si cadrelor didactice la Universitatea "Andrei Saguna" Constanta, cu lucrarea "Politica financiara a firmei prin prisma controlului."

Conferinte
Mar 2014: "Implicatiile Noului Cod Penal referitoare la infractiuni asupra legii 31/1990 privind societatile comerciale", lucrare, Conferinta Nationala Codurile Penal si de Procedura Penala - premisa consolidarii statutului de drept, Universitatea "Andrei Saguna"

Certificari
Jul 2013: Curs Receptioner Hotel, (ATP - CFP), Constanta

Proiecte
Apr 2013: "Evolutia produsului intern brut in perioada de criza", lucrare, Sesiunea de Comunicari Stiintifice, Universitatea "Andrei Saguna"

Traininguri
Apr 2011: "Rolul evaluarii in amelioararea procesului de predare-invatare", Cercul Debutanti si Cadre didactice necalificate, Scoala "Mihai Viteazul", Constanta.

Mar 2011: "Aspecte teoretice privind proiectarea demersului didactic", Cercul Debutanti si Cadre didactice necalificate, Scoala "Mihai Viteazul", Constanta.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close