Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.05.1984

obiectiv

 

Desfasurarea activitatii prin indeplinirea sarcinilor de serviciu in timp util,dobandirea de noi cunostinte si aprofundarea celor deja existente.Munca sa fie apreciata la adevarata ei valoare.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Farmacie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2016 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Efectuara de plati si incasari in baza documentelor justificative, intocmirea registrului de casa avand la baza documentele de incasare si plata, urmarirea legalitatii documentelor primite, raspunzand de corectitudinea lor,precum si operarea registrului de casa in programul de contabilitateTrendix, intocmirea facturilor, a chitantelor, intocmirea ordinelor de plata, intocmirea deconturilor de cheltuieli, a pontajului, intocmirea nir-urilor si a bonurilor de consum; relatia directa cu banca prin depunerea numerarului din casierie, efectuarea de plati bancare si verificarea disponibilitatilor din banci si trezorerie, participarea la inventarierea societatii, intocmirea situatiilor privind scadentele clientilor si furnizorilor, confirmari de sold cu furnizorii, intocmirea foilor de parcurs auto.

01.07.2007 - 31.01.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Efectuara de plati si incasari in baza documentelor justificative , intocmirea registrului de casa avand la baza documentele de incasare si plata, intocmirea actelor de casa(facturi,chitante,dispozitii incasare/plata, deconturi de cheltuieli etc),intocmirea nir-urilor, bonurilor de consum;relatia directa cu banca prin depunerea numerarului din casierie

studii

 

Facultati:

2013 - 2016 Scoala Postliceala: ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE la SCOALA POSTLICEALA SANITARA "GHEORGHE TITEICA" din CALAFAT,JUD.DOLJ. AM DESFASURAT ORE DE PRACTICA IN TOTI CEI 3 ANI DE STUDIU.
2003 - 2007 Facultate / Colegiu: CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE la FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE din CRAIOVA,JUD.DOLJ.
1999 - 2003 Liceu: REAL la LICEUL TEORETIC "MIHAI VITEAZUL" din BAILESTI,JUD.DOLJ.
1995 - 1999 Scoala Generala: . la SCOALA GENERALA NR.4 din BAILESTI,JUD.DOLJ.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close