Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.04.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.06.2007

obiectiv

 

Obtinerea unui job cat mai atractiv din punct de vedere al domeniului de activitate, lucru in echipa si salariu multumitor.

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov, Otopeni, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2018 - 31.01.2019

Departament: banci

Titlu Job: universal teller

01.05.2017 - 30.06.2018

Departament: banci

Titlu Job: ofiter de cont

01.12.2011 - 30.04.2018

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Incasarea dobanziilor la contractele de amanet, arhivarea contractelor lichidate, efectuarea de schimb valutar, efectuare transferurilor de bani prin sistemul operational Money Gram
Bonusuri în funcţie de încasări.

23.09.2009 - 05.10.2010

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: operator introducere, prelucrare și validare date

Responsabilitati:

Introducerea datelor, prelucrarea și validarea datelor studenților universității

Realizari:

Capacitatea de a lucra în echipă cu scopul elaborării de analize argumentate pentru procesarea corespunzătoare a informaţiilor; Utilizarea adecvată a tehnologiei informatice pentru redactarea de documente şi rapoarte pentru procesarea corespunzătoare a informaţiilor.

studii

 

Facultati:

2009 - 2012 Facultate / Colegiu: MANAGEMENT – MARKETING, SPECIALIZAREA MARKETING – la UNIVERSITATEA ROMÂNO – AMERICANĂ BUCUREŞTI din Bucuresti. Cunoașterea, înțelegerea și utilizarea diferitelor concepte, metodelor fundamentale de cercetare şi abordările specifice domeniului. Identificarea, colectarea şi prelucrarea de informaţii cantitative cu privire la activităţile, fenomenele şi procesele specifice domeniului. Explicarea şi interpretarea fenomenelor, proceselor, stărilor şi tendinţelor specifice activităţii economice la nivel micro şi macroeconomic.
• Diploma sau certificatul obținut
Diplomă de licență – Licențiat în Științe Economice
2007 - 2010 Facultate / Colegiu: Finante Bancii la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti. Capacitatea de identificare şi evaluare a oportunităţilor şi riscurilor specifice domeniului. Comunicarea verbală şi scrisă, în scop profesional, în cel puţin o limbă de circulaţie internaţională. Capacitatea de a lucra independent sau în echipă cu scopul elaborării de analize argumentate ştiinţific şi pentru soluţionarea adecvată a problemelor constatate.
Cunoaşterea, înţelegerea şi utilizarea conceptelor, teoriilor şi modelelor economico-financiare în analiza şi pregătirea deciziei în domeniile: finanţe publice, finanţe corporative, asigurări, bănci, burse de valori şi domenii conexe.
• Diploma sau certificatul obținut
Diplomă de licență – Licențiat în Științe Economice
2003 - 2007 Liceu: Mecanica la Colegiul Spiru Haret din Ploiesti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close