Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.03.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.04.1994

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt permanent deschis pentru a invata lucruri noi dar si de a oferi din experienta personala celorlalti membri ai echipei. Urmăresc să identific căi de îmbunătățire a proceselelor si pot aplica/urmări cu maximă exigență criteriile de calitate stabilite prin norme interne. Am o experienta bogată de management a echipelor de la 6 la 300 de persoane dar si de urmarire a diverselor criterii de performanță a gestionării stocurilor. Am supervizat deschiderea a 10 magazine tip supermarket din reteaua Carrefour si am coordonat activitatea a 12 magazine care generau o cifra de afaceri de aproximativ 30 milioane euro anual. Am propus si implementat proiecte de externatizare de activitati si am creat game sortimentale noi ce au contribuit decisiv la imbunatatirea marjelor operationale ale magazinelor .

Salariu: 10,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Farmacie, Administrativ / Logistica, Productie, Transport / Distributie, Auto / Echipamente, Management, Automatizari

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2020 - 28.02.2021

Departament: management

Titlu Job: business development specialist

Responsabilitati:

Responsabil cu negocierea contractelor cu marile retele de retail. Propun directii de dezvoltare a afacerii prin introducerea de noi game de produse . Responsabil cu calcularea costurilor de productie . Responsabil cu definirea posturilor / rolurilor in cadrul organizatiei prin identificarea responsabilitatilor precum si a modalitatilor de verificare si control a acestora. Responsabil cu conceperea instrumentelor potrivite nivelului firmei pentru a centraliza comenzile primite de la marile retele precum si cu analiza cifrelor zilnice / saptamanale / lunare .

01.06.2019 - 31.12.2019

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: supply chain manager

Responsabilitati:

Colaborare pentru un proiect de implementare a unui program de optimizare logistica prin care se urmareste industrializarea procesului de receptie a marfurilor la magazine si de alimentare a rafturilor cu produsele receptionate . Scopul final este ca timpul de la receptia marfii pana la prezenta produselor efectiva la raft sa fie cat mai mic , de ordinul a 2 - 3 ore, pentru un sortiment de aproximativ 20.000 de produse .
Am coordonat o echipa de 14 oameni ;
Am organizat zona de receptie pentru implementarea acestui proiect ;
Am definit parametrii organizatorici pentru implementarea proiectului Click & Collect si am creat cadrul optim pentru managementul stocului in vederea demararii proiectului Online Sales.

01.04.2018 - 31.03.2019

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: logistic & warehouse manager

Responsabilitati:

PhotoHotel este o companie romaneasca, nr 1 in Europa pe piata serviciilor fotografice profesioniste, avand colaborari cu aproape 100 de hoteluri din 12 locatii europene aflate in Spania si Grecia .
Sarcinile mele au fost de optimizare a depozitului de materiale necesare desfasurarii activitatilor companiei , receptia comenzilor de materiale si organizarea livrarii lor urmand formalitatile vamale din diversele locatii unde firma are activitati .

01.07.2017 - 28.02.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

MDE Converting este partener preferat in Romania al companiei 3 M si are ca obiect de activitate transformarea , folosind diverse tehnologii de taiere , a adezivilor industriali in produse finite pentru industrii precum : automotive, constructia de electrocasnice , a mobilei si altele .
Sarcinile mele au constat in administrarea portofoliului de clienti, recrutarea clientilor noi precum si a proiectelor noi in vederea cresterii cifrei de afaceri in zona Centru-Nord a tarii .

01.10.2016 - 31.07.2017

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: logistic team leader

Responsabilitati:

Impreuna cu echipa de consultanti Spitfire Consultancy (www.spitfireconsultancy.com/) am organizat si optimizat depozitul de piese brute pentru locatia din Ghimbav a Rolem ,parte a grupului NBHX-TRIM GROUP .
Am creat Proceduri Specifice de lucru pentru colaboratorii din Depozit , pentru livrarile de piese si am creat Standardul 5 S .
Am contribuit la crearea unui instrument specific pentru organizarea productiei tinand cont de cantitatile solicitate de client si procentul de rebut al fiecarei piese astfel incat sa fie evitate sincopele in alimentarea cu piese brute a fluxului de productie .

01.09.2014 - 30.09.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: antreprenor

01.11.2010 - 31.08.2014

Departament: management

Titlu Job: manager regional supermarket

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii zilnice a 12 magazine avand un total de 300 - 400 angajati si care generau aproximativ 30 milioane euro pe an cifra de afaceri .
Administrarea conturilor de profit si pierderi a magazinelor;
Intocmirea bugetelor multianuale ;
Coordonarea managementului magazinelor din zona arondata;
Responsabil de gasirea de noi locatii pentru expansiune in zona arondata;
Am coordonat deschiderea a 10 noi magazine de la stadiul de validare propunere proiect pana la deschiderea efectiva .
Responsabil cu recrutarea , urmarirea performantelor , trainingul noilor manageri precum si cu identificarea potentialilor viitori manageri in cadrul echipelor .
Evaluarea managerilor si adjunctilor acestora pentru magazinele coordonate.
Coordonarea si supervizarea activitatilor premergatoare deschiderii de noi magazine .
Implementarea unui proiect pilot de externalizare a raionului de carne proaspata ce a fost folosit ca model de dezvoltare ulterioara in toata compania ;
Crearea unei game pesonalizate, pentru intreaga divizie de Supermarket a Carrefour, de produse nealimentare . Gama de produse tinea cont de suprafata magazinelor si de potentialul economic al zonei in care se afla magazinul.

01.11.2009 - 31.10.2010

Departament: management

Titlu Job: store manager

Responsabilitati:

Coordonarea unei echipe de 70 - 80 de angajati .
Administrarea activitatii zilnice a magazinului .
Administrarea contului de profit si pierderi.
Legaturi cu autoritatile locale si organele de control.
Responsabil cu evaluarea echipei de manageri ai magazinului si de identificarea potentialilor manageri .
Responsabil cu recrutarea noilor angajati .
Responsabil cu estimarea zilnica a necesarului optim de produse pentru magazin tinand cont de potentialul de vanzare.

01.11.2003 - 30.11.2009

Departament: management

Titlu Job: manager hypermarket stagiar

Responsabilitati:

M-am angajat ca stivuitorist in Carrefour Orhideea si apoi am avut urmatoarele functii :
Sef vanzari electro-IT Carrefour Brasov;
Manager raion Carrefour Brasov 2004-2007 ( cosmetice,bauturi);
Manager departament fresh Carrefour Brasov 2007-2008
Departamentul cuprindea raioanele : brutarie,cofetarie,pizza,rotiserie,carne proaspata,legume si fructe,mezeluri,branzeturi ;
Manager hypermarket Stagiar Bucuresti Militari

01.09.1996 - 31.03.2003

Departament: management

Titlu Job: manager departament

Responsabilitati:

M-am angajat in Metro in 1996 ca muncitor la Legume si Fructe in Metro Otopeni si apoi am avut urmatoarele functii : sef raion Legume si Fructe in Metro Brasov 1998-2001 ; manager departament food Metro Constanta 2001-2003 .

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Facultate: Inginerie Tehnologica si Management Industrial la Universitatea Transilvania din Brasov.
1990 - 1994 Liceu / Școală profesională: electromecanic auto la Liceul Nicolae Balcescu din Oltenita.

Premii

Traininguri
Sep 2013 - Sep 2013: Business Leadership

Jul 2013 - Jul 2016: Business presentations

Jun 2013 - Jun 2013: Comunicare si relationare

Apr 2013 - Apr 2013: Six Thinking Hats

Jan 2013 - Jan 2013: Managementul schimbarii

Nov 2012 - Nov 2012: Managing interpersonal relationships

Calificari
Feb 2000: Carnet stivuitoristPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close