Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.04.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.05.1999

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc sa-mi folosesc si sa-mi dezvolt experienta si pregatirea profesionala alaturi de o echipa de profesionisti; sa pot utiliza cunostintele mele în avantajul companiei Dvs. in scopul dezvoltarii afacerilor companiei; sa pot beneficia de experienta companiei Dvs., dezvoltandu-ma alaturi de aceasta. Punerea in practica a aptitudinilor si a cunostintelor mele in scopul atingerii obiectivelor pe care compania si le-a propus. Locul de munca sa reprezinte o provocare continua si sa imi ofere posibilitatea aplicarii de idei si metode noi de rezolvare a problemelor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Marketing, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Inginerie, IT Software, IT Hardware, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2012 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: business intelligence manager

01.12.2010 - 01.04.2012

Departament: it software

Titlu Job: senior business analyst

Responsabilitati:

• Asigurarea suportului departamentului client prin livrarea la cerere sau periodic de rapoarte si analize din diverse surse de date (MSSQL, Oracle, SAS, Business Objects, Excel) privind diversi indicatori necesari in monitorizarea diferitelor procese interne.
• Semnalarea proactiva, pe baza rapoartelor si analizelor efectuate, a potentialelor situatii de criza si recomandarea actiunilor necesare pentru redresare/imbuntatire;
• Colectarea, utilizarea, interpretarea si furnizarea de informatii corecte, analiza datelor si propunerea celor mai potrivite solutii menite sa contribuie la imbunatatirea satisfactiei clientilor;
• Participarea activa la implementarea proiectelor, asigurarea asupra faptului ca toate detaliile acestora sunt indeplinite, contributia cu idei noi la realizarea proiectelor si informarea in permanenta asupra evolutiei acestora. Comunicarea clara si concisa a etapelor proiectului tuturor factorilor interesati din cadrul companiei.
• Participarea la sedintele operationale ale canalului de vanzare; contributia cu analize si idei la imbunatatirea rezultatelor de vanzari;
• Dezvoltarea proactiva/pe baza cerintelor departamentelor client a modelelor de raportare si analiza;

01.01.2009 - 01.11.2010

Departament: it software

Titlu Job: analist it

Responsabilitati:

Analiza si interpretarea necesitatilor si a specificatiilor utilizatorilor pentru a dezvolta aplicatii software (Java+Oracle) in conformitate cu cerintele de business.
Estimarea timpului si a tuturor resurselor necesare pentru a obtine rezultatele dorite.
Realizarea de documentatii specifice: ghiduri de utilizator, specificatii de design,proceduri si tutoriale ce descriu modalitatile de utilizare ale aplicatiilor software.
Urmarirea proceselor specifice tuturor etapelor de la stadiul de analiza a cerintelor pana la implementare, precum si preluarea feedback-ului de la utilizatori.

01.05.2007 - 01.01.2009

Departament: it software

Titlu Job: programator it

Responsabilitati:

Dezvoltare unei aplicatii software: Advanced Planning and Scheduling (APS) folosita de departamentul de planificare de la Catalyst in a aduce stocurile la niveluri in concordanta cu cererea si in a lua decizii critice referitoare la asamblarea produselor, achizitii de matrite, programarea timpilor etapelor de productie.
APS agrega zilnic datele din mai multe sisteme precum ERP,SCM si SAM si ofera date si rapoarte ce sunt utilizate de catre departamentul de planificare pentru a coordona aprovizionarea cu materiale, pentru a asigura fezabilitatea programarii, ofera o imagine reala a necesitatilor de stocuri in functie de cerere, reduce inventarele si surplusurile imbunatatind productivitatea echipei de planificare.

01.02.2006 - 31.12.2008

Departament: it software

Titlu Job: software manager

Responsabilitati:

Analiza, proiectarea, dezvoltarea si testarea de aplicatii software personalizate.

Clienti directi:
S.C ROMTRANS S.A. - aplicatie software de gestionare a activitatii de transport

S.C. SFERA PLASTIC DESIGN S.R.L - aplicatie software destinata gestionarii stocului si activitatii departamentului contabil

S.C. FRONTAL MEDIA S.R.L - aplicatie software de tip player video cu crawler pentru stiri

Clienti indirecti: S.C. ELECTROLUX Romania S.A., S.C. SENSIBLU Romania S.R.L.,S.C INTERSNACK Romania S.R.L. - aplicatii software tip CRM si Call Center

01.09.2005 - 01.05.2007

Departament: it software

Titlu Job: software manager

Responsabilitati:

Realizarea de aplicatii software in VB 6.0 si VB.NET cu baza de date MySQL, MS Access, MsSQL 2005 si DBase; realizarea de software-uri pentru embosari carduri, prelucrari baze de date, programe de fidelitate, emiteri si stornari facturi, call center, data entry; statistici din bazele de date.

15.03.2005 - 01.09.2005

Departament: it hardware

Titlu Job: it specialist

Responsabilitati:

Administrarea a peste 250 de calculatoare, a serverelor de domeniu si a locatiilor VPN din tara. Suport tehnic pentru angajatii firmei.

studii

 

Activitati extracurriculare

Capacitate de lucru in echipa, adaptabilitate, putere de munca, spirit organizatoric, sociabil, comunicativ, ordonat, gandire analitica, atentie la detaliu, capacitate de analiza, rezistenta la activitati repetitive.

Premii

Cisco Certified Network Associate (networking)
Cisco Certified Network Associate (routers and routing)
Cisco Wireless Networking

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close