Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.06.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.10.2008

obiectiv

 

Specialist în vânzări B2B cu performanță dovedită în creșterea vânzărilor companiei și în păstrarea pe termen lung a clienților mei, precum și în gestionarea implementării proiectelor vândute. Experiență progresivă în business development, marketing de produs, vânzare consultativă și planificarea strategică a acțiunilor de vânzare. Sunt o persoană căreia îi plac oamenii și care în relația cu aceștia pune preț pe corectitudine, profesionalism și eficiență, contribuind, în același timp, cu sprijin și soluții pentru atingerea acestor obiective. Comunic ușor și persuasiv în română, engleză și spaniolă. Îmi doresc să-mi folosesc experiența și cunoștințele într-un rol strategic de business.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Tipografii / Edituri

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2016 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: business development manager

Responsabilitati:

Aici am învățat: Vânzări B2B pentru un produs software tip SaaS (Software as a Service) - Talentspotting. Alături de abordarea directă a clienților corporate mari și mijlocii am creat și adaptez permanent strategia și materialele de promovare ale produsului, ofer consultanță pentru set up tehnic și învățarea soluției pentru clientul direct (dep. HR) și pentru utilizatorii companiei (toți angajații) și am creat și dezvolt strategia de Customer Success, în concordanță cu modul de funcționare al tool-ului, contextul pieței de recrutare și obiectivele specifice ale clienților (creare de conținut, definire de fluxuri automatizate de învățare, idei de îmbunătățire a strategiei de recomandări).
Realizări: Atragerea primilor clienți pentru o soluție software nouă pe piață.

01.05.2015 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: corporate sales manager

Responsabilitati:

Aici am învățat: Strategie de Vânzări și Motivarea Echipei - cum să creez planul de acțiuni de vânzare al companiei în concordanță cu specificul industriei și al pieței și cum să ofer sprijin unei echipe de 3 Jr. Accounts pentru a-și atinge obiectivele și a menține volumul de vânzări al departamentului.
Realizări: Îndeplinirea obiectivelor de vânzări ale echipei în mod constant și atragerea unor proiecte de employer branding din ce în ce mai complexe pentru clienți corporate de mari dimensiuni.

01.10.2014 - 31.05.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: corporate account manager

Responsabilitati:

Aici am învățat: Vânzări Active și Consultative - cum să prospectez piața, să generez lead-uri din cold calling, e-mailing și întâlniri, cum să creez propuneri adaptate la nevoile clienților, să închid deal-uri și să fac upselling.
Realizări: Am crescut departamentul de vânzări cu 20%, mi-am dublat productivitatea în 6 luni, am atras clienți dintr-o mare varietate de industrii (BPO, IT, FMCG, Finanțe, Farman) și am continuat colaborarea cu 3 mari clienți de la locul de muncă anterior.

01.01.2014 - 31.05.2014

Departament: marketing

Titlu Job: community manager

Responsabilitati:

Aici am învățat: Abecedarul Social Media - cum să creez un plan de promovare prin intermediul rețelelor sociale, să realizez un calendar editorial, să gândesc mesaje de impact, să implementez o campanie de Facebook ads, să cresc și să interacționez cu o comunitate online.
Realizări: 5933 like-uri în 3 luni și 15000 vizitatori cu plată la eveniment.

01.09.2013 - 31.10.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: corporate account manager

Responsabilitati:

Aici am învățat: Vânzări Reactive și Project Management - cum să îmi construiesc o listă de clienți de la 0, să ofer informații persuasive potențialilor clienți, să negociez bugete și să implementez evenimente corporate de mari dimensiuni de la A la Z.
Realizări: Am contribuit la triplarea numărului de vânzări lunare din departament și am creat proceduri de project management care au asigurat implementarea la timp a evenimentelor în 90% din cazuri.

01.05.2010 - 30.09.2010

Departament: altele

Titlu Job: asistent comunicare

Responsabilitati:

Aici am învățat: Lucrurile Elementare – cum să scriu un comunicat de presă, să planific un eveniment, să gândesc o campanie de promovare, să scriu e-mailuri concise și clare, să evaluez cotațiile furnizorilor și să țin minute complete și acționabile pentru ședințele interne.
Realizări: Mi-am executat îndatoririle la timp și corect, astel încât nu a fost aproape niciodată nevoie ca altcineva să piardă timp refăcând un task încheiat de mine.

studii

 

Facultati:

2009 - 2013 Facultate: Comunicare la IE University din Segovia. Predare în engleză
2012 - 2012 Facultate: Comunicare la Sciences Po din Paris. Erasmus
2011 - 2011 Facultate: Comunicare la Vesalius College din Brussels. Erasmus

Facultati in straiatate

IE UNIVERSITY | SEGOVIA, SPANIA – Absolvent COMUNICARE, predare în limba engleză (2009-2013)
Student Erasmus, SCIENCES PO | PARIS (SEPT-DEC 2012)
Student Erasmus, VESALIUS UNIVERSITY | BRUXELLES (AUG-DEC 2011)

Premii

Hobby-uri
public speaking,tenis,lectura,înotulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close