Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.02.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.11.2006

obiectiv

 

Colaborarea cu o companie multinationala/internationala.

Salariu: nespecificat

Beneficii: masina, telefon, laptop, asigurare medicala

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2016 - 31.03.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: business development director

Responsabilitati:

Crearea ofertelor cu meniuri tematice si logistica personalizata pentru diferite evenimente corporatesi private
Crearea de concept de food design pentru evenimente corporate si private
Dezvoltarea vanzarilor de servicii de catering si a portofoliului de clienti
Depasirea targetului stabilit anual si cresterea pretului mediu/pers
Mentinerea relatiei cu clientii si atragerea de noi client
Obtinerea feedback-ului clientilor dupa fiecare eveniment
Urmarirea platilor si incasarilor

01.01.2009 - 31.01.2016

Departament: management

Titlu Job: business development director

Responsabilitati:

 Crearea unei echipe si strategie de vanzari inca de la deschiderea companiei pentru 2 segmente de activitate: Catering Office, Catering Evenimente
 Formarea personalului operational (Event Manageri, Logistic Manager, etc)
 Recrutarea noilor angajati
 Crearea procedurilor de vanzare
 Crearea bugetului si a obiectivelor echipei de vanzari
 Crearea conceptelor de eveniment & a food designului pentru diferite evenimente

01.08.2008 - 31.12.2008

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: restaurant & events manager

Responsabilitati:

 Crearea unui plan de deschidere & strategie de promovare/vanzare a evenimentelor
 Promovarea/vanzarea serviciilor hotelului : cazare, health club, bar, restaurant, evenimente, centru de conferinte, etc)
 Crearea procedurilor de vanzare pentru restaurant & evenimente
 Crearea unor concepte speciale & teme pentru evenimente

01.02.2006 - 30.04.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: operational & sales director

Responsabilitati:

 Crearea si implementarea unui plan de investitii
 Recrutarea & Crearea unei echipe operationale (pentru bucatarie, logistica, event management, transport, etc)
 Formarea membrilor echipei, noi si vechi
 Crearea unor proceduri de lucru: operationale, control si vanzari
 Dezvoltarea portofoliului de clienti si mentinerea relatiei cu clientii vechi
 Cresterea bugetului de vanzari & a pretului mediu/persoana
(i.e. 2005 – 350,000 Euro / 2006 – 850,000 Euro / 2007 – 1,250,000 Euro)
Pret mediu: de la 10 Euro – in 2005 la 30 Euro in 2006 si 40 euro in 2007)
 Crearea meniurilor si a food design-ului
 Coordinarea activitatii de vanzari & operationale
 Supervizarea platilor

01.09.2004 - 28.02.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sales director

Responsabilitati:

 Proiecte realizate:
• Conferinta de presa pentru lansarea pe piata a Flavours Foods Design
9/11/04 – intr-un cort in fata Casei Presei Libere
 Dezvoltarea vanzarilor si cresterea portofoliului de clienti
 Cresterea bugetului de vanzari si a pretului mediu
 Mentinerea relatiei cu clientii vechi
 Crearea diferitelorconcepte&teme ale evenimentelor in coordonare cu un designer englez (Emma Southwell)
 Coordonarea activitatii de vanzari & operationale

01.09.2003 - 31.08.2004

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: banqueting & conference center manager/ business center responsible

01.06.1996 - 30.09.2003

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: banqueting sales&operational manager; assistant banqueting manager; receptionist; hostess for the f & b dept

studii

 

Facultati:

2008 - 2011 Facultate / Colegiu: Psihologie la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Psihologie din Bucuresti.
1992 - 1996 Liceu: Alimentatie Publica la Liceul Economic nr 4 din Bucuresti.

Premii

Traininguri
Jan 2018 - Jan 2018: ACADEMIA DE ARTA DULCE
Materclass flori din pasta de zahar

Modelaj figurine umane din pasta de zahar
Jan 2018 - Jan 2020: PANGASTRO
Modelaj in pasta de zahar - figurine animate
Jul 2005 - Jul 2005:  Food Design
Trainingul s-a realizat printr-un schimb de experientaorganizat in Londra la companiile: Rhubarb Food Design si Blistering Barbecues (London/Exeter)
Sep 2003 - Aug 2004: Traininguri asigurate/organizate de HOWARD JOHNSON GRAND PLAZA
 "Welcome at HOJO"
 Orientare
 Bugetare
 Expressoft: events/ Fidelio
 POS
 "Telephone etiquette"
 HACCP
Jun 1996 - Sep 2003: Traininguri asigurate/organizate de Hotelul SOFITEL (1996-2003)
 Vanzare si Negociere –curs organizat de compania Image Matters
 Strategii de marketing & vanzari
 Formarea formatorului
 Comunicarea inter departamentala
 Mac Intosh system
 Team leading si motivare
 Pastrarea si indeplinirea promisiunilor facute clientilor
 French Certificate of Tourism and Hotel Industry – French Institute
 Vanzarea la telefon
 Windows 1995, Microsoft Word 1997, Microsoft Excel
 Primirea la telefon



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close