Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.03.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.06.1997

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2019 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: business development coordinator

Responsabilitati:

Punct de contact in relatia cu departamentul bancassurance, gestionarea, redactarea, semnarea si urmarirea documentelor contractuale semnate cu banca. Gestionarea intregului ciclu de viata al promovarii produselor de la planificarea strategica pana la activitatile tactice, implementarea si gestionarea procesului post-vanzare; pozitionarea produselor pe piata, pe baza identificarii nevoilor clientilor; propunerea strategiei de distributie/ canalelor de distributie ale produsului; implementarea si gestionarea procesului post-vanzare; testarea in aplicatiile de vanzare si imbunatatirea permanenta a fluxurilor de emitere polite; pregatirea si propunerea planurilor de promovare a produselor din portofoliu; propunerea modalitatilor de promovare a produselor in piata; definirea materialelor de suport vanzari si a celor de formare, contribuind ocazional in livrarea de module de training pentru vanzari sau pentru angajatii din zona de servicii clienti.

01.07.2017 - 30.09.2019

Departament: banci

Titlu Job: area sales support manager

01.08.2014 - 30.09.2019

Departament: management

Titlu Job: area sales support manager - bancassurance

Responsabilitati:

Administrarea parteneriatului dintre BCR si BCR Asigurari de viata, in zona alocata, prin stabilirea strategiilor trimestriale agreate cu banca, monitorizarea vanzarilor in zona alocata, actiuni concrete de crestere si impulsionare a vanzarilor. Sprijin in activitatea efectiva de vanzare a produselor catre clientii bancii ( mass market si mass affluent). Sales management si coaching cu directorii de agentii si directorii de grupuri retail.
Am contribuit la dezvoltarea portofoliilor clientilor, diversificarea acestora pe diverse produse/ termene astfel incat sa raspundem nevoilor acestora prin trainingul, coachingul si mentoringul fortei de vanzare din retea.

01.08.2013 - 31.08.2014

Departament: management

Titlu Job: manager regional

Responsabilitati:

Coordonarea efectiva a regiunii alocate formată din 8 judete (Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Prahova, Valcea, Olt) din punct de vedere al managementului vanzarilor, identificarea nevoilor de training, sustinerea workshop-urilor, activitati de observare a activităţii colegilor, finalizate prin feed-back şi coaching. Vizitarea clientilor existenti si atragerea activă de noi clienţi impreuna cu directorii sucursalelor, promovând produsele şi serviciile Grupului BCR. Evaluare periodică a activităţii pe baza indicatorilor de performanţă stabiliţi şi propuneri de măsuri în vederea aplicării strategiei de afaceri şi optimizării activităţii desfăşurate.
• Am imprimat orientarea colegilor către client, contribuind la creşterea semnificativă a bazei de clienţi cu produse alternative celor bancare clasice si alternative asigurarilor

01.12.2011 - 30.06.2013

Departament: management

Titlu Job: coordonator regional implementare proiect

Responsabilitati:

Asigurarea coordonarii efective a echipei formate din 8 manageri zonali de implementare proiect( Proiect SFE- Sales force effectiveness) . Colaborare intensă cu directorul regional si directorii judeteni în scopul aplicării strategiilor şi politicilor băncii cu privire la activitatea bancară de retail, luând măsuri pentru realizarea obiectivelor. Identificarea şi atragerea activă de noi clienţi, promovând produsele şi serviciile Grupului BCR. Evaluare periodică a activităţii pe baza indicatorilor de performanţă stabiliţi şi propunere de măsuri în vederea aplicării strategiei de afaceri şi optimizării activităţii desfăşurate de bancă. Realizarea sarcinilor şi obiectivelor, conform reglementărilor legale şi interne.
Focus pe urmatorele directii:
• Trainingul si coachingul echipei de implementare si al directorilor judeteni.
• Planificarea valurilor de implementare si a follow-up-ului.
• Shadowing-ul managerului de implementare.
• Identificarea prin observatie directa in agentii a oportunitatilor de dezvoltare, stabilirea planului de actiune, implementarea efectiva a masurilor stabilite si evaluarea post implementare.

01.12.2009 - 31.12.2011

Departament: management

Titlu Job: manager implementare proiect

Responsabilitati:

Implementarea proiectului SFE ( Sales Force Effectiveness)- eficientizarea fortelor de vanzare, regiunea centru- nord avand urmatoarele activitati:
• Implementarea planului general standard (layout) in toate sucursalele si a modelului operational;
• Dezvoltarea relatiilor cu clientii bancii, cunoasterea acestora ,intelegerea nevoilor lor si oferirea celor mai potrivite solutii pentru fiecare; Standardizarea procesului de vanzare in toate unitatile retail prin implementarea unui model de servire pentru fiecare categorie de clienti;Crearea unei culturi de vanzari care sa duca la performante sporite si sustenabile in timp;
• Implementarea de instrumente care sa duca la imbunatatirea ratelor de achizitie si retentie a clientilor precum si vanzarea incrucisata de produse si servicii;
• Elaborarea de instrumente de management al vanzarilor care sa permita o mai buna urmarire si influentare a rezultatelor de catre directorii de unitati;
• Implementarea unui sistem de management al vanzarilor si antrenare destinate directorilor de unitati;Stabilirea unui sistem solid de planificare a obiectivelor , management al performantelor in vanzari si legarea rezultatelor de sisteme de recompensare si motivare;
• Instruirea personalului pentru o implementare cat mai eficienta a instrumentelor dezvoltate.

01.03.2008 - 31.03.2009

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: trainer

Responsabilitati:

Training hard skills (de produs) si soft skills ( vanzari)
On the job, shadowing, mentoring pentru consilierii si managerii de unitati in scopul realizarii obiectivelor Analiza rezultatelor si dezvoltarea strategiilor si planurilor de actiune pentru perioada urmatoare.

01.08.2007 - 31.03.2008

Departament: banci

Titlu Job: ofiter programe vanzari si calitate

Responsabilitati:

Implementare Proiect „Sales Force Effectiveness”- activitati de instruire a personalului din sucursale si agentii, implementarea diferitelor proiecte de vanzari si analiza rezultatelor in perioada de implementare si follow-up. Conceperea script-urilor de vanzare pe diferite produse si punerea in aplicare a acestora in retea. Activitati de instruire a managerilor din retea (managementul vanzarilor) si coaching-ul acestora in vederea asigurarii sustenabilitatii rezultatelor proiectelor.

01.05.2007 - 31.08.2007

Departament: banci

Titlu Job: ofiter cercetare si raportare

Responsabilitati:

Actvitate desfasurata in cadrul Departamentului de Optmizare Retele si Integrare Procese,) presupunand instruirea ( organizarea si sustinerea cursurilor), asistenta ( training on the job) si monitorizarea personalului din retea in implementarea Proiectului de centralizare a creditelor.

01.05.2005 - 31.05.2007

Departament: banci

Titlu Job: ofiter bancar

Responsabilitati:

Relatie directa cu clientii organizatiei presupunand administrarea conturilor, vanzarea produselor si serviciilor din portofoliul bancii: tranzactii, credite, fonduri de investitii.

01.09.2004 - 31.05.2005

Departament: asigurari

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Activitati legate de contabilitatea sucursalei, mentinerea relatiei cu clientii si coordonarea agentilor de asigurari pana la preluarea societatii de catre SC OMNIASIG SA.

01.10.2002 - 31.12.2003

Departament: asigurari

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Efectuarea inregistrarilor contabile, rapoarte de vanzari zilnice/ saptamanale/ lunare ale sucursalei si coordonarea agentilor de asigurari.

01.11.2000 - 31.10.2002

Departament: asigurari

Titlu Job: consultant financiar

Responsabilitati:

Job pe perioada concediului de cresterea copilului. Consultant financiar pentru produse de asigurare, actvitati legate de vanzarea produselor din portofoliu, mentinerea relatiei cu clientii, oferirea de consultanta financiara la solicitarea clientilor.

01.07.1997 - 31.08.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

relatie directa cu clientii, vanzarea produselor

studii

 

Premii

Certificari
May 2014 - May 2015: NLP Practitioner
NLP Practitioner (Certificare ARONLP, EANLP) – Scoala de Viata
Feb 2009 - Jun 2009: Formator
Certificare de Formator - Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.
Traininguri
Sep 2010 - Sep 2010: Tehnici de persuasiune
Tehnici de persuasiune in cadrul BCR livrat de compania de training ASCENDIS
Jul 2008 - Jul 2008: Presentation Skills
Presentation Skills in cadrul BCR livrat de compania de training TMI.
Jun 2008 - Jul 2008: Leadership
Leadership in cadrul BCR livrat de compania de training TMI.
Jun 2008 - Jul 2008: Time management
Time Management in cadrul BCR livrat de compania de training TMI.
Jun 2008 - Jul 2008: Coaching
Coaching in cadrul BCR livrat de compania de training TMI.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close