Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.06.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.09.1996

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Constuirea unei cariere de succes, intr-o companie care sa ofere un mediu de lucru cu adevarat profesional si sa aprecieze la justa valoare activitatea angajatilor.

Salariu: 1,00 USD / luna

Beneficii: negociabile

Tip job: Full time

Departament: IT Software, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2006 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: business analyst, pm

Responsabilitati:

Din septembrie 2006 pana in octombrie 2007- Business Inteligence analyst in cadrul departamentului Data Warehouse & Reporting. Responsabil de aplicatiile destinate raportarilor catre BNR in noul format impus de sistemul SIRBNR: raportarile zilnice de trezorerie, rezerva minima, dobanda medie, bilantul monetar, raportarile statistice DIE, DPE, schimburi valutare, FINREP, etc precum si alte proiecte ale departamentului. Am lucrat cu preponderenta cu departamentul de Rapoarte Statutare.

Din Octombrie 2007 - Business Analyst in cadrul Directie rapoarte Statutare & MIS. responsabil de analiza de business detaliata in scopul cresterii gradului de automatizare si schimbarii abordarii in procesarea raportarilor statutare.-proiectarea unui sistem dedicat raportarilor statutare, in care userii vor avea posibilitatea de a-si defini singuri indicatorii.
Proiectarea solutiilor OLAP.

Cash Manager pentru proiectul SPV (externalizarea creditelor).
Management de proiect pentru diverse proiecte din aria descrisa mai sus.

01.01.2006 - 19.07.2010

Departament: it software

Titlu Job: system analist

Responsabilitati:

Analiza de system pentru implementarea noilor cerinte venite din bussiness.

Responsabil de un portofoliu vast de apicatii ce include: toate aplicatiile legate de plati, aplicatii collection, raportari BNR, etc.

Dezvoltare sistem Direct Debit.

Realizari:

Realizarea specificatiilor si a analizei de sistem complete (functional design, data design, application, etc) pentru Direct Debit.

01.06.2002 - 31.12.2005

Departament: it software

Titlu Job: analist programator

Responsabilitati:

Analiza si realizarea aplicatiilor necesare in activitatea agentiilor si a cooperativelor de credit afiliate. Administrarea aplicatiei de gestiune bancara.

Realizari:

Am realizat singur un sistem destinat raportarilor lunare ale cooperativelor de credit. Acesta realizeaza la nivelul fiecarei agentii verificarea datelor transmise de cooperative (dpdv logic si al corelatiilor cu sistemul agentiei) si le transmite automat la casa centrala. Aici datele trec printr-un nou ciclu de verificari (complet automatizat) si sunt centralizate daca indeplinesc conditiile de calitate. Prin intermediul unui sistem client extrem de prietenos toti angajatii au acces imediat la aceste date. A crescut astfel eficienta procesului de raportare, scazand timpul de obtinere a rapoartelor si numarul oamenilor implicati.

Am participat la implementarea in tara a unui nou sistem informatic, realziand programe de transfer a datelor.

Am realizat coordonarea proiectului de implelemtare a sistemului electronic de plati, analiza si proiectarea sistemelor necesare pentru aceasta.

01.09.2001 - 19.07.2005

Departament: it software

Titlu Job: webmaster

Responsabilitati:

webmaster www.bulandra.ro
La www.bulandra.ro (HTML): realizarea sitului, actualizarea periodica, uneori redactarea informatiilor din site.
De asemenea: www.comedie.ro, www.marelvi.ro si alte situri/aplicatii web comerciale.

Realizari:

Existenta sitului www.bulandra.ro mi se datoreaza in totalitate fiind cel care l-a propus si a insistat indelung petnru realizarea sa.

01.06.2001 - 30.04.2002

Departament: it software

Titlu Job: it manager

Responsabilitati:

Administrarea retelei din firma bazata pe un server Windows NT si 12 statii de lucru. INtretinerea conexiunii Internet.

Intretinerea sistemului informatic de gestiune si contabilitate, imbunatatiri, corectii si modificari ale acestuia.

Construirea infrastucturii de retea in sediile noi.

15.09.2000 - 31.05.2001

Departament: it software

Titlu Job: programator

Responsabilitati:

INtretinerea si dezvoltarea sistemului informatic de gestiune contabilitate DistribNet/Discont. Mediu de programare: Visual FoxPro 6.0, HandBase pentru dispozitivele de tip Palm/Handheld, coduri de bare, C††.
Aproximativ 40 de clienti, depozite en-gross, importatori, etc.
Din februarie 2001 am fost responsabil de relatiile cu clientii firmei.

studii

 

Activitati extracurriculare

Membru in trupa de teatru Calandrinon - participari la fetvalul StudentFest de la Timisoara 2 ani consecutiv.
In liceu am coordonat proiecte care in urma carora Liceul Stefan cel Mare din Suceava a primit fonduri pentru deschiderea unui "Centru Editorial Interscolar" si a unui post de radio cu circuit inchis.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close