de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.05.1989

obiectiv

 

BUCATAR (ajutor bucatar) Catering. 1). Disponibilitatea catre analiza re zultatelor pregatirilor pentru imbunatatirea felurilor de mancare. 2). Creativitate si initiativa. 3). Realizarea functiilor cu atentie, ig ienic si cu o viziune globala si flexibilitate. 4). Respectarea celorlalti si lucrul in echipa.

Salariu: 1.600,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Altele, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Otopeni, Buftea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2010 - 31.01.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar catering

Responsabilitati:

PROFESIONALA Liceul economic, calificare, technician in gastonomie cu diploma si referinte
- In perioada 06.06.2009-03.03.2010 am lucrat ca ospatar la PIZZA UNO Buftea;
- In perioada 12.07.2013-02.03.2014 am lucrat ca bufetier la FOOT EXPERT TRADING SRL;
- In perioada 03.04.2014-05.01.2015 al lucrat ca bucatar la HUSSEIN LEBANESSE STATION;
- 02.02.2015- 01.07.2015 AL LUCRAT CA AJUTOR bucatar la SPRING TIME;
- 05.07.2015 si pana in prezent,am lucrat ca bucatar la restaurantul NOBLESSE din Otopeni.

studii

 

Facultati:

2009 - 2009 Liceu: tehnician in gastronomie la GSEAS Barbu A Stirbey Buftea din Buftea.
2007 - 2009 Liceu: tehnician in gastronomie la GSEAS Barbu A Stirbey Buftea din Buftea.

Premii

Calificari
Aug 2015: certificat de calificare profesionala

Aug 2015: certificat de calificare profesionala



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close