Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 13.08.1998

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:25.01.2017

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Date personale: - Numele de familie : Nica - Prenume : Costel - Data nașterii : 13.08.1998 - Naționalitate : Român - Născut in : Romania : Brăila - Număr de telefon : 0759980747 Absolviri. - liceul Edomnd Nicolau - Diplome: Technician in gastronomie , agent de securitate Cunoștințe Pc - Medii Permis de conducere - cat B . 3 ani Despre mine + Abilități - Sunt un om cu bun simț , prietenos, sociabil , cooperativ , plin de idei , simțul umorului și dorința de a munci , în căutarea unui loc de munca dinamic cu un program flexibil și oportunitatea de a evolua pe plan profesional cat si financiar . Învăț rapid , înțelegator și agil . - Engleză - Italiană - Germană Hobby-uri - fitness - pescuit

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Oras de lucru: Braila, Brasov, Buzau, Constanta

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2020 - 31.03.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Prepararea proaspata a meniurilor pentru fiecare client in parte alaturi de o echipa tanara si motivata intr-un restaurant cu specific Italienesc . Meniurile constata in peste prajit, carne , paste, pizza , si startere frumos ornamentate .

01.09.2018 - 31.08.2019

Departament: productie

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

O cantina deschisa pentru angajatii firmei Sixt . Prepararea meniurilor si vanzarea acestora .


01.11.2017 - 28.02.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: curierat

studii

 

Facultati:

2013 - 2017 Liceu / Școală profesională: Tehnician in gastronomie la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" din Braila.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close