Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.08.1993

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Imi doresc sa invat cat mai multe lucruri ce ma pot ajuta in cariera, cat si in viata.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Altele, Turism / Hotel staff, Telecomunicatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2018 - 30.04.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Pregatirea materiilor prime necesare pentru En place; Verificarea materiilor prime si a termenelor de valabilitate; pregatirea materiilor prime pentru prelucrare; Pregatirea micului dejun; Pregatirea Coffee Break-urilor; Prepararea retetelor comform retetarului si standardelor Hotelului. Comunicam in permaneta cu colegii mei in privinta retetelor si activitatii de lucru; Comunicam cu Bucatarul Sef in privinta retetarului, si a problemelor legate de bucatarie.

01.05.2014 - 31.05.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

In calitate de Trainer, am fost responsabil de: Instruirea si pregatirea noilor angajati; Preluarea marfurilor si depozitarea ei folosind "Sistemul" F.I.F.O; Pregatirea statiilor de lucru (grill; salate; fry; desert; expo); Verificarea materiei prime si a termenelor de valabilitate. Comunicare cu colegii de munca, in vederea materiilor prime necesare pentru statii (linie). Comunicarea cu bucatarul sef sau cu spervizorul in privinta materiei prime lipsa, a neregulior si a retetarului. Cunoastere retetelor; Respectarea Standardelelor Hard Rock Cafe.
Am lucrat pe toate statiile, cunoscandule foarte bine. in special pe statia de grill, ce necesita o buna organizare si cunostinte de gatire a carnii si a temperaturilor de gatire a acestora.

01.11.2013 - 31.01.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: lucrător bucătărie

Responsabilitati:

Am fost responsabil de prelucrarea materiei prime necesara statiei unde lucram. Comunicam cu bucatarul sef in privinta modului de preparare a retetelor. Comunicam cu colegii in privinta comenzilor.

studii

 

Facultati:

2009 - 2013 Colegiu / Studii postliceale: Servicii la Colegiul Economic "Hermes" din Bucuresti.

Premii

Calificari
Apr 2020: Atestat Agent de Securitate

Aug 2014: Bucatar

Sep 2013: Tehnician in Hotelarie

Jun 2011: Ospătar (chelner) vânzător în unități de Alimentație

Jun 2010: Lucrător in Alimentație publica si turism

Premii si Distinctii
Jan 2018: Employee of the Month - Hard Rock Cafe

Aug 2017: Employee of the Month - Hard Rock Cafe

Hobby-uri
Geografie, Muzica, Filme, Fotografii, Esports, Jocurile video



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close