Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.09.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.02.2012

Stagiu militar: da

obiectiv

 

-munca intr-un domeniu de actualitate si de perspectiva; -integrarea intr-o echipa dinamica si motivanta ;

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2012 - 09.09.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Ca bucatar am avut urmatoarele indatoriri:
-controlul procesului de preparare si aranjare a mancarii respectand cele mai stricte norme de igiena si calitate;
-montarea preparatelor pe obiecte adecvate pentru servire si realizarea elementelor estetice ale preparatelor;
-decizii in legatura cu procurarea proviziilor si ingredientelor necesare respectand cele mai inalte norme de calitate si prospetime;

01.07.2011 - 09.09.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Ca bucatar am avut urmatoarele indatoriri:
-controlul procesului de preparare si aranjare a mancarii respectand cele mai stricte norme de igiena si calitate;
-managementul bucatariei inclusiv procurarea proviziilor, formarea personalului nou-angajat;
-receptia materiei prime si depozitarea;

01.07.2010 - 09.09.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Ca bucatar am avut urmatoarele indatoriri:
-pregatirea produselor brute si finite in zona fripteozei, plitei si a gratarului,efectuarea curateniei la sfarsit de program;
-managementul bucatariei inclusiv procurarea proviziilor, formarea personalului nou-angajat;
-decizii in legatura cu procurarea proviziilor si ingredientelor necesare respectand cele mai inalte norme de calitate si prospetime;

01.07.2009 - 07.09.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Ca bucatar am avut urmatoarele responsabilitati:
-pregatirea mancarurilor din retetarul unitatii in conformitate cu standar dele in vigoare ;
-managementul bucatariei inclusiv procurarea proviziilor, formarea personalului nou-angajat;
-decizii in legatura cu procurarea proviziilor si ingredientelor necesare respectand cele mai inalte norme de calitate si prospetime;

01.06.2006 - 07.09.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor de bucatar

Responsabilitati:

Ca ajutor de bucatar am avut urmatoarele indatoriri:
-am acordat ajutor bucatarului sef in pregatirea produselor din meniu
-pastrarea curateniei la locul de munca
-pregatirea ingredientelor pentru meniul zilnic



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close