de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.04.1990

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obtinerea unui loc de munca

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - 30.04.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

01.11.2016 - 28.02.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

01.10.2015 - 31.10.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- pregatirea mâncarurilor din retetarul unitatii în conformitate cu standardele în vigoare;
- montarea preparatelor pentru servire si realizarea elementele estetice ale preparatelor;
- implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.

01.09.2013 - 30.09.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Prepararea mâncarurilor cu specific frantuzesc din meniul restaurantului:
http://bacchusbistrochic.ro/restaurant/
Participare la pregatirea meniului, la organizarea de evenimente festive sau de afaceri
-Asigurarea pastrarii factorilor nutritivi
-Asigurarea salubritatii materiilor prime si a preparatelor culinare
-Realizarea estetica a preparatelor culinare
-Exploatarea echipamentelor tehnologice

01.07.2013 - 01.08.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: pizzier

Responsabilitati:

Realizarea produselor culinare pe baza de paste fainoase si pizza

01.06.2012 - 30.11.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: practica de specialitate bucatar

01.09.2010 - 01.09.2011

Departament: achizitii

Titlu Job: distribuitor produse

Responsabilitati:

Distribuirea produselor firmei

studii

 

Facultati:

2013 - 2013 Scoala Postliceala: Patiser la Agentia judeteana de ocupare afortei de munca din Bacau.
2012 - 2012 Scoala Postliceala: Bucatar la Fundatia Ecologica Green din Iasi.
2005 - 2009 Liceu: Filologie la Colegiul National Stefan cel Mare Bacau din Bacau.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close