Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.03.1969

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Telecomunicatii, Tipografii / Edituri, Merchandising / Promoteri, Sport / Wellness, Saloane / Clinici frumusete, Alimentatie / HoReCa, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti, Barlad, Bistrita, Braila, Brasov, Botosani, Breaza, Brad, Beius, Blaj

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

08.11.2012 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

In aceasta unitate eram bucatar la cald alcatuiam meniuri pentru mese festive si faceam pizza

15.04.2007 - 10.09.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

In aceasta unitate eram bucatar la cald alcatuiam meniuri pentru mese festive si aveam 2 ajutori de bucatari in subordine.

13.01.2006 - 15.03.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

In acest restaurant am lucrat pe postul de bucatar la cald.Aici gateam preparate din peste,pui si muschi de vita.Meniul restaurantului este unul alcatuit din preparate internationale,care se schimbau in funcie de sezon.Restaurantul este compus din doua saloane fiecare avand o capacitate de 350 de peresoane.In acest restaurant se organizeaza mese festive

09.01.2004 - 06.07.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

In acest restaurant am lucrat pe postul de bucatar la cald.Meniul restaurantului este specific romanesc cuprinzand si preparate internationale.Atributiunile mele erau acelea de a ma ocupa de prepararea si pregatirea preparatelor din carne

studii

 

Activitati extracurriculare

Persoana serioasa si responsabila

Premii

Curs calificare bucatar absolvit in 2004

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,incepator)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close