Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 00.00.0000

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.03.2002

obiectiv

 

Valorificarea si perfectionarea cunostintelor acumulate, pina in prezent, doar intr-o pozitie de top management.

Salariu: nespecificat

Beneficii: negociabile

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Achizitii

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 01.03.2009

experienta profesionala

 

03.02.2011 - prezent

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: billing manager

01.06.2005 - 01.02.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: national retail&distribution manager

Responsabilitati:

Reorganizarea intregului departament de vanzari carduri preplatite, prin elaborarea strategiei de dezvoltarea si eficientizarea costurilor, stabilirea misiunii si obiectivelor generale, in concordanta cu cerintele organizatiei si ale pietei de carduri, aprobate de Managementul Companiei si a Consiliului de Administratie: orientarea in trei etape de la retail la distributie, prin inchiderea pe pasi a punctelor retail, pregatirea echipei retail preluate pentru vanzarea in regim de distributie, concomitent cu dezvoltarea produselor noi, realizarea unui portofoliu de peste 150 de clienti reseller-i si, implicit, majorarea cifrelor de vanzari.
Elaborarea strategiilor de vanzare, implementarea procedurilor de lucru, in conformitate cu ISO2001, stabilirea fluxului informational coerent si corect intre departamente, consolidarea fortei de vanzari prin organizarea si sustinerea de training-uri de vanzari, negociere si client service adaptate la specificul activitatii organizatiei, implementarea sistemelor de motivarea fortei de vanzari (bonus-are, team building, sistemul concurential in echipa etc), stabilirea, impreuna cu dep. marketing, a campaniilor de promovare/amintire/reamintire/promotii produs.
Proiecte speciale:ACC Activity, conceptia, impreuna cu departamentul IT si urmarire Trafic a unui program in house de urmarirea electronica a activarilor cardurilor de voce, in vederea eficientizarii sistemului de contractare “cu plata la vanzare”
Wimax, membru al echipei de Wimax, stabilirea strategiilor de dezvoltarea serviciiilor pe urmatorii 5 ani, acoperirea nationala, stabilirea obiectivelor la nivel de clienti si la nivel de componenta fortei de vanzari si alcatuirea bugetului de incoming venituri din vanzari

01.01.2004 - 15.11.2004

Departament: vanzari

Titlu Job: retail manager

Responsabilitati:

Infiintarea si organizarea fortei locale de vanzari retail, in concordanta cu strategiile stabilite de Presedintele organizatiei si a hotaririi Consilului de Administratie: recrutare si training; coordonare: managementul fortei de vanzare (in teritoriu, 25-30 reprezentanti vinzari), implmentarea procedurilor de lucru la nivel de vanzare, operationale si service. Organizarea activitatii: asigurarea rezolvarii cerintelor clientilor, concomitent cu sustinerea intereselor organizatiei, analiza vinzarilor, coordonarea si controlul departamentelelor din subordine, intocmirea bugetelor de venituri si cheltuilei pentru departamentele de vinzari locale.
Proiecte speciale: Best School - 2004, proiect local, cu durata de o luna, cu implicarea mass-mediei locale si Inspectoratului Scolar local ce a avut ca obiectiv atragerea unei piete tinta (adolescentii), promovarea punctului de vanzare si pregatirea sezonului de iarna de vanzari. Director de proiect: conceptie, promovare, materiale de marketing, prezentari, trainig-ul resurselor umane, dimensionarea si administrarea bugetului alocat proiectului.

01.02.2003 - 31.12.2003

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: human resources manager

Responsabilitati:

Infiintarea departamentului de resurse umane, elaborarea strategiei si politicii de personal; elaborarea politicii de dezvoltare a resurselor umane existente, elaborarea politicilor de extindere in teritoriu, in in concordanta cu strategiile stabilite de Presedintele organizatiei si a hotaririi Consilului de Administratie: stabilirea si implementarea procedurilor de lucru, administrarea si planificarea resurselor umane, monitorizarea structurii de personal; recrutarea, selectia, angajarea, integrarea, si urmarirea procesului educational (perfectionare, conversie profesionala, evaluare) a resurselor umane, stabilirea si implementarea sistemului de evaluare, crearea bazei de date; oferirea suportului pentru deschiderea noilor puncte de lucru in teritoriu
si supervizarea locatiilor.
Prezentarea (promovarea) organizatiei prin mijloace mass- media; organizarea sistemelor de comunicare cu institutiile centrale si de profil; participarea la targuri de locuri de munca etc
Proiecte speciale: CERF 2004 si CERF 2003 - co-director proiect. Proiect de o saptamina ce a presupus prezenta companiei in cadrul expozitiei anuale de IT&C. Training-ul promoterilor, speaker-ilor, pregatirea materialelor de prezentare, securitatea produselor si a resurselor umane.
Scoala de Vanzari-2003, proiect realizat in parteneriat cu AIESEC ce a avut ca scop traning-ul pe vinzari al studentilor de la ASE.

01.01.2002 - 31.12.2002

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: national sales manager

Responsabilitati:

Infiintarea structurii nationale de vanzari, elaborarea si implementarea strategiilor de vanzare, implementarea procedurilor de lucru, stabilirea fluxului informational coerent si corect intre departamente, consolidarea fortei de vanzari prin organizarea si sustinerea de training-uri de vanzari, negociere si client service adaptate la specificul activitatii organizatiei: organizarea retelei locale: recrutare si training; Coordonare: managementul fortei de vanzare (Bucuresti - 2 agenti, in teritoriu - 15 agenti) si suport acordat agentilor pentru rezolvarea principalelor probleme, organizarea activitatii: asigurarea rezolvarii cerintelor clientilor, concomitent cu sustinerea intereselor firmei, structurarea comenzilor catre editori, analiza vinzarilor, coordonarea si controlul departamentelelor din subordine, intocmirea bugetelor de venituri si cheltuieli pentru departamentele de vinzari.
Proiecte speciale: Lansarea ziarului “Obiectiv de Sibiu”, proiect cu durata de trei luni, ce a avut ca obiectiv infiintarea punctului de lucru, promovarea produsului si campania de promovare aferenta acestuia.

11.12.2000 - 01.02.2002

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: executive manager

Responsabilitati:

Organizarea, conducerea si gestionarea activitatii organizatiei. Intocmirea si respectarea bugetului de venituri si cheltuieli pe agentie sau pe proiecte, urmarirea incadrarii in bugetele alocate, urmarirea incasarilor si platilor catre editori si furnizori
Rapoarte financiare compatibile activitatii catre actionarii agentiei.

studii

 

Activitati extracurriculare

Aptitudini manageriale: abilitate in comunicarea verbala si scrisa, spirit de echipa cu focalizare pe rezultate, capacitate de a conduce si de a lua decizii, capacitate de a lucra in conditii dificile sau de stress prelungit, mobilizare in situatii de criza, cunostinte profesionale solide in vinzari, organizare si planificare, spirit de echipa .

Premii

Curs Manager Resurse Umane, Bucuresti, ianuarie- mai 2008
Curs de vinzari, Nord Est Medianet, Bucuresti, martie 2000
Curs de limba engleza, International Language Center, Iasi, ianuarie-iunie 1999
Curs de limba polona, Institutul Polonicum, Varsovia, august, 1993
Curs de contabilitate, Camera de Comert si Industrie, Iasi, iunie-iulie 1992

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

rusă(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close