Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.06.1990

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:08.01.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc sa ma perfectionez pentru a putea indeplini cerintele postului/firmei, pentru a evolua in domeniu si pentru a duce un trai cat mai decent .

Salariu: nespecificat

Beneficii: Beneficiul de a avea un trai decent

Tip job: Full time

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - 31.03.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman preparator

Responsabilitati:

Efectuarea activității specifice barmanului /barista ; alimentare frigidere si magazie; marcarea în sistem ;în anumite situații ieșirea pe sală pentru luare comenzi și servire;aprovizionarea bucătăriei și barului cu marfă.


01.07.2016 - 30.09.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman preparator

Responsabilitati:

Efectuarea activității specifice barmanului /barista ; alimentare frigidere si magazie ;pregatire mic dejun pe partea de băuturi ;efectuarea unor bonuri de consum și/sau transfer ; marcarea în sistemul Micros ;în anumite situații ieșirea pe sală pentru luare comenzi și servire

01.02.2016 - 30.06.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman preparator

Responsabilitati:

Prepararea bauturilor respectand cantitatile prevazute sau solicitate ;efectuarea listei cu ingrediente necesare pentru bar,efectuarea comenzilor de marfa ;verificarea stocului ;mentinerea ordinii si curateniei la locul de lucru ;alimentarea frigiderelor ;preluarea telefonica a comenzilor cu livrare la domicilu ; inchiderea fiscala a zilei ;strangerea banilor ,de la toti angajatii, la sfarsitul zilei si realizarea situatiei (in scris) ,Deschiderea si Inchiderea Pub-ului

01.03.2014 - 29.02.2016

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: rectificator

Responsabilitati:

Rectificare pe mașini convenționale ,interior - exterior și plan ;respectarea cotelor cu o precizie de 0,01mm ;consultare pentru stabilirea cotei finale ;utilizarea diverselor dispozitive de măsură și control ;set-up și ajustare set-up ,schimbare consumabile și asigurare mentenanță nivel 1 ;am atins nivelul de a putea instrui viitori angajați , ceea ce am și făcut.

01.12.2013 - 31.03.2014

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: gravor mecanic

Responsabilitati:

Operarea unei mașini de gravare mecanică ;respectarea cotelor și măsurarea cu diverse dispozitive ;ajustare set-up.

01.04.2011 - 30.11.2013

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: operator masini unelte automate si semiautomate

Responsabilitati:

Executare de operații de rectificare și echilibrare ;respectarea cotelor în microni și gr/mm ;utilizarea diverselor instrumente de măsură și control ;schimbare consumabile ;set-up și ajustare set-up ;am atins nivelul de a putea instrui viitori angajați ,ceea ce am și făcut.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Colegiu / Studii postliceale: la din London .
2016 - 2016 Facultate: Barman Profesionist la Qube Bartending Agency - Social Club din Bucuresti.
2005 - 2010 Liceu / Școală profesională: Electrotehnica la Grupul Scolar Agricol din Scornicesti.

Premii

Calificari
Feb 2016: Certificat de Training : Barman Profesionist

Jun 2010: Diplomă de Bacalaureat; Certificat de Calificare Profesională Nivel III - Tehnician Electrotehnist; Certificat de Calificare Profesională Nivel II - Electrician de Întreţinere si Reparaţii în Industria Mică; Certificat de Calificare Profesională Nivel I - Lucrator în Electrotehnica; Certificat de Competenţă Lingvistică - limba Română, utilizator experimentat; Certificat de Competenţă Lingvistică - limba Engleză, utilizator avansat; Certificat de Competenţe Digitale - utilizator avansat.

Premii si Distinctii
Apr 2008: Premiul II la Concursul Profesional - Faza Judeteana - calificarea Electrician de Intretinere si Reparatii in Industria Mica

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close