Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.10.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Aurel popovici, nr. 21, ap.12, 300050 Timisoara (România) 0753879592 stefan.zamfiroiu@gmail.com Competenţe dobândite la locul de muncă : - spiritul de echipa. Am lucrat intr-un colectiv destul de numeros, unde munca in echipa constituia finalitatea muncii noastre. Fiecare isi avea un rol specific ce se unea cu un lant intreg, iar rezultatul era dobandit prin munca fiecaruia. - competente bune in comunicare. De asemena, intr-o echipa numeroarsa comunicarea este un atuu necesar. - competente bune in organizare. Din pricina comenzilor in lant si a termenului limita competentele mele de organizare m-au contrans sa ma adaptez la orice program si stil de lucru. Organizarea fiind o scurtatura spre indeplinirea tintei finale. Actualmente student la Facultatea de litere din Timisoara in cadrul sectiei "Limbi si literaturi" pe limba germana si italiana. Din pricina faptului ca am inceput a studia limba germana de abia cu putine luni inainte de a incepe facultatea, nu o pot folosi ca atare. Inca nu sunt sigur pe capacitatile mele de limba germana,iar in momentul de fata nu pot demonstra mai mult de un A2. Va sunt la dispozitie vorbirea si scrierea mea fluenta in limba italiana pe care am dezvoltat-o in perioada scolastica din Italia impreuna cu limba engleza pe care o stapanesc la un nivel mediu. Am lasat de-o parte cariera de bucatar pentru a avea mai multe optiuni in viitorul apropiat si ca o varianta agreabila in cazul in care eu m-as decide sa renunt la ea.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Relatii clienti / Call center

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2018 - 30.09.2018

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

In decursul acestei experiente, cu totul noua pentru mine (am abandonat meseria de bucatar deoarece in acea vara sustineam examenul de bacalaureat si aveam nevoie de un program mai flexibil si mai putin stresant) am intarit niste capacitati de lucru si am dezvoltat de asemenea unele noi, precum: - Dezvoltarea abilitatii de a lucra intr-un colectiv numeros si cu o deschidere mai apropiata de clienti - Realizarea stocurilor si a disponibilului de marfa - Preluarea comenzilor, prepararea bauturilor (diferite retete pe baza de cafea si cocktailuri) si servirea clientilor - Intocmirea notei de plata si efectuarea comenzilor catre furnizor

01.04.2016 - 30.06.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Acest post a fost mai mult unul de cooperare, incat echipa de acolo avea nevoie de putin ajutor in accelerarea deschiderii restaurantului pentru sezonul estival. Oportunitatea aceasta mi-a largit aria de cunoastere in domeniul gastronomiei, incat am invatat sa prepar retete vegane si vegetariene fara ajutorul focului. Am lucrat aproximativ 3 luni la acest restaurant cu specific vegan-vegetarian. Cu aceasta experienta am invatat mai multe lucruri despre rolul ce il determina in organismul nostru anumite seminte, de altfel si legume.

01.02.2015 - 30.04.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

In primul an am ocupat postul de pe bucataria rece. Unde preparam antreuri, gustari reci (bruschete, terine mixte, ciuperci umplute, etc.), salate (caesar, bulgareasca, balada, greceasca etc.), deserturi (tiramisu, papanasi, placinte, crema de zahar ars, etc.). Cu toate acestea eram prezent si pe bucataria calda, ajutand colegii in pregatirea a diferite preparate din meniu. Incepand cu al doilea an am avansat pe un post ce se eliberase pe bucataria calda. M-am acomodat cu meniul "a la carte" (supe, ciorbe, preparate traditionale cat si internationale precum paste italienesti, supa de ceapa, file wellington, etc.) si meniurile de nunti si botezuri, inca din primele zile, avand avantaj prezenta pe care am avut-o in trecut, fiind mereu atent la ce se intampla in jurul meu atat pe bucataria rece cat si calda. Acest post a fost unul decisiv pentru mine, incat mediul amplu si foarte diversificat de lucru, atat standardul inalt al restaurantului au finisat capacitatiile mele de cooperare, organizare, punctualitate si de preparare retetelor de nivel superior. In decursul acestor ani am fost premiat de catre societatea din catrul Continental Hotels cu diploma drept Angajatul lunii, respectiv Aprilie si Noiembrie 2018.

01.11.2014 - 28.02.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor bucatar

Responsabilitati:

Restaurantul se prezenta cu un meniu specific portughez (bacalao a la creme, caldo verde, etc.). Avand un maxim de 45 de locuri disponibile in sala, nu a fost foarte greu sa ma acomodez, fluxul de munca fiind agreabil, mai ales ca acesta a fost (desi scurt) primul meu loc de munca, iar eu numai ce intrasem in domeniu. Abilitatiile mele in munca au inceput sa prinda roade aici.

01.04.2014 - 31.05.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: training

01.11.2013 - 31.12.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: training

Responsabilitati:

Cu ocazia proiectului Esmovia am avut prilejul de a pleca in Valencia pentru doua saptamani impreuna cu un grup restrans de elevi, unde am fost trimisi in practica la diferite restaurante.

01.02.2012 - 31.03.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: training

Responsabilitati:

Training oferit de Civiform pentru acumularea experientei gastronomice din perspectiva unui restaurant cu prestanta.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Limbi si Literaturi : Germana-Italiana la Universitatea de Vest din Timisoara.
2015 - 2018 Liceu / Școală profesională: Diploma de bacalaureat/Filologie la Liceul Tehnologic Avram Iancu din Sibiu.
2011 - 2014 Liceu / Școală profesională: Calificare profesionala - Bucatar la Civiform din Cividale (It.).
2009 - 2011 Școală generală: Gimnaziu la Pamfil Seicaru din Orsova.

Premii

Premii si Distinctii
Nov 2017: Tanara Speranta

Sep 2017: European Young Chef Award



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close