Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.05.1977

obiectiv

 

Sunt o persoana calma. Pozitiva. Joviala. Nu mi place sa intarzii. In general am o comunicare buna cu oamenii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2018 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

01.03.2012 - 30.06.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar/concierge

Responsabilitati:

Din anul 2012 am lucrat pentru compania Newport Beach side hotel ca ospatar dupa care m am transferat in departamentul de front office/front of the house

01.07.2000 - 31.07.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: hotel/resturant

Responsabilitati:

Incepand cu anul 2000 am plecat in strainatate lucrand in domeniul restaurant.Am lucrat pentru compania Morton's timp de 5 ani ca ospatar dupa care din motive personal am plecat.

01.06.1998 - 31.05.2000

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: chef/ospatar

Responsabilitati:

Am lucrat un an ca bucatar la sectia supe-pasta dupa care m am transferat in restaurant cu promotia de ospatar in restaurantul Da Vinci (restaurant italian)

01.04.1997 - 28.02.1998

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: demi-chef

01.04.1994 - 31.05.1995

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: demi-chef

studii

 

Facultati:

2008 - 2011 Facultate: LimbI si literaturi straine la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti.
2008 - 2011 Facultate: LimbI si literaturi straine la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close