Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.03.1987

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sa urmez o cariera la o firma unde sa imi pot folosii aptitudiniile si experienta creata in tot acest timp in domeniul "Restaurante,Hoteluri,Baruri,Vanzari,Administrativ

Salariu: nespecificat

Beneficii: Posibilitatea de a invata

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Altele, Administrativ / Logistica, Agricultura, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Caracal, Constanta, Craiova, Timisoara, STRAINATATE, Calafat

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2016 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

- Prepararea si servirea bauturilor;
- Responsabil in ceea ce priveste aprovizionarea cu bauturi;
- Servirea amabila si atenta a clientilor;
- Raspunde de incasarea notelor de plata si predarea banilor;
- Respectarea normele de igiena si sanatate

01.10.2015 - 31.12.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

- Prepararea si servirea bauturilor;
- Responsabil in ceea ce priveste aprovizionarea cu bauturi;
- Servirea amabila si atenta a clientilor;
- Raspunde de incasarea notelor de plata si predarea banilor;
- Respectarea normele de igiena si sanatate

01.07.2015 - 30.09.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

- Prepararea si servirea bauturilor;
- Responsabil in ceea ce priveste aprovizionarea cu bauturi;
- Servirea amabila si atenta a clientilor;
- Raspunde de incasarea notelor de plata si predarea banilor;
- Respectarea normele de igiena si sanatate

01.06.2012 - 30.06.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager / barman

Responsabilitati:

Bună calitate și servicii rapide a clienților în locația noastră populară ajungând pana la 700 de persoane într-o noapte plină
Păstrarea unui mediu de lucru curat si organizat
Amestecarea cocktail-uri alcoolice si non alcoolice
compilarea meniuri
Management produse de bar (asigurand că toate băuturile necesare, fructele, legumele sunt în stoc)
Dovezi detaliate de stoc
Efectuarea operațiunilor de închidere deschiderea unui bar
Supravegherea ,gestionarea diferitelor echipe de colegi (barmani, ajutoare bar, chelneri,)

01.03.2012 - 31.05.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

- Prepararea si servirea bauturilor;
- Responsabil in ceea ce priveste aprovizionarea cu bauturi;
- Servirea amabila si atenta a clientilor;
- Raspunde de incasarea notelor de plata si predarea banilor;
- Respectarea normele de igiena si sanatate.

01.11.2011 - 02.02.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

- Prepararea si servirea bauturilor;
- Responsabil in ceea ce priveste aprovizionarea cu bauturi;
- Servirea amabila si atenta a clientilor;
- Raspunde de incasarea notelor de plata si predarea banilor;
- Respectarea normele de igiena si sanatate.

01.04.2011 - 30.09.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman / ospatar

Responsabilitati:

- Prepararea si servirea bauturilor;
- Responsabil in ceea ce priveste aprovizionarea cu bauturi;
- Servirea amabila si atenta a clientilor;
- Raspunde de incasarea notelor de plata si predarea banilor;
- Respectarea normele de igiena si sanatate.

04.02.2010 - 10.04.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

- Prepararea si servirea bauturilor; - Responsabil in ceea ce priveste aprovizionarea cu bauturi; - Servirea amabila si atenta a clientilor; - Raspunderea de incasare a notelor de plata si predarea banilor;
- Respectarea normele de igiena si sanatate.

06.06.2009 - 15.11.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

preluarea comenzilor; realizarea activitatii de servire; promptitudine in servirea clientilor; mentinerea standardelor si procedurilor de igiena; curatenia si intretinerea echipamentului

08.01.2008 - 04.05.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

In responsabilititatile administratorului, de obicei, intra:
- asigurarea tuturor formelor legale privind incadrarea in munca a salariatilor (fise de protectia muncii si PSI, medicina muncii etc.) firmei,
- respectarea legislatiei financiar-contabile,
- asigurarea relatiilor cu institutiile statului,
- stabilirea si verificarea derularii programului de lucru,
- asigurarea starii de legalitate a punctelor de lucru (inregistrare mentiuni la Registrul Comertului, autorizatii de functionare, autorizatii pentru substante toxice, registre de control, respectarea obligativitatii de afisare la loc vizibil a tuturor actelor necesare etc),
- stabilirea cotelor de adaos,
- gestionarea bunurilor societatii,
- verificarea stocurilor firmei,
- verificarea intocmirii corecte a documentelor privind operatiile de gestiune,
- asigurarea unor conditii propice derularii activitatii firmei.

Realizari:

Am condus o echipa de 6 oamenii
- 1 bucatar
- 2 barmani
- 3 ospatarite

Deschiderea Barului: identificarea potentialilor furnizori, negocierea contractelor, in vederea obtinerii celor mai bune conditii comerciale, negocierea plasarii materialelor promotionale ale acestora, negocierea de spatiu publicitar in diverse reviste, participarea in procesul de angajare al personalului (atat ospatari, cat si bucatari), organizarea petrecerii de deschidere a restaurantului, cresterea vanzarilor

14.10.2005 - 01.12.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman-sef de tura

Responsabilitati:

- Coordonarea echipei de ospatari si picoli
- Mentinerea unui stoc optim de marfa si identificarea produselor si cantitatilor ce trebuiesc aprovizionate, pe termen scurt (zilnic) si pe termen mediu
- Planificarea platilor catre furnizori,
- Organizarea de petrecerii pentru firme sau persoane particulare, cocktail-uri
- Dezvoltarea si implementarea de noi servicii pentru clientii restaurantului
- Asigurarea bunei functionari a restaurantului
- Operatiuni specifice activitatii de barman

Realizari:

Am condus o echipa de 8 ospatari ,4 picoli,2 barmani,1 menajera,

09.06.2005 - 29.08.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

- Prepararea si servirea bauturilor; - Responsabil in ceea ce priveste aprovizionarea cu bauturi; - Servirea amabila si atenta a clientilor; - Raspunderea de incasare a notelor de plata si predarea banilor;
- Respectarea normele de igiena si sanatate.

studii

 

Activitati extracurriculare

Energic,hotarat sa indeplinesc cat mai bine sarcinile care mi se propun, optimista.
Actionez dupa principii etice si morale, fara a face compromisuri care sa lezeze propriul cod de conduita sau demnitatea profesionala.

Motto : Daca iti place ceea ce faci, nu vei fi nevoit sa lucrezi o zi in viata ta

Premii

Atestat IT

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close