Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.12.1999

obiectiv

 

Competențe de comunicare: Bune abilități de comunicare dobândite în urma experienței mele profesionale; Excelente abilități de negociere, dobândite în urma activității de voluntar din cadrul departamentelor de Fundraising Excelente abilități de comunicare și relații interpersonale, dobândite prin activitatea de membru în cadrul asociațiilor din care am făcut parte. Alte competențe: comunicarea în echipă, spirit de echipă, ascultare activă. Competențe organizaționale Leadership (aptitudine consolidată prin motivarea voluntarilor pentru identificarea de noi oportunități de dezvoltare pentru organizațiile din care am făcut parte); Aptitudini de coordonare (dobândite în urma coordonării departamentului de PR și IT, coordonării a mai multor grupuri, activități care au presupus identificarea soluțiilor pentru diverse probleme, distribuția sarcinilor etc.); Competențe logistice şi administrative (capacitatea de a gestiona un volum mare de activităţi; capacitatea de a gestiona şi prioritiza sarcinile; respectarea termenelor și asumarea responsabilităților). Bună atenție asupra detaliilor (aptitudine consolidată în urma experienței mele profisionale)

Salariu: nespecificat

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2019 - 31.10.2019

Departament: altele

Titlu Job: barista

Responsabilitati:

Pregătirea barului,terasei pentru servire, primirea clienților și îndrumarea acestora către varietatea băuturilor din meniu, prezentarea preparatelor, preluarea comenzilor, efectuarea comenzilor de la bar, servirea băuturilor și a preparatelor, încasarea contravalorii produselor oferite.

01.04.2019 - 31.07.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: Șef tură

Responsabilitati:

Actibități principale: Logarea și delogarea casierilor pe tură, predarea banilor la bancă, recepționarea mărfurilor, pregătirea actelor necesare, gestionarea oricărei probleme apărute în timpul turei, asigurarea unui aspect bun magazinului, gestionarea ordinii si respectarea sarcinilor angajaților.

01.03.2019 - 30.04.2019

Departament: altele

Titlu Job: lucrător in comerț

Responsabilitati:

Activități principale: Asigurarea mărfii în magazin, asigurarea unui aspect corespunzător a magazinului, incasarea produselor pe casa de marcat.

01.06.2017 - 31.08.2017

Departament: altele

Titlu Job: ospătar

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Marketing la Universitatea Ovidius,facultatea de Științe Economice din Constanta.
2015 - 2018 Liceu / Școală profesională: Arta la Liceul Teoretic Republican “Ion Creanga” din Bălți.

Premii

Voluntariat
Oct 2019: Liga Studenților Universitatea Ovidius Constanța
15.12.2019-30.06.2020: Membru departament PR și IT
30.01.2020-30.06.2020: Membru departament FR

Feb 2018 - Sep 2018: AIESEC
Organizație NON guvernamentală,internațională care are ca scop dezvoltarea abilitaților de lider și lidership,organizarea proiectelor pentru tinerii activi și deschiderea noilor posibilități in cadrul 125 țări din lume,schimb de experiența,Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close