Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.12.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.10.2016

obiectiv

 

Competenţe de comunicare -am capacitatea de a comunica în scris și verbal, de a înțelege și a-i face pe alții să înțeleagă diferite mesaje în situații variate -am capacitatea de a citi și înțelege diferite texte adoptând strategia potrivită scopului citirii (informare / instruire/de plăcere) și diferitelor tipuri de text -am capacitatea de a distinge informația relevantă de cea nerelevantă -am capacitatea de a-mi formula propriile argumente într-o manieră convingatoare și a lua în considerație alte puncte de vedere experimate atât verbal cât și în scris Competenţe organizaţionale/manageriale -inaltă capacitate de efort. -sunt o persoană foarte organizată, capabilă să lucreze după priorități. -am o capacitate de asimilare și procesare rapidă a informațiilor și capacitate de adaptare la schimbări și situații speciale. -ma adaptez la lucrul sub presiunea timpului și în condiții de stres. -sunt energică, hotărâtă să îndeplinesc cât mai bine sarcinile care mi se propun. -sunt o persoana optimistă.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2017 - 31.01.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: baristă

Responsabilitati:

- am asigurat servirea tuturor clientilor , punand “clientul pe primul loc” si interactionand cu acesta. - satisfacerea nevoilor clientilor.

-am furnizat in permanenta bauturi de calitate, cafea boabe, si produse alimentare de calitate tuturor clientilor, respectand toate standardele din punct de vedere al retetelor si al modului de prezentare.

-am contribuit la mediul de lucru pozitiv al echipei.

-am respectat normele de sanatate, siguranta si curatenie pentru toate produsele.

- am mentinut locul de munca curat si organizat astfel incat toti partenerii pot localiza resursele si produsele cand au nevoie de ele.

-am contribuit la instruirea noilor parteneri, imbunatatind performanta si oferind instruire.

01.06.2014 - 30.09.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

-am servit produse alimentari si bauturi de cea mai buna calitate.

-am intâmpinat și salutat clienții având abilitatea de a iniția conversații.

- recunoaște, anticipează nevoile oaspeților, reacționează cu promptitudine și oferă ajutor în mod proactiv.

-am gestionat cu încredere solicitări sau întrebări din partea clienților interesați să afle diferite informații.

-răspunde întrebărilor și solicitărilor adresate de oaspeți, în cunoștință de cauză și cu încredere în forțele proprii.

- am interacționat în mod natural cu copiii

-am creeat o atmosferă primitoare și prietenoasă pentru familii.

- am reprezentat un real ajutor pentru familiile cu copii (ajută cu tava, aduc un scaun pentru copil etc.). - am sesizat hostessa pentru oferirea unui cadou pentru fiecare copil care ne vizitează.

studii

 

Facultati:

2015 - 2019 Facultate: Agricultură la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.
2011 - 2015 Liceu / Școală profesională: Filologie la Liceul “Alexandru Odobescu” Lehliu-Gară din Lehliu-Gară.

Premii

Hobby-uri
07/2015-08/2015 - Machior, 09/2019 - Stilist protezist de unghii, 01/2020 - Curs Dry&Combi manicure, 04/2020 - 6 Steps to a star technicianPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close