Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.10.1983

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Atingerea stabilitatii financiare prin obtinerea unor venituri mai mari decat cele care le am in prezent.

Salariu: 450,00 USD / luna

Beneficii: Incadrarea in 48 de ore de munca pe saptamana,pe cat posibil sambata si duminica zile libere Respectarea de catre angajator a zilelor libere in cazul sarbatorilor nationale. Ore suplimentare platite corect.

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Relatii clienti / Call center, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 01.07.2009

experienta profesionala

 

10.05.2006 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bar manager

Responsabilitati:

Supervizarea personalului din bar,gestiunea lunara,asigurarea necesarului de materii prime pentru bar.

Realizari:

Am condus in permanenta o echipa de 3 oameni.In 3 ani de zile am instruit peste 50 de incepatori in domeniul horeca.Am amenajat si organizat barul in stil propriu.Am imbunatatit retetele produselor de bar.Am reusit sa ridic salarul minim in cadrul firmei pentru oamenii din echipa mea cu peste 100%.Am organizat ziua de lucru astfel incat efortul fizic sa fie cat mai mic.Am ridicat standardul cafelei si l-am mentinut pana in prezent.

15.06.2005 - 01.05.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: coordonator bar+bucatarie

Responsabilitati:

Supervizarea activitatilor in bar si bucatarie,gestiune saptamanala,prepararea produselor de bar.

Realizari:

In momentul in care m-am angajat la acea firma erau 5 angajati care incercau sa acopere tot volumul de munca dintr-o zi.Am reusit in 9 luni de activitate sa urc de pe ultima treapta ierarhica pana pe a doua(urmatoarea persoana sub patron-director).Am reusit sa aduc inca 4 oameni din care 1 a ajuns manager la magazinul alimentar care apartinea de aceeasi firma.Am triplat vanzarile de produse de bucatarie prin ridicarea calitatii acestor produse si gasirea unor noi puncte de vanzare.

Tin sa mentionez motivul plecarii mele.Bonurile de masa erau alocate in schimbul banilor.Astfel din 500 de lei salar lunar,250 erau cash iar in schimbul a celeilalte jumatati de salar primeam bonuri.Acesta lucru plus refuzul de a-mi mari salarul,si nerecunoasterea meritelor m-au facut sa aleg alt loc de munca.

01.04.2005 - 15.06.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Prepararea produselor de bar,asigurarea necesarului de bauturi zilnic,gestiune zilnica.

Realizari:

Reorganizarea barului in vederea unei sedinte de munca cat mai eficienta.Introducerea unor bauturi si cocktail-uri noi cu mai multa priza la clienti.

01.05.2004 - 31.03.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Responsabilitati medii:serivirea clientilor,incasarea notelor de plata,gestiune zilnica,curatenie

Realizari:

Impreuna cu o colega din celelalte doua,am reusit sa dublam numarul clientilor,sa stabilizam regularitatea revenirii clientilor,si implicit dublarea vanzarilor.Era un local retras,in inima clujului,40 de locuri.Vanzarile era de 300 de lei pe zi cand m-am angajat eu,iar dupa aproape un am vanzarile au ajuns la 700 lei pe zi

studii

 

Facultati:

Colegiul Tehnic Energetic

Activitati extracurriculare

Ma descurc bine in situatii tensionate,nu las nici o treaba neterminata,iar daca fac un lucru "de mantuiala" sigur e facut bine.De fapt un lucru facut rapid nu e neaparat facut "de mantuiala".
Zicala nu lasa pe maine ce poti face azi,mi se potriveste.Prefer sa imi termin si munca de maine pe cat posibil sau macar sa imi pregatesc terenul pentru a avea o activitate cat mai usoara a doua zi.Au fost cazuri cand am ramas putin peste program pentru a realiza acest lucru.

Premii

Diploma de barman-ospatar obtinuta in 2008.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close