Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.04.1983

Stagiu militar: da

obiectiv

 

CONSIDER CA IN VIATA MEA A SOSIT MOMENTUL PENTRU O SCHIMBARE PE PLAN PROFESIONAL;CU SIGURANTA EU SI FAMILIA MEA AVEM NEVOIE DE ASTA. IMI DORESC FOARTE MULT SA SCHIMB DOMENIUL IN CARE LUCREZ(IN ACEST MOMENT BUCATARIA) SI SA AM UN PROGRAM NORMAL DE LUCRU; IN ACEST MOMENT MUNCESC 16 ORE PE ZI. SUNT ABSOLUT CONVINS CA POT INVATA LUCRURI NOI CU USURINTA SI MA POT INDREPTA SPRE O NOUA CARIERA . IN ACEST FEL VOI REUSI SA IMI ATING OBIECTIVELE,ACUMULAND NOI REALIZARI IN PLAN PROFESIONAL.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, Administrativ / Logistica, Productie, Telecomunicatii, Achizitii, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2016 - 31.07.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

- SATISFACTIA CLIENTILOR
- COORDONARE ACTIVITATE IN BUCATARIE
- SUPERVIZAREA PERSONALULUI DIN SUBORDINE
- IMBUNATIREA CONTINUA A PRODUSELOR SI A RETELOR
- PARTICIPAREA LA DETERMINAREA NECESARULUI DE MATERII PRIME
- PREGATIREA SI MONTAREA PREPARATELOR RECI SI CALDE CONFORM RETETELOR
- PRELUCRARI PRELIMINARE GATITULUI:SORTARE,CURATAR,SPALARE
- IMPLEMENTAREA SI SUPERVIZAREA REGULILOR DE IGIENA IN BUCATARIE
- PARTICIPARE LA ASIGURAREA CURATENIEI IN BUCATARIE
- INDEPLINIREA SARCINILOR CURENTE ATRIBUITE DE CATRE SUPERIORUL DIRECT

01.04.2010 - 31.08.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- PRELUAREA MARFII COMANDATE
- EFECTUAREA INVENTARULUI ZILNIC
- COMANDAREA NECESARULUI DE MARFA
- EFECTUAREA CURATENIEI
- MULTUMIREA CLIENTILOR

01.03.2005 - 30.11.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar sef

Responsabilitati:

- CONTROLUL PROCESULUI DE PREPARARE SI ARANJARE A MANCARII RESPECTAND CELE MAI STRICTE NORME DE IGIENA SI CALITATE
- MANAGEMENTUL BUCATARIEI,INCLUSIV PROCURAREA PROVIZIILOR
- FORMAREA PERSONALULUI NOU ANGAJAT

01.01.2002 - 28.02.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- RESPONSABIL CU IGIENA IN BUCATARIE
- PREPARAREA MATERIILOR PRIME SI A ALIMENTELOR
- ORGANIZAREA SARCINILOR PENTRU CEILALTI ANGAJATI DIN SUBORDINE
- EFECTUAREA COMENZILOR
- COMPLETAREA GRAFICELOR DIN BUCATARIE
- ORGANIZAREA TURELOR

studii

 

Facultati:

2006 - 2009 Liceu: REAL/MATEMATICA-INFORMATICA la COLEGIUL NATIONAL OCTAV ONICESCU din BUCURESTI.
1998 - 2001 Scoala Profesionala: Bucatar la COLEGIUL ECONOMIC 4 VIILOR din BUCURESTI.

Premii

Calificari
Jan 2002 - Jan 2002: CALIFICARE DE BUCATAR



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close