Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.02.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:27.09.2011

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

obtinerea unui loc de munca in domeniul restaurantelor

Beneficii: contract de munca,program normal

Tip job: Part time, Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

03.05.2011 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

-pregatirea mancarurilor pe plita(teppanyaki),la wok si sushi(sashimi,nigiri,maki,futo maki,gunkan)
-pregatirea mancarurilor la wok si pe plita rotunda(mongolian barbeque)
-pregatirea supelor specifice,grilurilor,si a celorlalte produse specifice din meniuri.
-organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii
-intocmirea documentelor specifice
-realizarea actiunilor de supervizare si control

01.10.2009 - 01.05.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

-pregatirea mancarurilor din legume, paste fainoase,pizza,salate
-pregatirea fripturilor si mancarilor din carne
-organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii
-aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca

08.09.2008 - 08.09.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor bucatar

studii

 

Facultati:

UNIVERSITATEA ARTIFEX,FACULTATEA MANAGEMENT-MARKETING,SPECIALIZAREA ECONOMIA COMERTULUI TURISMULUI SI SERVICIILOR , BUCURESTI

Premii

Calificare profesionala: Bucatar sef

Competente profesionale dobandite:
*Lucrul in echipa
*Utilizarea Calculatorului
*Controlul aplicarii NSSM si PSI si securitatea muncii
*Organizarea la locul de munca
*Asigurarea evidentei operative
*Exploatarea echipamentelor tehnologice
*Coordonarea activitatilor specifice bucatariei
*Asigurarea pastrarii factorilor nutritivi
*Asigurarea salubritatii materiilor prime si a preparatelor culinare
*Realizarea estetica a preparatelor culinare
*Asigurarea calitatii
*Promovarea ofertei de preparate culinare

Curs de igiena alimentara

Calificare profesionala: Bucatar

*Nivelul de calificare certificat: 2
*Nota obtinuta in urma evaluarii finale: 9
*Am participat la programul de calificare in restaurantul Mica Elvetie (Bucatar Jakob Hausmann)

*Competente profesionale dobandite

-pregatirea antreurilor si gustarilor reci si calde
-pregatirea fripturilor si mancarilor din carne
-pregatirea mancarurilor din legume,orez,oua si paste fainoase
-pregatirea preparatelor lichide,fondurilor glace
-pregatirea deserturilor
-pregatirea mancarurilor din peste si fructe de mare
-realizarea actiunilor de supervizare si control
-realizarea aluatului de baza,a salatelor,a sosurilor


curs de initiere in utilizarea calculatorului:sistem de operare MS-DOS*Sistem de operare Microsoft Windows,Micrososft Office,retele de calculatoare,internet.

(ATESTAT)certificat de competente profesionale-tehnician automatizari,domeniul tehnic

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close