 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
 |
M 23.02.1989 Permis conducere: Cat.B, Data obtinerii:27.09.2011 Stagiu militar: nu
|
|
obiectiv | |
|
obtinerea unui loc de munca in domeniul restaurantelor
Beneficii: contract de munca,program normal Tip job: Part time, Full time Departament: Alimentatie / HoReCa Oras de lucru: Bucuresti Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani) Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
03.05.2011 - prezent Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: bucatar Responsabilitati: -pregatirea mancarurilor pe plita(teppanyaki),la wok si sushi(sashimi,nigiri,maki,futo maki,gunkan)
-pregatirea mancarurilor la wok si pe plita rotunda(mongolian barbeque)
-pregatirea supelor specifice,grilurilor,si a celorlalte produse specifice din meniuri.
-organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii
-intocmirea documentelor specifice
-realizarea actiunilor de supervizare si control |
|
01.10.2009 - 01.05.2011 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: bucatar Responsabilitati: -pregatirea mancarurilor din legume, paste fainoase,pizza,salate
-pregatirea fripturilor si mancarilor din carne
-organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii
-aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca |
|
08.09.2008 - 08.09.2009 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: ajutor bucatar |
| studii | |
|
Premii Calificare profesionala: Bucatar sef
Competente profesionale dobandite:
*Lucrul in echipa
*Utilizarea Calculatorului
*Controlul aplicarii NSSM si PSI si securitatea muncii
*Organizarea la locul de munca
*Asigurarea evidentei operative
*Exploatarea echipamentelor tehnologice
*Coordonarea activitatilor specifice bucatariei
*Asigurarea pastrarii factorilor nutritivi
*Asigurarea salubritatii materiilor prime si a preparatelor culinare
*Realizarea estetica a preparatelor culinare
*Asigurarea calitatii
*Promovarea ofertei de preparate culinare
Curs de igiena alimentara
Calificare profesionala: Bucatar
*Nivelul de calificare certificat: 2
*Nota obtinuta in urma evaluarii finale: 9
*Am participat la programul de calificare in restaurantul Mica Elvetie (Bucatar Jakob Hausmann)
*Competente profesionale dobandite
-pregatirea antreurilor si gustarilor reci si calde
-pregatirea fripturilor si mancarilor din carne
-pregatirea mancarurilor din legume,orez,oua si paste fainoase
-pregatirea preparatelor lichide,fondurilor glace
-pregatirea deserturilor
-pregatirea mancarurilor din peste si fructe de mare
-realizarea actiunilor de supervizare si control
-realizarea aluatului de baza,a salatelor,a sosurilor
curs de initiere in utilizarea calculatorului:sistem de operare MS-DOS*Sistem de operare Microsoft Windows,Micrososft Office,retele de calculatoare,internet.
(ATESTAT)certificat de competente profesionale-tehnician automatizari,domeniul tehnic |
| | aptitudini | |
|
Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit): |
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|