Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.07.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.06.2008

obiectiv

 

Un job care sa imi ofere posibilitatea de a-mi pune in practica cunostintele acumulate, precum si sansa de a ma dezvolta in viitor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Medicina umana

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov, Buftea

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2020 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: biolog

Responsabilitati:

Primirea, verificarea si procesarea probelor de microbiologie (insamantare, citire, efectuare teste in vederea identificarii, efectuare antibiograme, efectuare coloratii examene microscopice si examinare microscopica, validare tehnica a rezultatelor)
- Efectuare control intern
- Evidenta stocuri reactivi si materiale necesare laboratorului, generare comenzi reactivi catre furnizori

01.12.2018 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: biolog

Responsabilitati:

PROCESARE PROBE DE MICROBIOLOGIE SI COORDONARE LABORATOR
- Primirea, verificarea si procesarea probelor de microbiologie (insamantare, citire, efectuare teste in vederea identificarii, efectuare antibiograme, efectuare coloratii examene microscopice si examinare microscopica, validare tehnica a rezultatelor)
- Efectuare control intern, efectuare, raportare si inregistrare pe site ul RENAR a controlului extern
- Evidenta stocuri reactivi si materiale necesare laboratorului, generare comenzi reactivi catre furnizori
- Analiza profitabilitate si eficientizare activitate pe departamentul de microbiologie
- Actualizare documente pentru aparatura de laborator (contracte de detinere, contracte de service, mentenante semestriale, etc) si pentru personalul din laborator.
- Intocmire documentatie in vderea realizarii contractelor cu CASMB si APOSNAJ si actualizarea documentelor pe parcursul derularii contractului.
- Intocmire documentatie in vederea evaluarilor RENAR

01.08.2014 - 31.12.2019

Departament: medicina umana

Titlu Job: biolog

Responsabilitati:

SC SYNEVO ROMANIA SRL- departamentul de Microbiologie al Laboratorului Central - Bucuresti.
- coloratii si examinare microscopica a frotiurilor din diferite produse patologice;
- insamantarea probelor biologice pe medii de cultura corespunzatoare si interpretarea culturilor bacteriene rezultate, atat aerobe cat si anaerobe;
- identificarea bacteriana in sistem clasic si automat (MALDI-TOF);
- efectuarea de antibiograme in sistem clasic, cat si automat (Vitek, Microscan);
- validarea tehnica a rezultatelor.
Pe langa activitatile mentionate mai sus, in intervalul 2015-2016 m-am ocupat de primirea si procesarea probelor de studii clinice, avand in acest timp in desfasurare un numar de 8 studii clinice.

01.11.2007 - 31.07.2014

Departament: relatii publice

Titlu Job: sef sector stagiu si dezvoltare profesionala continua

Responsabilitati:

- Evidenta membrilor filialei CECCAR Ilfov (peste 500 membri), de la sustinerea examenului de admitere, continuand cu pregatirea pe tot parcursul celor 3 ani de stagiu, sustinerea examnului final a carui promovare le permite obtinerea calitatii de expert contabil/contabil autorizat si terminand cu pregatirea profesionala anuala obligatorie care le mentine calitatea dobandita.
- Evidenta persoanelor inscrise in Grupul Expertilor Judiciari, de la intocmirea dosarului de inscriere, sustinerea testelor aferente, modificarile survenite in listele transmise catre MInisterul de Justitie si pana la pregatirea si testele pe care acestia le sustin periodic si actualizarea listelor anual si de fiecare data cand situatia unui membru o solicita.
- Administrare site (concepera anunturilor si a postarilor de interes pentru public, actualizarea in timp a informatiilor postate pe site).

01.10.2001 - 30.06.2007

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: biolog

Responsabilitati:

Am participat la efectuarea experimentelor de citogenetica cu scopul de a obtine linii de animale (hibrizi) care prezentau anumite caractere. Documentare permanenta in ce priveste tehnicile folosite si analiza rezultatelor obtinute.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: BIOLOGIE MEDICALA la UNIVERSITATEA BUCURESTI - FACULTATEA DE BIOLOGIE din BUCURESTI.
1997 - 2001 Facultate: BIOLOGIE la UNIVERSITATEA BUCURESTI - FACULTATEA DE BIOLOGIE din BUCURESTI.
1992 - 1996 Liceu / Școală profesională: FINANTE-CONTABILITATE la LICEUL ECONOMIC ADMINISTRATIV SI DE SERVICII "BARBU A. STIRBEY" din BUFTEA.

Premii

Calificari
May 2017: Autorizatie de libera practica

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close