Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.08.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.08.2006

obiectiv

 

In prezent sunt avocat definitiv in cadrul Baroului Prahova, cu o vechime in profesie de 5 ani. Sunt licentiata in stiinte juridice in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti si in studii economice in cadrul ASE Bucuresti- Sectia Administrarea afacerilor in limba franceza. Atat in perioada de stagiatura cat si ulterior dobandirii statutului de avocat definitiv am acumulat experienta profesionala atat in activitatea de consultanta cat si in aceea de litigii, in domenii de drept diverse precum: drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept comercial si drept penal.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2015 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: avocat stagiar, ulterior avocat definitiv titular (contract de conlucrare între formele de exercitare a profesiei)

Responsabilitati:

Pe perioada stagiaturii: am acordat consultanță juridică în special în domeniul dreptului civil și al dreptului penal, am participat la studiul dosarelor urmat de elaborarea opiniilor juridice aferente raportat la cauzele încredințate, am asigurat asistența/reprezentarea clienților atât în fața Judecătoriei cât și a altor organe și/sau autorități ale statului, am formulat respectiv susținut cereri introductive de instanță.

Ulterior dobândirii titlului de avocat definitiv: am acordat consultanță juridică în domeniul dreptului civil, al dreptului familiei, al dreptului muncii, contenciosului administrativ și al dreptului penal, am asigurat asistența/reprezentarea juridică în fața instanțelor judecătorești de orice grad și a autorităților publice atât în interiorul Județului Prahova cât și în alte județe ale țării, inclusiv în București.

01.11.2013 - 31.01.2015

Departament: juridic

Titlu Job: avocat stagiar

Responsabilitati:

Consultanță juridică în domenii precum: drept civil și drept comercial, asistență/reprezentare juridică atât în fața Judecătoriilor cât și a altor organe și/sau autorități ale statului, asistență juridică/reprezentare cu prilejul negocierii de contracte, redactarea cererilor de deschidere a procedurii insolvenței urmată de întocmirea și verificarea declarațiilor de creanță.

studii

 

Facultati:

2014 - 2017 Masterat: Stiinte juridice la Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților din Bucuresti.
2008 - 2012 Facultate: Sectia Administrarea afacerilor in limba franceza la Academia de Studii Economice București din Bucuresti. Toate disciplinele au fost studiate în limba franceză, printre cele mai relevate fiind următoarele: drept comercial, dreptul instituțiilor europene, marketing, statistică, contabilitate, finanțe, bazele economiei, macro și microeconomie.
Cursuri la zi
2007 - 2011 Facultate: Stiinte juridice la Universitatea București, Facultatea de Drept din Bucuresti. Cursuri la zi
2007 - 2008 Colegiu / Studii postliceale: Drept european al afacerilor la Universitatea Bucuresti, Facultatea de DreptColegiul juridic franco-român de studii europene- din Bucuresti.
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: Profil real: matematică-informatică biling franceză la Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești din Ploiesti. Diploma de bacalaureat

Premii

Certificari
Jun 2007 - Jun 2007: Ministerul Educatiei- România
Certificat de operare PC
Certificat de competenţă lingvistică, limba franceza
Nov 2006 - Nov 2006: Institutul Francez din Romania
Certificat de competenţă lingvistică DELF B2 , eliberat de Institutul Francez din RomâniaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close