Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.05.1991

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:10.06.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Dezvoltare profesionala in domeniul proiectarii si dezvoltarii de produse. Profil LinkedIn: http://linkedin.com/in/otelea-vlad-mihai-12330581

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie, Auto / Echipamente, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Brasov, Cluj-Napoca, Codlea

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2020 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: business transformation consultant - german language

Responsabilitati:

- Providing technical support and assistance to clients in the implementation of integrated solutions and in the use of the PLM system;
- Analysis of the client's business environment;
- Respect the timing, costs and quality standards;
- Providing the information necessary for the project balance;
- Involvement in achieving the team and organizational objectives as well as maintaining a high degree of customer satisfaction

01.10.2016 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: automotive development engineer

Responsabilitati:

În prezent imi desfășor activitatea ca inginer în departamentul de dezvoltare produse de șasiu. Lucrez în echipă alături de colegii din Germania la diferite proiecte ale acestei ramuri din domeniul auto precum: bară stabilizatoare activă, casetă de direcție, sisteme de reglare a gărzii la sol, sisteme de măsurare a rulmenților defecți la roata unui autovehicul etc, având ca taskuri: îmbunătățirea și dezvoltarea unui produs și crearea, crearea documentatiei necesare dezvoltarii unui produs, calcule de rezistența, modelarea 3D, crearea desenelor de execuție, calcule de toleranțe, analize de risc, analize multicriteriale, studii de piața pe produse, aplicații de patente, mențin colaborarea cu furnizorii.
Tot în această perioadă mi-am îmbunătățit și abilitățile licvistice de limba germană, urmând un curs intensiv de germană.

01.09.2015 - 31.10.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant trainee

Responsabilitati:

În cadrul firmei SCHAEFFLER ROMANIA SRL urmez un stagiu de pregatire profesionala pe toate domeniile si departamentele din aceasta firma: Proiectare, Proces,Calcul Tehnic,Scularie,Proof of Concept, Standuri de proba,Automotive,Productie, Planificare, Financiare, Calitate, Management, AV, Logistica.
Tot in aceasta perioada am urmat cursuri de Microsoft Office, SAP, CREO, Project Management, desen tehnic, tehnici de comunicare, curs de germana B-2.
Am realizat un concept de sistem auxiliar pentru motoarele cu ardere interna pe care l-am prezentat în cadrul evenimentului Forum of inspiration din Herzogenaurach, Germania.
In prezent lucrez in departamentul Automotiv-Șasiuri.

studii

 

Facultati:

2010 - 2014 Facultate: Autovehicule rutiere la Facultatea Transilvania din Brasov. Materiile de bază ale acestei facultăţi au fost: Mecanica, Matematica, fizica, rezistenta materialelor, organe de masini, Calculul si constructia autovehiculelor.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Tehnicean operator tehnică de calcul la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi - Oneşti din Onesti. Disciplinele de bază: matematică, fizică, mecanică și informatică.

Premii

Certificari
Mar 2019: Brevet
Brevet publicat și aplicabil în zona de siguranță pasivă a vehiculelor cu motor. Patentul se referă la o un sistem inteligent care ajută ocupanții aflați in interiorul unui vehicul să părăsească cât mai repede epava, cabina unui vehicul, care în urma unui accident sau în urma unei manevre greșite a șoferului, a rezultat la proiectarea acestuia într-un lac, râu sau orice apă în care vehiculul s-ar putea scufunda.
Feb 2018: Brevet
Brevet publicat și aplicabil în zona de șasiu a vehiculelor cu motor. Patentul se referă la o bară stabilizatoare activă care influiențează mișcarea de rulare și stabilitate a unui vehicul motor.
May 2016: Brevet
Trei brevete publicate și aplicabile în zona motoarelor. Patentele se referă la un dispozitiv care ajută la o mai bună sincronizare a timpilor de închidere și deschidere al supapelor unui motor cu ardere internă.
Traininguri
Sep 2016 - Sep 2016: Training SAP
Training SAP organizat în cadrul firmei Schaeffler.
Feb 2016: Educational Stii mai Mult - German language level B-2
Am finalizat cu succes cursul de limba germană, nivel B2.
Nov 2015 - Nov 2015: Certificat de optimizare proces - Swimlane
Acest certificat se referă la:
Luarea deciziilor LEAN
Evitarea multitaskingului negativ
Încărcare frontală
Vizualizarea analizei swimlane
Pregătirea unui atelier de swimlane și a indicatorilor pentru sectoarele indirecte
Oct 2015 - Oct 2015: Academia MOVE
Cunoștințe și principii generale MOVE
Analiza și proiectarea fluxului valoros
5S, optimizarea transformărilor, indicatorilor
Producție cu un flux bun
Logistică
Optimizarea utilajelor
Sep 2015 - Sep 2015: Tehnici de Prezentare
Diploma emisa de Ascent Group care ateste ca am urmat trainingul cu tema Tehnici de prezentare.
Sep 2015 - Sep 2015: Xeduco Certificate of Achievement
Certificat Microsoft Office, Word & Excel & PowerPoint obtinut in urma scolarizarii in cadrul firmei Schaeffler Romania.
Sep 2015 - Sep 2015: Project Management
Certificat Project Management obtinut in cadrul firmei Schaeffler Romania eliberat si recunoscut de catre "The George Washington University School of Business".
Conferinte
Jun 2016 - Jun 2016: Forum of Inspiration - Herzogenaurach Bavaria
Am participat la evenimentul Forum of Inspiration din Herzogenaurach. Conceptul pe care l-am prezentat în cadrul acestui eveniment a fost un sistem auxiliar pentru motorul cu ardere internă.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close