Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.04.1979

obiectiv

 

În prezent concediu creștere copil.

Salariu: nespecificat

Oras de lucru: Ploiesti, Boldesti Scaieni

Nivel Cariera: 

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - 30.06.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: assistent maneger

Responsabilitati:

Gestionarea apelurilor telefonice, mesajelor, corespondentei, documentelor interne; Organizarea si actualizarea registrelor intrari/iesiri documente; Asigurarea protocolului; Realizarea necesarului de birotica si comandarea acestuia in baza solicitarii departamentelor; Rezervarea camerelor de hotel pentru deplasarea angajatilor la clientii companiei; Colaborarea cu celelalte departamente din cadrul companiei Contabilitate primara intrări /ieșiri in programelor de gestiune Saga .
La cererea angajatorului se poate aduce scrisoare de recomandare.

01.11.2012 - 31.03.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: sef tură

Responsabilitati:

Recepționarea mărfurilor conform avizelor si a facturilor, introducerea lor in sistemul de gestiune Nexus,aranjarea produselor la raft conform Fifo si a planogramelor, efectuarea comenzilor pentru evitarea situaților de Supra Stok sau Out of Stok,servirea clienților si informarea lor despre produse cat si despre promoțiile magazinului, încasarea produselor la casa de marcat(carduri ,tichete cadou ,vouchere ,op),pregătirea actelor pentru închiderea de zi ,verificare Z cu settelmentu de la Pos,întocmirea monetarului ,procesului verbal si completarea registrului de casa,verificarea stornărilor de produse.La cererea angajatorului se poate aduce scrisoare de recomandare.


01.11.2006 - 30.06.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: sef tura

Responsabilitati:

Receptionarea marfurilor si prezentarea marfii spre vanzare ,aranjarea produselor la raft conform fifo si conform planogramelor ,activitate de incasare , am gestionat situatia stocurilor la raft si depozit, eliminarea situatiilor de out of stock sau supra stoc ,intocmirea monetarului catre banca ,efectuarea comenzilor catre furnizori, verificarea graficului de monitorizare produse, gestionarea stocurilor, intocmirea de borderouri si facturi proforme ,leaderschip ,intocmirea pontajului
La cererea angajatorului se poate aduce recomandare.

01.02.2004 - 30.06.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: gestionar ,vanzator

Responsabilitati:

Receptia marfurilor:verificare cantitativa a produselor de patiserie si cofetarie a documentelelor de insotire a marfurilor avize si facturi , certificate de calitate,respecatrea normelor de igiena si sanatate ,aranjare produselor conform Fifo ,intocmirea actelor de inchidere zi ,proces verbal,moneatar ,verificare settelment cu Z de la casa de marcat,vanzare produselor de cofetarie si patiserie ,cantarirea produselor.
La cererea angajatorului se poate aduce scrisoare de recomandare.

studii

 

Facultati:

1993 - 1997 Liceu / Școală profesională: Real la Alexandru Ioan Cuza din Ploiești.

Premii

Traininguri
Feb 2006 - May 2006: Customer Service Compania Rompetrol - Comunicare si relatii publice @ Cursuri / Conferinte, București, Municipiul București, România
DescrierePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close