Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.05.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.02.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

obtinerea unor rezultate deosebite punand in practica experienta profesionala acumulata

Salariu: nespecificat

Beneficii: salariu/contract de munca

Tip job: Part time, Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2013 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: assistent f&b manager

Responsabilitati:

coordonare si supervizarea unei echipe de 12 persoane
indeplinirea atributiilor specifice departamentul F&B pentru actiuni de tip mic dejun,dejun,cina,pauze de cafea,evenimente private si corporate,bar ,restaurant,banqeting
(planificare,intocmire retetare,aprovizionare,coordonare,servire,intocmire si incasare note de plata,
verificarea satisfactiei clientilor,control)

01.06.2012 - 31.03.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef de sala restaurant

01.10.2011 - 30.06.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef de sala/director de restaurant

Responsabilitati:

Director de restaurant
conducerea si coordonarea unei echipe de 8 persoane
contribuirea la deschiderea restaurantului :
avize de functionare,flux tehnologic,fiscalizare,accesorii bar si restaurant,ustensile,instruire personal, operare sistem de gestiune si marcare, contabilitate primara,realizarea listei de vinuri si bauturi,realizarea graficului orar,incheierea contractelor cu furnizori si distribuitori de alimente si bauturi,
Mihai Amuza Administrator
Salariu/contract de munca/masa/transport

01.03.2007 - 31.08.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director de restaurant

Responsabilitati:

director de restaurant

conducerea si coordonarea unei echipe de 12 de persoane
contribuirea la deschiderea unui restaurant de lux( studiu de piata,constructie,flux tehnologic,avize de functionare,echipamente,utilaje,finisaje interioare,mobilier,accesorii,ustensile,sistem de gestiune si marcare,formarea echpiei,negocierea salariilor si a beneficiilor,realizarea meniului impreuna cu bucatarul sef,realizarea listei de vinuri si bauturi,realizarea organigramei si a graficului orar,incheierea contractelor in urma negocierilor cu furnizori si distribuitori de alimente si bauturi,
vanzari pachete evenimente corporate si private,actiuni de marketing,
Popescu Cornel Administrator firma
salariu
carnet de munca
telefon mobil
bonusuri

01.10.2006 - 31.03.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: coordonator evenimente

Responsabilitati:

coordonator evenimente
atragerea de noi clienti,majorarea incasarilor cu 12 procente
stanila lucian-f&b manager
salariu,bonuri de masa,reducere pt produsele de bar si bucatarie
bonusuri trimestriale,telefon mobil,decont transport

01.03.2006 - 30.09.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

OSPATAR

01.06.2005 - 28.02.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: acting junior waiter

Responsabilitati:

JUNIOR WAITER

01.08.2004 - 31.05.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: buffet steward

Responsabilitati:

BUFFET STEWARD/ACTING JUNIOR WAITER

01.05.2002 - 31.08.2004

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar/sef de echipa

Responsabilitati:

OSPATAR ,SHIFT LEADER AM SHIFT

20.03.2001 - 01.05.2002

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

OSPATAR

studii

 

Facultati:

2008 - 2011 Facultate: Marketing la Universitatea Walles Romania din Bucuresti.

Premii

Traininguri
Jan 2019 - Mar 2019: traininguri specifice domeniului de Alimentatie Publica ,relationare,management,etc
traininguri specifice domeniului de Alimentatie Publica ,relationare,management,etc
Certificari
Aug 2007 - Feb 2008: Director de restaurant THR Bucuresti
Curs Director de restaurant THR Bucuresti

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

spaniolă(incepator,incepator,incepator)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close