Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.08.1989

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Productie, Inginerie, Petrol / Gaze

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Timisoara, Breaza

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - prezent

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: assistant rig superintendent

Responsabilitati:

▪ Supervizez, coordonez si ofer support tehnic necesar celor 5 de echipe de interventie si RK la operatii speciale precum adanciri de sonda, operatii de instrumentatie si frezare, remedieri de coloana, spalare, impachetare cu nisip, perforare TCP, abandonari, etc.
▪ Responsabil de calitatea lucrarilor supervizate, respectand programul de workover, programul de completare, testele de productie si timpii planifacati de lucru.
▪ Asigur evitarea producerii de evenimente legate de HSSE si a altor evenimente care pun in pericol lucrul echipelor de interventie, cat si o buna functionare a utilajelor, instalațiilor, si a echipamentelor din cadrul activităților noastre.
▪ Asigur respectarea strictă a cerințelor HSE în ceea ce privește sistemul PTW, JSA, purtarea echipamentului individual de protecție, curățarea locației și gestionarea deșeurilor.
▪ Verific calitatea rapoartelor de workover efectuate de echipele de interventie si contractori, pentru o continua imbunatatire a procedurilor si calitatii de raportare.
▪ Raportez si transmit rapoartele de workover si alte documente catre sediul central al companiei.
▪ Analizez echiparea si programul de workover al sondelor si recomand eventuale schimbari de echipamente, operatii, pentru o mai buna performanta si derulare a programului,
▪ Identific procese si activitati de lucru care trebuiesc evidentiate in procedurile si instructiunile de lucru pentru o cat mai buna derulare a operatiunilor la sonda.
▪ Ma asigur de calitatea lucrarilor efectuate de catre contractori prin prezenta la executarea lucrarilor respective de catre terti..
▪ Asist la masurarea si verificarea corespunzatoare a echipamentelor inainte ca acestea sa fie introduse in sonda. Verific utilajele echipamentele, sculele si efectuez Rig audituri.

01.11.2012 - 31.03.2017

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: completion & workover engineer

Responsabilitati:

▪ Am fost implicat in cel mai nou proiect de dezvoltare, cu rolul de inginer de completare si de repartii capitale a 26 de sonde noi, participand totodata si la operațiunile de echipare in teren.

▪ Supervizare a activitatilor zilnice la sonda impreuna cu supervizorul de workover din Asset furnizand asistenta tehnica in domeniu, coordonare a serviciilor furnizate de contractori in conformitate cu activitatile planificate si logistica, monitorizarea timpilor si a costurilor.


▪ Asistenta si supervizare a activitățile de completare inițiala si de workover, asistenta in concordanță cu programul, politicile de siguranță / mediu ale companiei și procedurile standard de operare.

▪ Responsabil pentru echiparea si testarea initiala a sondelor noi, pentru eventuale schimbari ale sistemului de liftare: SRP (insert and tubing pumps), PCP (KUDU), ESP (Novomet) , operatii de instrumentatie, cimentari, acidizari, si echipari de sonde in injectie de apa (cu unul sau doua packere de injectie).

▪ Asigur expertiza in domenii precum programe tehnice si operatii de Workover, echiparea sondelor, programe de acidizare, sisteme de impachetare si liftare.

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Drilling & Production la UPG Ploiesti din Ploiesti.
2008 - 2012 Facultate: Drilling & Production la UPG Ploiesti din Ploiesti.

Premii

Certificari
Feb 2018 - Feb 2020: IWCF
IWCF - Certificat valid (pana in 2020)
Nov 2017: H2S Awareness
H2S Awareness - Certificat valid (pana in 2021)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close