Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.01.1981

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:04.04.2014

obiectiv

 

Persoana sociabila, comunicativa,cu spirit de echipa, pro-activa.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Turism / Hotel staff

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2021 - prezent

Departament: management

Titlu Job: facility manager

Responsabilitati:

Facility manager in cadrul locației clientului. Administrarea clădirii de birouri, rezolvarea problemelor administrative, suport pentru management în cadrul certificarilor ISO 9001, 27001, prin participarea în mod direct la ședințe și punerea la dispoziția auditorilor a documentației solicitate. Implementarea documentației și a normelor necesare certificării biroului pentru Covid 19. Administrarea cardurilor de acces pentru 300 de angajați, centralizarea lunara a facturilor, a cheltuielilor lunare, și retransmiterea acestora către departamentele financiar_contabile.

01.10.2017 - 31.12.2020

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

Assistant manager in cadrul companiei Arcadis Project Engineering. Organizarea agendei managerului companiei, responsabila de vizitele externe, planificarea sedintelor, asigurarea protocolului. Realizarea Prezentarilor in Power Point, planificarea evenimentelor ce au loc in cadrul companiei si asigurarea unei bune desfasurari a acestora. Instructaj periodic PSI pentru angajatii companiei. Suport pentru echipa HR ( eliberare adeverinte, actualizarea bazei de date a angajatilor). Parte din echipa financiar-contabila, contabilitate primara în programul Mentor. Instructaj PSI si SSM, completarea fiselor conform legislației în vigoare. Realizarea agendei managerului, programare sedinte in Outlook, asigurarea transportului, a cazării vizitatorilor externi.

01.03.2016 - 31.10.2017

Departament: marketing

Titlu Job: responsabil relatii clienti

Responsabilitati:

Preluarea comenzilor de la clienti, procesarea comenzilor inaintea predarii acestora catre departamentul productie, redactarea documentelor necesare exporturilor, efectuarea formalitatilor vamale, organizarea transporturilor interne si externe. Realizarea necesarului de materii prime si intocmirea documentelor necesare pentru achizitionarea materiilor prime necesare departamentului de productie.

01.03.2015 - 30.11.2015

Departament: altele

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Agent vanzari pe zona Moldovei, cu obiectivul de a mari portofoliul de clienti, de a mentine relatia cu clientii existenti, preluarea de comenzi si livrarea acestora catre clienti, precum si incasarea soldurilor din piata.

01.11.2009 - 31.01.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

In cadrul companiei, atributiile functiei ocupate erau: activitati de secretariat, tehnorectari, mentinerea relatiei cu clientii, marirea portofoliului de clienti, organizare cursuri pentru contabili autorizati, manageriat relatia dintre societatile aflate in insolventa si casele de insolventa (in baza contractelor de management incheiate cu firma in cadrul careia eram angajata).

01.05.2007 - 30.09.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

AGENT VANZARI, RESPONSABIL DE MARIREA PORTOFOLIULUI DE CLIENTI, MENTINEREA REALATIEI CU PARTENERII FIRMEI, INCHEIEREA DE CONTRACTE.

01.07.2005 - 31.03.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Agent vanzari, deplasari in tara la targuri si expozitii cu vanzare, identificarea de clienti noi, amenajararea magazinelor care preluau franciza.

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Facultate: Psihologie si Asistenta Sociala la Facultatea de Psihologie si Asistenta Sociala din Iasi.
1996 - 2000 Liceu / Școală profesională: Limbi straine la Liceul teoretic Dimitrie Cantemir din Iasi.

Premii

Certificari
Feb 2015 - Sep 2015: Administrator de Pensiune

Nov 2010 - Jan 2011: Curs calificare arhivar (Academia de Politie Bucuresti)

Hobby-uri
Sport,ExcursiiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close