Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.09.1990

obiectiv

 

Construirea unei cariere care îmi va permite aplicarea și aprofundarea competențelor dobândite în timpul facultății, integrarea într-o echipă dinamică din cadrul unei companii renumite.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Transport / Distributie, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2015 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: assistant manager

01.04.2015 - 30.11.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: accounting officer

Responsabilitati:

In cadrul acestui job, am continuat sa procesez facturi, note de credit, precum si verificarea altor documente cu acuratete. De asemenea, zi de zi am raspuns prin intermediul e-mailului cererilor furnizorilor, verificari de plati, incercand sa acumulez cat mai multa experienta. Mai mult, mi-am imbunatatit cunostintele in ceea ce priveste Vendor Master Data( crearea de furnizori in sistem).

01.09.2014 - 30.04.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: accounts payable with italian

Responsabilitati:

In cadrul acestui job mi s-a oferit posibilitatea de a imi insusi cunostinte din domeniul financiar, de a gandi analitic si de a intelege unele tranzactii . Principalele indatoriri constau in mentinerea unor raporturi stranse cu furnizorii. Introduc in sistem facturile emise pentru bunurile achizitionate, inregistrez note de credit, controlez termenii de plata ale facturilor dar si schimbarea detaliilor bancare ale furnizorilor, ma ocup prin mail sau telefonic de eventualele observatii ale acestora.

01.08.2013 - 31.08.2014

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

În cadrul acestui job din străinatate, mai exact în Pantelleria, insulă ce aparține de Sicilia, Italia, am avut mai multe responsabilități, cum ar fi programarea și organizarea evenimentelor festive, supravegherea și coordonarea activității ospătarilor. De asemenea, mi-a revenit responsabilitatea de a soluționa solicitările și reclamațiile clienților, precum supravegherea sălii de mese din punctul de vedere al aspectului, curățeniei și igienei. Pe de altă parte, m-am implicat foarte mult în planificarea și organizarea activității restaurantului, mai exact promovarea acestuia astfel încât să atragă noi clienți, precum și păstrarea celor existenți. Prin intermediul acestui job, am dobândit multe abilități, cum ar fi munca în echipă, adaptabilitate, disponibilitate, precum perfecționarea unei limbi străine, în cazul meu limba italiană.

studii

 

Facultati:

2010 - 2013 Facultate: Litere la Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. Media de promovare a diplomei de licență este 10. Precizez că pe parcursul celor 3 ani de facultate mi-am realizat sarcinile în calitate de șefă de grupă și am finalizat diverse proiecte și conferințe studențești cu simț de răspundere. De asemenea am avut stagii de practică la Colegiul Național Virgil Madgearu din Târgu Jiu. Am mers la asistență școlară și de asemenea am ținut lecții deschise de limba română și limba engleză la clasele IX- XII.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Filologie engleză- intensiv la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu. Menționez că pe parcursul anilor de liceu am participat în clasele IX- XII la olimpiadele școlare de Limba și Literatura Română, etapa locală, respectiv județeană. De asemenea în clasa a XI-a am participat la concursul de creație literară din cadrul Simpozionului Național ,,Cultură și educație religioasă în contextul învățării interdisciplinare" unde am obținut premiul al II-lea. În plus, am fost membru al corului Ad Astra din cadrul colegiului.

Premii

Conferinte
Mar 2011 - Mar 2011: ,,Bine v-am regasit domnule Mircea Eliade"
Am participat la conferința omagială marelui scriitor Mircea Eliade, organizată de specializarea Limba și Literatura Română- Limba și Literatura Engleză unde s-au citit fragmente din opera prozatorului, precum și detalii semnificative despre viața acestuia.
Nov 2010 - Nov 2010: Lege Sapere Aude
În cadrul acestei conferințe am avut ocazia să particip cu lucrarea ,, Arhaisme și Regionalisme", unde am câștigat premiul întai.
Premii si Distinctii
Nov 2010: Conferința Internațională Lege Sapere Aude, lucrarea ,,Arhaisme și Regionalisme".

Hobby-uri
abilități muzicale,pasiune pentru lectură,dans,teatru,călătorii,design vestimentarPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close