Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.12.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.06.2005

obiectiv

 

Munca in sine constituie un obiectiv.

Salariu: 3.200,00 USD / luna

Beneficii: Singurele beneficii privesc corelarea activitatii pe care o depun pentru firma cu pachetul salarial. Astfel, sunt dispusa la a lucra ore suplimentare, atat timp cat acestea sunt platite sau vor echivala cu zile libere.

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Functii publice, Protectia mediului, Protectia muncii, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Suceava, Falticeni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2015 - 30.06.2016

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: legal officer assitant

Responsabilitati:

Asistenta si, uneori, substituirea Legal Officer-ului principal al Asociatiei in vederea intocmirii actelor juridice necesare, consultanta juridica privind modalitatea de desfasurare a activitatilor asociatiei - intocmirea contractelor de sponsorizare, actualizarea staututlui asociatiei la instanta competenta.

01.02.2015 - 31.12.2015

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Am colaborat cu Comuna Cornu Luncii in cadrul proiectului european - Social Economy 4 All - in cadrul caruia au fost infiintate 3 cooperative mestesugaresti nationale, in scopul instruirii si, in final, oferirii de locuri de munca persoanelor dezavantajate social.
Acest job a inclus activitati de infiintare a cooperativelor, precum si redactarea sau avizarea contractelor incheiate in cadrul proiectului.

01.08.2014 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

Activitati administrative - preluare apeluri telefonice, programarea agendei de intalniri, preluare clienti - consultanta preliminara, urmarirea termenelor in instanta - redactarea documente necesare pentru dosarele in instanta.

01.09.2009 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele cuprind o arie vasta de activitati. Pornind de la activitati administrative: preluari apeluri telefonice si faxuri, primirea clientilor, inter-relationare cu institutiile publice, activitati care implica o colaborare cu Oficiul Registrul Comertului si activitati juridice, de tipul intocmirii cererilor de chemare in judecata si a altor acte procedurale, precum si procedura prealabila chemarii in judecata a debitorilor, reprezentare in instanta si in fata institutiilor publice, traducerea documentelor in/ din limba engleza, comunicarea cu clientii straini in limba engleza.
Marcel Gaftoneanu este seful meu.
- tichete de masa, telefon de serviciu, laptop si, avand masina proprie, mi se deconteaza benzina pentru drumurile efectuate in scopul desfasurarii activitatilor in cadrul firmei.

01.07.2007 - 31.08.2007

Departament: juridic

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele se refereau la intocmirea actelor notariale.Am redactat atat procuri simple cat si acte succesorale ceva mai complicate sub indrumarea domnului notar.
Ioan Covariuc a fost seful meu, notar public

15.06.2006 - 30.09.2006

Departament: import - export

Titlu Job: secretara

Responsabilitati:

De obicei responsabilitatile mele constau in gasirea de clienti pentru firma : firme care sa doreasca sa transporte o serie de materiale sau alte obiecte in diferite tari precum si firme care sa se ocupe cu transportul marfurilor. Dar de asemenea intocmeam acte, trimitream mail-uri in numele firmei atat in limba romana cat si in limba spaniola, precum raspundeam la telefon si ofeream informatii despre activitatea firmei in limita increderii oferite de catre angajator.

studii

 

Facultati:

2005 - 2009 Facultate: Studii Juridice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.
2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Filologie - Limbi straine la Colegiul National Nicu Gane din Falticeni.

Premii

Voluntariat
Jul 2014: Club Rotary Suceava Bucovina
In cadrul acestei colaborari, am redactat si avizat contracte incheiate de catre asociatie in scopul desfasurarii activitatilor proprii, am propus solutii cu privire la actualizarea statutului asociatiei, precum am participat activ la conferintele si evenimentele desfasurate de club.
Hobby-uri
Lectura, Calatoriile, Inotul, Psihologia

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)

spaniolă(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close