Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.03.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.04.2004

obiectiv

 

Dezvoltarea carierei Deschisa mai multor domenii

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Altele, Administrativ / Logistica, Tipografii / Edituri

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2016 - 31.03.2017

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent personal al directorului

Responsabilitati:

Suncity Projects reprezinta un reper in domeniul investitiilor facute in cadrul unor proiecte importante dezvoltate in Nordul Indiei, proiecte ce se extind atat in domeniul contructiilor de locuinte de lux si a cladirilor de birouri precum si in domeniul educatiei, mai exact realizarii de scoli si complexe universitare acreditate in sistemul european si nu numai.
Lucrand direct cu directorul si responsabilul departamentului de Relatii Internationale a scolii, atributiile mele constau in participarea activa si mentinerea unei relatii bune cu toti parintii elevilor inscrisi precum si cu viitorii posibili inscrisi, organizarea de intalniri, prezentari, conferinte, precum si asigurarea protocolului in cadrul intalnirilor, in conformitate cu locatia si cerintele directorului.
Redactarea corespondentei, preluarea si inregistrarea mesajelor, asigurarea suportului administrativ pentru facilitarea derularii activitatii directorului. Rezervari hotel, etc.

01.04.2012 - 30.11.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: controlor costuri

Responsabilitati:

Magistrala M5 de metrou, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura urbana din Romania a fost atribuit asocierii ASTALDI - FCC - Dealta ACM si AB Construct. Acest tronson are o lungime de 6,2km si numara 10 statii, fiind valorat la aprox 267 mil euro.
Printre atributiile mele se numara realizarea lunara a rapoartelor care erau trimise sefului direct in vederea monitorizarii corecte si la timp a stadiilor executarii bugetelor, abaterilor si masurilor care trebuia adoptate, determinarea celei mai potrivite metode de calcul a costurilor, urmarirea cu acuratete a datelor introduse in sistemul informatic folosit de catre firma (programul PLANECO) precum si respectarea termenelor de introducere.

01.03.2010 - 31.01.2011

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: secretariat - front desk

Responsabilitati:

Avand sediul central in Elvetia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice si de diagnostic, bazata pe cercetare. Este de asemenea si cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce ofera medicamente diferentiate clinic in diferite domenii (oncologie, imunologie, etc).
Ca si responsabilitati ale acestui job se numarau receptia clientilor si prezentarea serviciilor oferite, pregatirea rapoartelor catre superiori, mentinerea legaturii cu toti reprezentantii medicali locali (din cadrul tarii). Activitatile zilnice administrative tineau de gestiunea bazelor de date ale clientilor si angajatilor, efectuarea programarilor telefonice, gestiunea programului cadrelor medicale din cadrul firmei.

01.11.2008 - 30.11.2009

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent manager de proiect

Responsabilitati:

Antreprenor general de constructii, subsidiara a companiei FCC Construccion Spania, a fost infiintata in Romania in anul 2003. Printre proiectele acestei firme, realizate pentru clientii sai directi CNADNR si CFR se numara reabilitari de drumuri nationale in Romania, Pasajul Basarab (Bucuresti), centura Constanta, modernizarea tronsoanelor de cale ferata Simeria-Arad, magistrala M5 de metrou (Bucuresti) etc.
Printre responsabilitatile mele se numarau tehnoredactarea si distribuirea rapoartelor de lucru zilnice/saptamanale si lunare, gestiunea si administrarea corespondentei precum si a oricarei intrari si iesiri de documente, materiale sau informatii din cadrul santierului, mentinerea unei legaturi cat mai bune intre departamente precum si intre santier si sediul central aflat in Bucuresti.
Gestiunea resurselor din spatiul de munca, intermedierea comunicatiilor intre managerul de proiect si colaboratori sau colegi, pastrarea unei agende de lucru la zi, traducerea si expedierea anumitor documente catre client, arhivarea documentelor, redactarea proceselor verbale, toate acestea faceau de asemenea parte din activitatile mele zilnice desfasurate in cadrul firmei.

01.03.2008 - 31.07.2008

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: agent de turism

Responsabilitati:

Rolul meu era acela de a asigura vanzarea pachetelor turistice pentru destinatiile oferite de agentie, aceasta activitate fiind corelata si cu planificarea, organizarea si coordonarea programelor, rezervarea biletelor, incasarea si urmarirea platilor dar si promovarea ofertelor. Eram responsabila pentru calitatea negocierii contractelor, actelor aditionale cu clientii si cu reprezentantii hotelurilor/pensiunilor.

studii

 

Facultati:

2008 - 2009 Masterat: Resurse Turistice si Protectia Mediului la Universitatea ¨Dimitrie Cantemir¨ din Targu-Mures. MASTER in Resurse Turistice si Protectia Mediului
2003 - 2007 Facultate: Geografia Turismului la Universitatea Babes-Bolyai - Facultatea de Geografie din Cluj-Napoca. Diploma de LICENTA in Geografia Turismului (Promotia 2007)
2005 - 2006 Facultate: Turism la Universitatea ¨Tras os Montes e Alto Douro¨ din Vila Real - Portugalia. Diploma SOCRATE / ERASMUS

Facultati in straiatate

Certificat SOCRATE / ERASMUS in specialitatea Turism in anul universitar 2005/2006
Universidade de Tras-os-Montes e Alto Douro
Vila Real, PORTUGALIA

Premii


aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close