Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.04.1994

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:13.12.2012

obiectiv

 

Obiectivele spre care țintesc sunt reprezentate de către dezvoltarea profesională urmată de noi oportunități.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Medicina umana, Chimie / Biochimie

Oras de lucru: Medgidia

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - 31.08.2020

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical generalist

Responsabilitati:

Acest job impunea trierea elevilor după fiecare vacanță în vederea determinării cazurilor de pediculoză, anginelor sau a altor boli infecto-contagioase, și ori de câte ori cadrul didactic învățător sau diriginte o solicită. Interacțiunea cu părinții, profesorii și învățătorii elevilor este necesară în cazul în care aceștia se prezintă la cabinet cu diverse nevralgii, plăgi sau escoriații.
Ca și asistent medical școlar, întocmesc formularele cu privire la dezvoltarea armonică și dizarmonică a elevilor școlilor la care activez, procese verbale de triere și tabele de triere ale elevilor dupa vacanțele școlare. Prin urmare, aceștia sunt cântăriți și măsurați, fiindu-le astfel determinat tipul dezvoltării, iar în baza acestor date sunt întocmite documentele respective. De asemenea, aceste documente sunt transmise Direcției de Sănătate Publică a orașului.
În cazul în care apar boli infecto-contagioase, responsabilitatea asistentului medical școlar constă în supravegherea elevului pe o anumită perioadă de timp, astfel:
- dacă apare un caz de boală infecto-contagioasă într-o clasă - asistentul medical școlar va întocmi o fișă de supraveghere unde vor fi notați toți elevii ce aparțin clasei respective, se va efectua prezența acestora în fiecare zi (excepție fiind zilele de weekend) iar la reîntoarcerea acestora în colectivitate este necesar un "Aviz de reaintrare în colectivitate" în care va fi menționat faptul că elevul respectiv este apt de a reintra în colectivitate și că nu se află în evidență cu boli infecto-contagioase.
Așadar, funcția de asistent medical școlar impune atât tratarea elevilor în diferitele probleme cu care aceștia se prezintă la cabinet cât și întocmirea situațiilor statistice ce se impun.

01.06.2018 - 31.07.2019

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical generalist

Responsabilitati:

Ca și asistent medical, interacțiunea cu pacientul este cheia către o bună înțelegere spre oferirea serviciilor medicale necesare acestuia. Așadar, descrierea analizelor medicale astfel încât pacienții să poată înțelege utilitatea efectuării acestora este unul din principalele activități desfășurate în cadrul acestui job.
Ca și asistent medical, în cadrul unei zile lucrătoare desfășor următoarele activități:
- recomandarea analizelor medicale în funcție de simptomele descrise de pacient;
- recoltarea probelor biologice de sânge prin prin puncție venoasă, atât la adulți cât și la copii;
- utilizarea sistemului medical de operare "Easy medical" în vederea înregistrării pacienților și eliberării buletinelor de analize ale acestora;
-realizarea Registrelor de casă zilnice, a Dispozițiilor de Plată, Transfer sau Returnare a banilor;
- utilizarea Platformei informatice a asigurărilor de sănătate (SIUI).

studii

 

Facultati:

2014 - 2017 Facultate: Facultatea de Stiinte aplicate si inginerie, Specializarea: Chimie la Universitatea "Ovidius" din Constanta din Constanta.
2013 - 2017 Facultate: Facultatea de Medicina, Specializarea: Asistenta medicala generala la Universitatea "Ovidius" din Constanta din Constanta.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Uman/ Filologie la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia.

Premii

Certificari
Dec 2019 - Dec 2019: Certificate de absolvire
Certificate de absolvire online, obținute în urma testării cursurilor intitulate "Alimentație pentru sănătatea ta" și "Rolul asistentului medical în educația pentru sănătate".
Oct 2018 - Oct 2018: Certificate de absolvire
Certificate de absolvire online, obținute în urma testării cursurilor intitulate "Hepatita virală" și "Rinita alergică".
Jun 2017 - Jun 2017: Certificat de absolvire
Certificat de absolvire a programului de formare psihopedagogică din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, Nivelul I.
Voluntariat
Mar 2018 - Jun 2018: Fac parte din echipajul medical ca si volutar, participand la misiunile echipajelor de ambulanta.
Fac parte din echipajul medical ca si volutar, participand la misiunile echipajelor de ambulanta.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close