Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.11.1990

obiectiv

 

O carieră bine structurată si de durata.

Salariu: nespecificat

Beneficii: salariu motivant,Entertainment,un mediu de lucru placut

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Medicina umana, Administrativ / Logistica, Achizitii, Banci, Medicina alternativa

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2018 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical

Responsabilitati:

Acordarea îngrijirilor de specialitate bolnavilor. Efectuarea tuturor manevrelor și manoperelor ce tine de un cadru medical (ekg, recoltare probe biologice, cateterizare venoasa, monitorizare funcții vitale, administrarea medicației, toaletarea plăgilor.

01.03.2017 - 31.03.2018

Departament: medicina alternativa

Titlu Job: asistent medical

Responsabilitati:

practica medicală , pregatirea pacienților pentru intervenție medicală.pregatirea materialelor si pregatirea cabinetului .sterilizarea instrumentelor ,dezimfectie.

01.02.2017 - 31.07.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: operator facturare

Responsabilitati:

Eliberarea facturilor fiscale,a avizelor de insotire a marfii(avize tranzit sau transfer). contabilitate primara,operarea documentelor contabile in programul priority,preluarea incasarilor,trimiterea e mailuri interne si externe ,asigurarea documentelor si arhivarea lor,mentinerea legaturii cu departamentul vanzar,hr,contabilitate.mentinerea legaturii cu clientii si preluarea comenzilor ,verificarea zilnica a stocului scriptic si informarea gestionarului sau a agentului de vanzari.

01.03.2015 - 31.10.2015

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical-paramedic

Responsabilitati:

Asigurarea primului ajutor in caz de urgenta medicala,monitorizare ,puls, TA, administrare medicatie intravenoasa sau i,m,recoltare analize .Medicina muncii.

01.02.2015 - 31.12.2017

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical voluntar

Responsabilitati:

Ingrijirea unui bolnav cu afecțiuni grave, toaletarea plagilor aparute in urma unui ulcer varicos purulent,adiministrare medicatie orala si i.v conform recomandarilor medicului specialist. Toaleta generala.asigurarea suportului psihic.

01.09.2014 - 30.09.2016

Departament: altele

Titlu Job: specialist retentie

Responsabilitati:

vanzarea abonamentelor speciale cat si a abonamentelor de piata, suport pentru situatii dificile, rezilierea contractelor si intocmiera rapoartelor,mentinerea legaturii cu clientii companiei.

01.10.2012 - 31.10.2014

Departament: banci

Titlu Job: ofiter colectare debite

Responsabilitati:

contactarea clientilor restanti,negocierea si solutionarea problemelor acestora,intocmirea rapoartelor de activitate in functie de ceea ce stabileam cu clientii bancii

studii

 

Facultati:

2011 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: asistent medical generalist la scoala post liceala F.E.G brasov din brasov.
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Bio chimie la Grigore Antipa din Brasov.

Facultati in straiatate

NU

Premii

Proiecte
Feb 2011 - Feb 2011: Curs de antreprenoriat si dezvoltare personala
Deschiderea si mentinerea unei afaceri,realizarea de noi proiescte. Relationarea corecta cu potentialii sponsori sau clienti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close