Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.04.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.12.2006

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Beneficii: atmosfera placuta la locul de munca, oportunitatea de a asimila numeroase informatii.

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Telecomunicatii, Achizitii, Tipografii / Edituri, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2011 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: asistent manager/pr

Responsabilitati:

1. Efectuarea de plati prin Online Banking;
2. Incasarea unor plati efectuate de clienti;
3. Emiterea de facturi proforma, facturi fiscale si chitante, folosind soft-urile Indaco Econ si Saga Software;
4. Inregistrarea unor documente (facturi, chitante, bonuri fiscale etc.) in programul Saga Software;
5. Activitati de casierie;
6. Intocmirea registrului de casa;
7. Intocmirea de dispozitii de incasare/plata si deconturi de cheltuieli;
8. Intocmirea P&L-ului lunar;
9. Intocmirea dosarelor de depus la Administratia Financiara, in scopul inregistrarii clientilor ca platitori de TVA si operatori intracomunitari;
10.Redactarea contractelor de consultanta fiscala si servicii de resurse umane + diverse procese verbale;
11.Pastrarea legaturii cu clientii si asigurarea suportului acestora
12.Efectuarea unor traduceri (vezi varianta in limba franceza a site-ului www.psbh.ro);
13.Conceperea ocazionala de articole;
14.Participarea la organizarea de evenimente (petrecere de Craciun, team building-uri).
etc.

07.10.2010 - 23.12.2010

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

1.Preluarea si redirectionarea apelurilor telefonice;
2.Preluarea corespondentei;
3.Asigurarea necesarului de produse de birotica si papetarie;
4.Inregistrarea facturilor primite;
5.Inregistrarea fax-urilor/e-mail-urilor primite si transmise;
6.Intocmirea fiselor de receptie ale produselor alimentare, constituind materia prima, inscrise pe facturile primite;
7.Pastrarea legaturii cu angajatii din cadrul celor trei restaurante Ruby Tuesday, carora le asiguram necesarul de produse diverse (uniforme, papetarie);
8.Sustinerea Referentului in Resurse Umane, prin recrutarea si selectia personalului necesar in restaurante (ospatari, barmani, bucatari, casieri); transmiterea datelor viitorilor angajati Referentului HR (inclusiv contractul de munca deja semnat), pentru inregistrarea acestora in Revisal;
9. Deplasarea la Administratia Financiara si Directia Generala de Impozite si Taxe Locale, in scopul obtinerii unor documente, in special Certficate de atestare fiscala. etc.

05.06.2009 - 20.03.2010

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Responsabilitatile pe care trebuia sa le indeplinesc erau legate de intampinarea oaspetilor, de procedurile de check-in si check-out, crearea de rezervari (in programul Opera) in afara programului de lucru al departamentului avizat, preluarea apelurilor telefonice si, eventual, redirectionarea lor catre departamentele solicitate, luarea la cunostinta a problemelor intampinate de oaspetii hotelului si rezolvarea acestora sau, in cazul in care acest lucru imi depasea abilitatile, transmiterea lor catre departamentele avizate. Una dintre responsabilitati se referea la inchiderea de zi (night audit), procedura efectuata in timpul turei de noapte.
De asemenea, in cadrul hotelului, am urmat un curs in limba engleza, cu privire la cresterea satisfactiei oaspetilor, la inducerea sentimentului de fidelitate (Customer Service – Increase Guest Satisfaction), oferit de Wyndham Hotel Group.

01.06.2008 - 18.10.2008

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele erau acelea de a intampina clientii, de a efectua procedurile de check-in si check-out, de a raspunde la telefon si a oferi informatii despre disponibilitatea camerelor, preturi etc., de a lua la cunostinta problemele clientilor si a le transmite angajatilor capabili sa le rezolve, de a crea rezervari in sistem (Medallion) si uneori, in lipsa Front Office
Leader-ului, de a trimite confirmari ale rezervarilor celor care solicitau acest lucru. De asemenea, in timpul turei de noapte, trebuia sa efectuez inchiderea de zi, cu toate procedurile pe care le implica aceasta activitate.

studii

 

Activitati extracurriculare

Capacitate mare de reţinere şi rapiditate în asimilarea informaţiilor noi, dorinţa de a învăţa cât mai mult de la oameni cu experienţă, capacitate de adaptare rapidă la schimbari, proactivitate, capacitate de gestionare a timpului şi priorităţilor.

Premii

La terminarea liceului, am obtinut Atestatul de Competente Profesionale, conform caruia detin competente lingvistice de nivel avansat in limba franceza.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close